Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

Bugun de docent bi doktora gittim. Cvs yapilmasi gerekiyo dedi. Cuma gunu bi profesör yapacak. Bu doktorda cuma günü gittigim profesor gibi tam olarak kistik higroma vardir demedi. Ense kalınlığınin fazla olduğunu ama bazi hastalarda zamanla geçtiğini soyledi. En azindan umut kapisi aralandi benim icin. Bunada şükür.
Sonucta cvs yapilip takip edilmesi gereken bi gebelik.

Benim gebeligimde butun doktorlar görür gormez kistok higroma demisti. Senin adina cok sevindim.insallah zamanlada yok olur gider

Benim gebeligimde butun doktorlar görür gormez kistok higroma demisti. Senin adina cok sevindim.insallah zamanlada yok olur gider
Sen ne yaptın canim gebeligi sonlandirdin mi? Bana 11. Haftada 5 mm kistik higroma dediler. Bugun baska bi dokdoktora daha gittim 14 haftaligim 3 mm ense kalinligi dedi. Cinsiyetide erkege benziyomus. Turner sendromu olabilir demislerdi bana bana turner sendromu sadece kizlarda görülüyor bugun birazcikta olsa umutlandim

Arkadaşlar bize dua edin yarın bebeğimi görmek için bi kez daha dr gidicem inşallah iyi gelişmeler olur dualarınızı eksik etmeyin

14 haftalik cvs yaptırmak icin gittigimde kalbi durmustu .dusuk yaptirildim canim

I ilknuryrlmz sağlıklı umut dolu haberlerle gel insallahhh cnm.
nurgulkurtcan umudumuz hic tukenmesin beveklwrimiz hergecen gun sagligina kavussun insallah. Rabbimin mucizeleri onlar
cvs yapilip sonuc eğer olumlu olursa bundan sonraki surec 3lu test aminiosentez vs mi kızlar?

Kistik higroma ve kalp anomalisi var bebegimin 13 haftamız bitmek üzere arkadaşım
sana ne önerdiler cnm? bende daha kalple alakalı bişey demediler sonuc genetik değilse sayet kalple alakalaıdır büyük ihtimal dediler. o zaman da ileriki dönemlerde fetal eko yapılıyomus

büyük ihtimal diğer organ anomalileri için inceleme yapılıcak

Detayli ultrason olicaktir bi sonraki adim.. eger kalp yada baska organ hastaysa mesela kalpte problem varsa fetal ekoya falan gidiliyo.. daha sonrasini bilmiyorum netten bulabildiklerim bjnlar.. bende detayli ultrasonu bekliyorum ense kalinligi yuzunden

Nezaman sizin detaylı ultrason?
Gunler nasi geciyo kızlar. Benim geçmek bilmiyo. İştahım yok bi haftadır kilo verdim kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum

Detayli ultrason kac boyutlu oluyo? Ben 11. HafTamda 4 boyutlu ultrasona girdim sizin ense kalinliklari icin ne dedi ve kacinci haftalardasiniz?

Geldim arkadaşlar durumda bi deişiklik yok bunada şükür sıvı büyümemiş küçülmemişte ama olsun bebegimin hala kalp atışı var gelişimi de normal şimdi sıra 23 şubat amniyosentez herşey ona baglı eşimi ikna edebilirsem sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmiycem dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim inşallah yavrularımıza sağ sağlim kavuşuruz amin

Nezaman sizin detaylı ultrason?
Gunler nasi geciyo kızlar. Benim geçmek bilmiyo. İştahım yok bi haftadır kilo verdim kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum
Aynen bende sen gibiyim zorla yemek yiyorum istah hic yok icim skintili surekli ve acayip mutsuzum ben ayin 25inde giricem az kaldi gun yaklastikca korkudan oluyom resmen ne olacagini bilmemek

Eşin aldirmani istiyor sanirim.
cvs yaptirmismiydin ilknur sen?
Ewet eşim aldırtmak istiyor bnm mantıklı düşünmediğimi söylüyor sürekli haklıda olabilir bilmiyorum cvs yapılmadı sanırım geç kaldık dr um amniyosentes dedi bn aldırmak istemeyince inşallah sonuçlar temiz çıkar da eşimle bu konu hakkında tartışmaya devam etmeyiz bnde bi karar vermek zorunda kalmam

Omuzumuzdaki yük cok ağır. Sizlerin baska cocugu var mi bilmiyorum ama benim iyiki oglum var diyorum.çunku bitek onu görünce yuzum guluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…