- 3 Ocak 2012
- 73
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlum henüz 1 aylık reflü tanısı kondu şikayetleri anlatınca
bugn gaita tahlili yapıldı ve inek sütü alerjisi oldugunu söyledi bana diyet verdi
sizlerinki de gaita tahlili ile mi anlaşıldı
hamurişlerinde süt ve yoğurt oluyor diyet yaparken onlardan da mı uzak durdunuz
öncelikle geçmiş olsun
kızım bir yaşındayken süte karşı kandan alerjiye bakıldı ama testte çıkmadı. başka bir test de yapılmadı.. doktor, "eger deneyip gördüyseniz vermeyin, iki yaşından sonra tekrar deneyin" dedi..
içinde süt, süttozu, süt proteini olan hiçbir şey yemedik..
sütsüz ve yoğurtsuz yapacaksınız herşeyi, zor oluyor ama Allah sabrını veriyor..
Rabbim tüm bebişlere şifa versin..
merhaba arkadaşlar,
1 yıllık sıkı bir diyetin ardından çok şükür kızım artık yumurta hariç herşey yemeye başladı..
darısı sizlerin başına...
Bebeğimiz 4 aylıkken kakasında kan gördük. 1buçuk aydan beri diyet yapıyorum. Sabahları zeytin ekmek, öğleleri ve akşamları patates yemği ve pilav yememe rağmen haftada 2 kere kakasında kan görüyorum hala. prof. dr. ye götürdük. inek sütü ve eti dışında her şeyi yiyebilirsin dedi. kan testinde hiç bir alerji çıkmadı. mamaya başlıcaz kilo alımı çok az.
kan gelme durumu ne zaman biter?
Bizim durumumuzda olanlar cevap verirse teşekkür ederiz.
benim bebğmde 4 aylık, sümükümsü kanlı kakası olunca farkettik.dr.inek sütü alerjisi dedi. çok moralim bozuldu.anne sütü ile besliyorum bebeğimi , süt ve süt ürünleri yemezsek kalsiyum , protein nasıl alacak geişmesi nasıl olacak aklım almıyor. tecrübeli anneler neler yaptınız ne zaman geçti. korkuyorum kalıcı olacak diye