Çocuk Hastalıkları Bebeğine balık yağı kullananlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sidelya81

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
288
3
296
arkadaslar kızım 1 yasında. 1 haftadır seven seas balık yağından günde 1 tatlı kaşıgı veriyorum. iştahı maşallah çok açıldı ancak çok fazla kaka yapıyor. kıvamıda baya cıvık. ishal gibi değil ama günde 3 kere kaka yapıyor. sizlerde böyle birşey oldu mu. zararı olur mu. faydasını 1 haftada cok gördüm gerçekten bırakmak da istemiyorum

selam balık yagının etkısı degıldır baska seylerde yıyolar ...öle yapması cok normalk ve kabız olmasından daha ıyı bence ben bebeklerıme dokuz aylıklarından berı kullanıyorum dr um cok onemsıyor balıkyagını bende aynı marka kullanıyorum bu yazdan berı hergun veremıyrum ara ara ...saglıklı gunler

canım ama her zaman yediği şeyleri yiyor. farklı birşey vermedimki. sadece balık yağı farklı olan. o da bağırsaklarını fazla çalıştırdı galiba. çok da yiyor. heralde ondan fazla kaka yapıyor. ama baya faydasını gördüm. her anneye tavsiye ederim. 1 haftada algısı daha bi arttı sanki. önceden birini sordugumda örnegin babasını yavasca dönüyordu bakıyordu ama şimdi hızlıca odada babasını arıyor buluyor ve gülüyor. oyuncaklarınıda aynı şekilde. el koordinasyonuda arttı. oyuncakları daha sıkı ve hızlı kavrıyor.

Merhabalar,
Bizde bebeğime balık yağına başladık araştırmalarım ve arkadaslarımın deneyımıyle balık yağı olarak Carlson onerıyorlar ıcınde A ve D vıtamını olmayan tek balık yağı.Fazla A ve D vıtamını de bebeklerımıze zararlı.İçinde A ve D vıtamını olanları yazın veremıyormusuz ama Carlson her zaman kullanabılırsınız.

ne kadar yemek yerse o kadar çıkarır..ben bunu anladım bu kadar zamanda..benım oğlumun da iştahı ıyı maşallah gunde 3 kere potansıyel çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…