Bebeğinden ayrılamamak.

Sling kullan.
Hem işini gücünü yaparsın hem ayrılmazsın.

Ben ilk 10 ay bir dakika ayrı kalmadım. Sonra baktım deliriyorum bir gece babaannemde bıraktım eşimle kafamızı topladık, sabah geç kalkıcaz oley falan dedik. Gerçi ertesi sabah 7de kalkıp (kızım varken 8de kalkarız) gidip kızımı aldık.

Annem bana diyo ki kızım sen şimdiden boylesin yarın bebeğin doğduğunda uykusunda n uyandırıp durma çocuğu dedi :)

Ben hiç sanmıyorum çalışacağım i. En azından bebeğim yanımda olmadan calisamam :) annemi şimdi anlıyorum.

İlahi.
O sling sürekli annesini isteyen, hiç başka iş yaptırmayan ve kolik bebekler için daha çok tavsiye edilir yalnız. Burada sorun annede bebekte değil.

Cok yanlis yapiyorsunuz ilerde cekersiniz bunun acisini. Cocuklar oyle akillilar ki alistirmayn oyle. Yoksa ilerde sizi kiziniz yonetebilir Benim oglumda ayni sizin kiziniz gibiydi. Ben bilerek fazla almazdim kucagima bile.

Allah bagislasin masallah
Ama pusetinden oyun halisindan cocugu alip ozur dilemek? Cok saglikli bir durum degil. Cocugunuz icin de sizin icin de bence

Ben ne hamileliğimde ne de şuanda hiçbir kitap, forum falan okumadım. Aynen dediğiniz gibi, en güzel ve doğru kitap içgüdülerdir mantığındayım. Hamileliğim de çok sorunsuz geçmişti. Kızım da tam 9 ay 10.gün kendi sancımla doğdu. Benim sorunum ondan kopamadığım için hiç iş yapamıyorum. Bir tek yemek, onu da eşim gelince. Millet bu kadar uslu bebeğin var nasıl iş yapamıyorsun diyor. Arkadaşımın evi pırıl pırıl her zaman bebeği de hiç durmaz. Beşiğine yatırıp dönencesini açıyor yapıyor işini, ya da oyun halısında bırakıyor ağlasa da idare ediyorum diyor. Ben onu yapamıyorum işte.

Ahahah gelecekteki ben. Kıyamam size. Nasıl tatlıdır şimdi o bebiş. Ancak biraz duygularınıza ket vurun. Büyüdüğünde bir takım sıkıntılar olabilir, özgüven, özbenlik gibi...

Kolik çok çok zor yan komşumunki kolik biz bile üzülüyoruz evde. Duvarlar ince olduğundan duyuyoruz sabah akşam, Allah yardımcısı olsun ama o bile evinin işini yapabiliyor işte. Ben bazen kendimi zorlayıp yatmıyorum yanına, bu defa da dakika başı gelip ona bakarken buluyorum kendimi böyle böyle uyanmış oluyor zaten.

Ay maşaAllah bebeğine. Bende bir uyusada iş yapsam, yemek yapsam, duşa girsem diye gözünün içine bakıyorum.

Orası kesin zaten.. Herkes düşüncesini söylüyor da kız/erkek evlat ayrımı yapmanız çok tuhaf geldi. Yapmayın bence herkesin evladı kendisi için kıymetlidir..
Bu söylediğimi evlat ayrımı olarak algılamanız çok değişik .

Her evlat değerlidir mutlaka ama ben kız çocuk sahibi olan annelerin birazcık daha hassas OLduğunu ve daha korumacı olduklarını düşünüyorum . Bu tabi ki benim fikrim .

Ne kadar güzel moral verdiniz bi bilseniz. Ben bu gazla gider yine yanına yatarım şimdi bızdığın. Onunla ilgilenmediğim her dakika boşa gidiyor gibi geliyor. Zaman çok hızlı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…