- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Denedim ama,Ne emzik tuttu ne biberon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyütürsün ben iki çocuk büyütttüm emziksiz.Emzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
Ben de kagit ustunde sozde bir ay vermeyecektim. Dogumdan sonra. Eve geldigimizin ikinci gununde dayadim agzina:) mecburen:) sansima ilk verdigim emzigi aldi(avent) ve onunla uyuyor sonra da uykuya dalinca cikrtiyor kendi. Sakinlesttiriyor bildigin cocugu. Doktorum da emZikci. Cocuga bi zarari olsa neden versin? Sadece gun icinde verme diyor biz de onu azalttik iki aydir sadece uykuya geciste kullaniyorum. Annelerin hayatini kurtaran birsey bence. Bi de cocuklarin damak ve dis yapisi duzgun olmasi icin surekli disci kontrolunde olmasi lazim cocuklarin. E onu yapmayi ihmal edip emzikten kismak bilmiyorum cok mantikli degil.Emzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?
en güzeli vermemek bence de. benim diş yapım uzun süre emzik emmekten -5 yasına kadar :) bıraktıramamışlar- bozulmuş mesela ve diş teli kullanmak zorunda kaldım. ilk oğluma kullanmak istemedim ama eşimin ısrarıyla uyku düzeni için başladık, 2.5 yasında bıraktırdık. çok şükür diş yapısında bir bozulma yok ama gün içinde oynarken filan vermedim, sadece uykuya dalarken ve uyuduktan sonra ağzından cıkarıyordum. bu şekilde bir sorun yaşamadım. ikinci oğlumu bekliyorum, aynı şekilde uygulamayı düşünüyorum bu sefer max 2 yasında bıraktırıcam.Emzik vermeden büyüten var mı uzun süre emzik emen bebeklerin damak yapısı bozuluyormus. Başta alıştırmaya çalışıyoruz sonra bıraktırmaya. E o zaman hiç emzik vermesek ?