benim oglumdada ınek sutu lerjisı var henuz 11aylık 6 aylıkken derıtestı yapıldı 6 aya bır kontrolu var cok sıkıntı yaşıyoruz moralım cok bozuluyor asıl problem buyuyunce baslıcak yanı ıkı uc yaslarında felan ıstedıgı seylerı yıyemıcek yalnız kecı sutunu denemedım doktorada sormadım sızce bi denesemmi?
Merhaba arkadaşlar uzun br aradan sonra yine yazıyorum.
Süt alerjisinin geçmesini sabırla bekliyorum.Kızım 1 yaşına basacak kısmetse ve ben hala hiç bir süt ürünü vermedim.Çünki verdiğimde biliyorumki kusma nöbeti geçirecek.Kızımda büyüme geriliği de var.Pepti junior lu muhallebi ve etli sebze çorbasından başka pek birşey veremiyorum.Zaten onlarıda çok zor yiyor.Bıktı sıkıldı artık çocuk.Biizm yediklerimize gözünü dikiyor.Geçen gün pizza huta gittik arkadaşımla nasıl yemek istedi anlatamam.Çok üzüldüm.Full peynir ve margarin var diye tattıramadım.Benimde boğazımdan geçmedi.Çok üzülüyorum bu tür durumlarda.Kızım herşeyi yesin istiyorum....
merhaba pepti junior lu muhallebıyı merak ettim bende ne yedirecegımı sasırıyorum artık aynı seylerı yemekten cok sıkıldı bu konuda bılgı verırsenız sevınırım
merhaba ben bugun oglumu kontrole goturdum ve kecı sutunu sordum 15.aya kadar beklememı soyledı doktor gözetiminde denersin dedi.soya sütünü kullanabılecegımı soyledı pudıng yapmayı dusunuyorm ınş.tadını begenır besın degerı ınek sütü ile aynıymıs bu bıraz rahatlatacak benı en azından arada bır degışik bişeyler yapabılırım
merhaba soya sütünü denedikten sonra buraya yazarmısın? Bende denemeyi çok istiyorum ama çekiniyorum.İnşallah bebişine dokunmaz.Buarada bugün birşey farkettim milupa sütsüz 8 tahıllı ballı mamasında soya lesitini varmış.Ben bilmeden veriyordum 20 gündür..
benim bebeğimde de 20 günlükken çıktı şimdi 7 aylık ve kesinleşti. cilt alerji testinden çıktı dün kan verdik 10 çeşit alerji aranacak keçi koyun sütlerine yumurta beyazına sarısına çok üzücü ben 6 aydır diyetteyim bir şikayetim yok yeterki bebeğime bişi olmasın ama çok üzücü psikopat olmak üzereyim sütüm kesilir diye nerdeyse hergün ağlıyorum korkuyorum bebeğimi başkalarına sevmesi için bile vermeye korkuyorum yanlışlıkla bişi verirler ağzına diye biz ege üniversitesinde tedavi görüyoruz sanki hiç bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor çocuğu bir an bile yalnız bırakmak istemiyorum ama çalışıyorum Allahtan kendi işim sizin burada bişeyler paylaşmanız içimi rahatlattı herkese geçmiş olsun diyorum biz ek gıdalara bugünden itibaren başlıcaz doktor diyetisyene sevk etti çorbalarla başlıcaz dedi 8 aydan sonra çorbanın içine et katın dedi ama bazı arkadaşlar dana etine de alerji olabiliyor kuzu eti kullanın yazmış bunu öğrendiğime nasıl sevindim anlatamam çünkü inflaktik bi alerji rektal kanama geçiriyor hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum.
kızlar ya bnm bebiş 7 aylık genelde anne sütüyle beslendi bu zamana kadar ama arada aptamil fln veriyorum geçen ay yoğurt denedim bütün gün kustu bende daha erken diye düşündüm ve vermedim ama arada denedim ve ne zaman yese yoğurt veya peynir zaten sevmeyerek yiyiyor ve yediğinde bütün gün kusuyor ve kusuğu çok kötü kokuyor normalde kustumu ööle kokmuyor sadece yoğurt ve peynir verdiğim zamanlar acaba alerjisimi var ki nasıl anlayabilirim doktoruna sorsam anlarmı acaba testleri nerede yaptırıyorsunus ben izmirde oturuyorum çok merak ettim bana bi bilgi verirsenis sevinirim....