- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
chocolate19 Okean
@ESMERIM81
Sizler doktor kontrolünde olduğunuz için size de soruyorum.
Kalsiyum desteği için ne önerdi?
Benim elimde gebelikten kalma calciday d3 var.
Ama içeriğinde laktoz bulunmaktadır yazıyor.
Doktor da kalsiyum önerdi ama ya onda da laktoz varsa diye şüpheleniyorum.
Bir de aağlık ocağına gidip tahlil yaptırıcam ben.
Vitamin değılarım be alemde diye
Valla bana doktor dün şunu dedi; çocuğa birşey olmaz o alacağını alır, giden senden giderAynisini dusunuyorum canim. Deneme tahtasi gibidr a dun soyledim ama pek kaale almadi beni sen ac ac dedi de iyilesene kadar acmayacagim. Senden de boyle fikir almak dogru dusundugume ikna etti beni:)) cunku acmayacagim doyorum bebek icin sutunden faydali seyler gecsin diye drmistir dr diyor bir iki kisi. Senden duymak iyi geldi canm
Artık ptesiye kaldıTest yaptır canım. Ben dün verdim bugün sonucu eşim alacak. Açıkçası kan çıkmadı kollarimdan dün
ay inşallah canımValla bana doktor dün şunu dedi; çocuğa birşey olmaz o alacağını alır, giden senden gider
Hamilelikte de öyle değilmiydi? Noluyorsa bize oluyor.
Pişiğin derecesini çok iyi tahmin ediyorum. O yüzden geçmeden sen mutlu olamazsın, o da hem seni hem sütünü hem bebeği etkiler.
Ben o süreçte çok azalttım sütümü. Yememekten değil(o dönem daha iyiydi süt miktarım) üzüntüden çaresizlikten. Açık dursa altı geçmez, tüm kocakarı ve bilimsel yöntemler geçirmez... Çaresizlik çok kötü çok üzücü
Her bebeğin ilk dokturu annesidirsen sık dişini bir iki gün, yavrucak şifa bulsun:)
Bizim iyileşti pişik. Dnemeler sırasında Hafif pembe oluşum oldu.ay inşallah canımsizin pişik ne alemde ? Bizim yaralar geçiyor galiba karartı gibi oldu kızarıklar sönünce ama dün arkaya doğru yine kızardı
Bizim iyileşti pişik. Dnemeler sırasında Hafif pembe oluşum oldu.
Ama normal bebeklerde olan pmbe pişikten.
Dikkat ediyorum yoksa
Bulgur pilavini da eleYa kızlar kabus gibi popomuz yine kızardı bizim yadün yedikleeimi sayıyorum muz yeşil elma kuru erik kafeinsiz kahve uno sade çubuk (4-5tane yedim içinde sadece maya un su tuz var)bulgur pilavı kırmızı mercimek çorbası. Memede huzursuz sürekli ayakları cekiyo kaka yesil sarı arası yesile daha dönük ama. Gerçekten artık dayanamıyorum bu pişiğe. Bezin gördüğü her yer kızarmış. Her iki saatte bir değişiyorum kalayı duyduğum an değişiyorum kremlerini giç aksatmıyorum her açışımda popoyu yıkıyor kuruluyor nemli kalmasın diye havalandırıyorum. Derman olamıyorum yavrumun dersine şu yediklerimden ne yapmış olabilir hangisi alerjen bir dikriniz var mı
Patates ve bulgur yedigimin sabahi bendede aynisi oldu zeytinle baslayacagim teker teker deneyecegim bakalim hangisine tepki veriyor bugday alerjisi de olabiliyormusHakikaten mi? Tek yediğim şeydi yaaayavruma deeman olsun da elerim dr da bulgur gaz yapar onun dışında rahat rahat tüketebilirsin demişti. Tüketmiyorum onu da chocolate19
