Merhaba arkadaslar 50 gunluk kizim var poposundan kan gelmesi sikayeti ile dr gittik ilk baslarda anlamadi popusunda yirtik var dedi bir krem verdi ama gecmedi
Sonra tahlil yapti bugun sonucunu aldik inek sutu alerjisi varmis hemde yuksek miktarda
Ne yapmamiz gerekiyor bebegim cok huysuz hic uyumuyor 24 saatte 2 saat uyuyor
1 haftadir sut ve sut urunlerini kestim ama bir caresi olmadi henuz
Merhaba kızınızı hacetepe gastro doktorlarından birinin muayenehanesine mi götürdünüz. Ben hacettepeden randevu almaya çalıştım fakat başarılı olamadım. İnternetten de özel muayenehane tel numarası bulamadım. Gastro ise götürdüğünüz doktor ve telini öğrenebilir miyim acaba.
Ay cok sevindim canim ne güzel ya darisi bizim basimiza insallah sizde hep sakindiniz hic yiyip icmediniz demi sütü??
canım hacettepeden randevu alınamıyor zaten.kapı doktoru var once ona gorunuyorsun bunun içinde sabahın erken saatlerınde sıraya gırıyorsun kı bebeği olan için çok ezıyetlı bır sureç.Kapı doktoru uygun gorurse senı bolume yonlendırıyor.Benım orada doktor arkadaşım var onun sayesınde pedıatrı gastrodan prof.den randevu aldı gttık ama telını hiç bılmıyorum.Her randevuyu o arkadas ayarladı bıze.Senın bebeğinin sıkıntısı neydı?yardımcı olmaya çalışayım sana.Ben 5 doktor gezdım çok zor çok.Hepimizin yardımcısı olsun allah.
Merhaba arkadaslar, benim bebegiminde alerjisi var 6 aylikken anladik simdi bir yasinda test yaptirdik ama gecmemis hala var, ben emziriyorum sütle alakayi kestim normal ekmekleri bile yemiyorum kendim evde yapiyorum yanindada kahvaltida birtek recel yada yumurta yiyorum. Zeytinde yiyordum ama icinde e270 (süt asiti) varmis bilmiyordum onuda biraktim. Yemek olarakda iste sütsüz yogurtsuz peynirsiz ne varsa pisirip yiyorum. Bol bol meyve yiyorum vitamin olsun diye. Bebegimede meyve veriyorum. Cok sükür sütüm yetiyor yani sadece emziriyorum ek gidaya gerek kalmiyor. Arada bi corba yada makarn yapip yediriyorum ama fazla arasi yok emmeyu tercih ediyor :) ama meyveyi cok seviyor. Doktor Neocate vermisti emzirmeyi kesersen diye ama bebegim tadini hic begenmedi icine ne karistirdiysam yediremedim cocugum tiksindi artik kaşıkla birşey yediremiyorum. Çok zor getçekten Allah ım bu sorunla ugraşanlara yardım etsin. Bebişim büyüdü geldi 1 yaşına eline ne geçirse agzına atmak istiyor yanlışlıkla sütlü birsey yicek diye cok korkuyorum yada birisi ben yaninda yokken verir diye. Yani cok zor insallah en kisa zamanda atlatiriz, icinizde atlatanlar varmi ne kadar sürede atlattiniz ne olur yazin, bilgilendirin beni... Simdiden cok tesekkür ederim
benim kızımda da süt alerjisi vardı 15 aylığız yeni geçti. bu zamana kadar süt ve süt ürünleri kullanmadık. neocate mama yedi hep. şimdi geçti ama sütün ve peynirin tadını bilmediği için yemiyor. sizler nasıl alıştırdınız. alerjili bebekler için tarhana gönderebilirim isteyen olursa. özel yapmıştık, kızım onu severek yiyordu.
Merhaba arkadaslar, benim bebegiminde alerjisi var 6 aylikken anladik simdi bir yasinda test yaptirdik ama gecmemis hala var, ben emziriyorum sütle alakayi kestim normal ekmekleri bile yemiyorum kendim evde yapiyorum yanindada kahvaltida birtek recel yada yumurta yiyorum. Zeytinde yiyordum ama icinde e270 (süt asiti) varmis bilmiyordum onuda biraktim. Yemek olarakda iste sütsüz yogurtsuz peynirsiz ne varsa pisirip yiyorum. Bol bol meyve yiyorum vitamin olsun diye. Bebegimede meyve veriyorum. Cok sükür sütüm yetiyor yani sadece emziriyorum ek gidaya gerek kalmiyor. Arada bi corba yada makarn yapip yediriyorum ama fazla arasi yok emmeyu tercih ediyor :) ama meyveyi cok seviyor. Doktor Neocate vermisti emzirmeyi kesersen diye ama bebegim tadini hic begenmedi icine ne karistirdiysam yediremedim cocugum tiksindi artik kaşıkla birşey yediremiyorum. Çok zor getçekten Allah ım bu sorunla ugraşanlara yardım etsin. Bebişim büyüdü geldi 1 yaşına eline ne geçirse agzına atmak istiyor yanlışlıkla sütlü birsey yicek diye cok korkuyorum yada birisi ben yaninda yokken verir diye. Yani cok zor insallah en kisa zamanda atlatiriz, icinizde atlatanlar varmi ne kadar sürede atlattiniz ne olur yazin, bilgilendirin beni... Simdiden cok tesekkür ederim
Teşekkür ederim ilgin için. Hacettepeye muayene olmak çok zor artık. Ben zaten hocalardan birine göstermek istemiştim. Reflüsü var çocuğumun. Artık hacettepede sadece uzman doktorlar bakıyormuş gerekiyorsa hocalara danışıyorlarmış dediler tlfda. Muayenehanesi olan var mı diye sordum. Gastrodan hiçbirisinin özel muayenehanesinin olmadığını söylediler sekreterlikten.
benim kızımda da alerjiye benzer şikayetler var ama kan falan yok coksükür sadece rahatsız sık sık kusuyor ve bu yüzden sık uyanıyor zaman zamann egzama oluyor çenesinin altı sonra geçiyor siz 6aylıkken nasıl anladınız?ay cok zor neye alerjisi olduğunu bulmak
benim kızımda da alerjiye benzer şikayetler var ama kan falan yok coksükür sadece rahatsız sık sık kusuyor ve bu yüzden sık uyanıyor zaman zamann egzama oluyor çenesinin altı sonra geçiyor siz 6aylıkken nasıl anladınız?ay cok zor neye alerjisi olduğunu bulmak
Siz ek gidaya kac aylikken gectiniz?