DR KIZIMDA İNEK SÜTÜ alarjisi olduğunu düşünüyor öncelikle süt ürünlerini kesicez sıkı bir diyet yapıcaz..5 tüp kan aldılar bgün kanda inek sütü alarjisinede bakılıyor..
dr neocate mama yazmış ama çok pahalı rapordan behsetmişsiniz dr bi deneyin içerse rapor yazalım dedi ama 90 tl ...yoku bunun çaresi numune falan göndermiyorlarmı?yarın alıcaz zaten ama bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
birde kızım 9 aylık ne yedireceğimi şaşırdım kahvaltı ve çorba tarifleri bekliyorum..muhallebide olabilir ama çookk kabız zaten...çorba tarifi olursa sevinirim..
canım özel mesaj attım sana, bi de bu mam raporla o fiyat değil, o raporsuz fiyatı.
çorba olarak ben oğluşuma taze fasulye, kabak, et ( bize dokunmuyor), domates ( o da dokunmuyor), patates, pirinç pişirdim ya da ıspanak, pirinç, patataes, havuç karıştırabilirsin, kırmızı mercimekten de sık sık yaptım ama bunları önce denedim tepki vermediği için devam ettim.
kahvaltıda sütsüz hero baby pirinçli mama verdik (şimdi üretimi durduruldu), pekmez de 2 çay kaşığı verdik arkasından. oğlumda buğdaya ve yumurtaya da alerji var o yüzden bunlar bize yasak, seçeneğim kısıtlı ama daha önce yazmıştım bizim süt alerjimiz geçti şimdi.
bu arada oğluşum artık günde 1 su bardağına yakın süt, bazen yarım kase yoğurt ve çeyrek kibrit kutusu peynir yiyor, en çok peyniri sevdi, arkasından sütü, yoğurdu istemese de çaresiz yiyor şimdilik.
1 yıllık diyetin ardından biz süt diyetimizi açtık oğluşumla, darısı tüm alerjik kuzucukların ve annelerinin başına.