Öncelikle endişenizi çok iyi anlıyorum benim oğlumda da inek sütü alerjisi var ve şuan yaklaşık 10 buçuk aylık artık o ürkütücü günleri geride bıraktık çok şükür. Bizim de 2 aylıkken kakada kan görüldü epey. Doktor doktor dolaştık tabii sizin dediğiniz gibi yırtık olabilir dediler cerrah a yönlendirmek istediler sonra bizim asıl doktorum Nesim Eskinazi bizi Prof Dr Özlem Durmaz a yönlendirdi. Rekteskopi yapıldı ve beraberimde kan testi. Anlaşıldı ki inek sütü alerjisi. Ben bu süreçte tüm süt ve süt ürünlerini kestim oğlum doymadığında ek olarak Pregomin AS veriyordum. Şuan hala kullanıyoruz ve bebeğimin gelişimi gayet normal. Bu süt proteini vücuttan hemen atılmıyor merak etmeyin biraz sabırlı olun düzelecektir. Sanırım Fügen Çullu dan randevu almaya çalıştınız kendisi bu komuda çok iyi bir doktor fakat çok yoğun ve biz endişeli annelerin o kadar bekleme lüksümüz yok malesef o yğzden size tavsiyem Memorial hastanesinden Prof Dr Özlem Durmaz a bir götürün bebeğinizi. Daha ayrıntılı bilgi için blog um dan yazılarımı okuyabilirsiniz. Tekrar diyorum insan çok çaresiz kalıyor ama inanın bu alerji çok yaygınmış meğersem ve sabırla üstesinden geleceksiniz... Geçmiş olsun Bebeklerde İnek Sütü Alerjisi « —anneyizvesaire
Merhaba arkadaslar 50 gunluk kizim var poposundan kan gelmesi sikayeti ile dr gittik ilk baslarda anlamadi popusunda yirtik var dedi bir krem verdi ama gecmedi
Sonra tahlil yapti bugun sonucunu aldik inek sutu alerjisi varmis hemde yuksek miktarda
Ne yapmamiz gerekiyor bebegim cok huysuz hic uyumuyor 24 saatte 2 saat uyuyor
1 haftadir sut ve sut urunlerini kestim ama bir caresi olmadi henuz