Patates ve bulgur yedigimin sabahi bendede aynisi oldu zeytinle baslayacagim teker teker deneyecegim bakalim hangisine tepki veriyor bugday alerjisi de olabiliyormus
Amin canm bende hindistan cevizini denedim kesinlikle dokundu bizeAnladım canım çok zor tespit etmek ben geçen günlerde de yemiştim bulguru olmamıştı. Patatese hiç dikkat etmedim. Elmadan şüphelenmiştim bende dün dört tane dalan yedim diye. Kaka bir yeşil oluyo bi sarıya dönük. Popo kızardı yine yaraya dönmez inşallah. Çok can sıkıcı Allah yardımcımız olsun
Mercimek yapmış olabilir mi? Gaz yapar sonuçta?Hakikaten mi? Tek yediğim şeydi yaaayavruma deeman olsun da elerim dr da bulgur gaz yapar onun dışında rahat rahat tüketebilirsin demişti. Tüketmiyorum onu da chocolate19
Güçlü ol. Şu süreçte minimuma indir yediklerıni. Belirledkten sonra çok daha kolay olacak. Uno bnde yemiştim.Ya kızlar kabus gibi popomuz yine kızardı bizim yadün yedikleeimi sayıyorum muz yeşil elma kuru erik kafeinsiz kahve uno sade çubuk (4-5tane yedim içinde sadece maya un su tuz var)bulgur pilavı kırmızı mercimek çorbası. Memede huzursuz sürekli ayakları cekiyo kaka yesil sarı arası yesile daha dönük ama. Gerçekten artık dayanamıyorum bu pişiğe. Bezin gördüğü her yer kızarmış. Her iki saatte bir değişiyorum kalayı duyduğum an değişiyorum kremlerini giç aksatmıyorum her açışımda popoyu yıkıyor kuruluyor nemli kalmasın diye havalandırıyorum. Derman olamıyorum yavrumun dersine şu yediklerimden ne yapmış olabilir hangisi alerjen bir dikriniz var mı
Amin canm bende hindistan cevizini denedim kesinlikle dokundu bize
Kizlar bir seyleri denemeye karar vermek bile cok zorMercimek yapmış olabilir mi? Gaz yapar sonuçta?
Ünlü bi diyetisyen (adını htırlamıyorum,), allah bu ülkede ne yetişiyorsa bize onlardaki vitaminler eksik, o yüzden onların fayda edeceğini veeee tropik meyvelerin bize yararlı olmadığını falan söylemişti. Mesela ananas falan gibi meyveler için...Amin canm bende hindistan cevizini denedim kesinlikle dokundu bize
Sen şu süreçte elma kompostosu yap bol bol iç canm. Haklısın çok yorucu deneme yanılma yapmakKizlar bir seyleri denemeye karar vermek bile cok zorbulgur ve mercimeksiz sutum cok cok azaliyo insallah onlat degildir (
Güçlü ol. Şu süreçte minimuma indir yediklerıni. Belirledkten sonra çok daha kolay olacak. Uno bnde yemiştim.
Umutlu ol lütfen
Geçicek inş.
Kuru erik kuruyemişe girer bilgin olsun.
Bulgur pilavı da düşündürenlerden.
Bazı kremleri ince tabaka sürmediğimde coşuyordu bizim. Elimin ayarı yok O yüzden bırakmıştım kremleri
Suan sudokremi pastaya kremsanti sürer gibi kaplıyorum
Sütten ağzım yandı napayım
Sen şu süreçte elma kompostosu yap bol bol iç canm. Haklısın çok yorucu deneme yanılma yapmak
Bende çok yıpranıyrum denemelerde. Hüsran hele o ayrı bir dert. Bunu da mı yemicem yaaa diye :/
Listeyi defalarca evir çevir oku yapmak...
Ben bugün ekmek zeytin yedim.
Veeeee misafir ağırladım
Yaptığım hazırlıkları ağzıma sürememek