- 7 Mart 2019
- 2.943
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Neden vermeyin dedi doktor peki ben de vermemeyi düşünüyorum ama daha doğmadı bilgi birikimi için araştırıyorumEmzik bence kurtarıcı ya keşke benim bebeğimde alsa… ilk 1 hafta aldı sonra dr kontrolümüzde dr vermeyin vs dedi. Keşke dinlemeseydim şuan almıyor. Kolik bebeklerde çok işe yarıyor bence,rahatlatıyor. Ve uykuya geçişi kolay oluyor.
Bana meme reddi yapar dedi beni en çok tedirgin edende buydu. Ama çoğu bebekte yapmıyor hatta çevremde hiç görmedim. Bi araştırın etkilemek istemem ama.Neden vermeyin dedi doktor peki ben de vermemeyi düşünüyorum ama daha doğmadı bilgi birikimi için araştırıyorum
Komşumun iki çocuğu da emzik tutmadı öyle büyüdüler benim kızım bir buçuk yaşına kadar emmi şimdi oğlum 6 aylik oda emiyor ama çok zorda kalırsam veriyorum ve uyuturken veriyorum uykuya dalınca yavaşça alıyorum ağzından kızımda öyle yapmıştımEmzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
Kardesim emziksiz buyudu. Benim bebegim de almiyor emzikEmzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
Az çok araştırıyorum verilmemesi daha iyi yazıyor ama susmazsa susturamazsam ne yaparım bilmiyorum mecbur kalınca veririm belki bilmiyorumBana meme reddi yapar dedi beni en çok tedirgin edende buydu. Ama çoğu bebekte yapmıyor hatta çevremde hiç görmedim. Bi araştırın etkilemek istemem ama.
Niye insanlar ısrarla emzik vermeye çalışıyor peki almazsa pekmeze bandırıp veriyorlar falan. Bi yanlış da orda ilk 6 ay su bile vermeyin diyorlar pekmeze bandırıp veriyorlar emziği orası da ayrı konuJ
Kardesim emziksiz buyudu. Benim bebegim de almiyor emzik
Emzik bebegi sakinlestirme konusunda kurtarici oluyor, bir nevi anneyi rahatlatiyor. O yuzden israrla veriyorlar bence. Benim bebegim de emzik tutsa belki uyku vs konusunda bu kadar zorlanmazdim ben. Ama emzigi steril tutmak da ayri bir sorun. Iyi ki almadi diyorum bazen.Niye insanlar ısrarla emzik vermeye çalışıyor peki almazsa pekmeze bandırıp veriyorlar falan. Bi yanlış da orda ilk 6 ay su bile vermeyin diyorlar pekmeze bandırıp veriyorlar emziği orası da ayrı konu
Benim oğlum hiç istemedi. Bazen uyumadığında alışsamıydo acaba diye düşündüğüm oldu ama hiç emmedi. Dediğiniz gibi bıraktıema derdi de olmadıEmzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
Vermedim ilki 2 yaşında 2. Ye de vermeden büyütüyorum 4 aylık oldu hiç de zor olmadı emziksiz büyütmekEmzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
Ben.kizimi.emziksiz buyutdum hatda suyu falanda biberonla.icmek.istemedi her şeyi bardakdan içti şimdi beş aylık bebeğim var onada biraylik olunc aemzik vermedim.simdi istemiyo emzikEmzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?