Ek gida aliyor muArkadaşlar benim kizimin kakasinda siyah noktaciklar oluyo bazen..çok afedersiniz sanki kuru nane serpmis gibi ..çok değişken kakasi zaten.fotoğraf yukluyorum bi yorum yaparmisiniz..Eki Görüntüle 1873245
Ek gida aliyor mu
Anladim cnm kurumus kan olabilirEk gidaya basladik ama bu kaka 3. Aydan beri arada oluyo..anne sutuylede oluyo..
10 gun kadar sut ve sut urunlerini tuketme cnm iyilesme varmi gozlemle laktoz intoleransina baktir kakanin duzelmesi uzun zaman alabiliyorArkadaslar merhaba
29 gunluk bir oglum var inek sutu alerjisinden supheleniyoruz. Henuz test sonucu cikmadi ama kakasi yesil ve mukuslu ben cuma gununden beri diyetteyim sadece sebze yiyorum butun sut ve sut urunlerini kestim. Oglumun belirtileri oksuruk agizinda gecmeyen pamukcuk kakasi ishal ve mukuslu kan varmi anlayamadik. Surekli huzursuz ve agliyor gaz cikarirken cok skntili hiriltili solunumu var. Sadece anne sutu beriyorum suanda zaten cok kucuk daha. Stres ve panikle bekliyorum test sonucunu korkuyorum ki coklu gida alerjisi olmasin diye. Ne zaman duzelir sutum tecrubeli arkadaslardan yardim ve yorum bekliyorum. Hepinize acil sifalar diliyorum.
Tesekkur ederim cnm cok saol laktoz intoleransi yok Allaha sukur birde o ciksaydi iyice kafayi yerdim. Diger sonucu bekliyorum sabirla ne yemem gerekiyor ne yememem bilmiyorum carelerim tukendi cok zor cocuga hic bisey yapamamak en kotusu10 gun kadar sut ve sut urunlerini tuketme cnm iyilesme varmi gozlemle laktoz intoleransina baktir kakanin duzelmesi uzun zaman alabiliyor
Benimde aklima geldi..ama bu çok homojen dagilmis birşey..her yerde eşit şekilde var..kan daha farkliydi..götürdüğüm dr a gösterdim hic bi aciklama yapmadi..kan demedi...Anladim cnm kurumus kan olabilir
Geçmiş olsun..pamukçuk bizde de hep vardi,dr alerjik bebeklerde olur dedi ama bi tedavi vermemişti.geçen hafta bütün agzina ve benim meme ucuma kadar yayildi ilaç kullandik .kakada kan diyete hemen cevap verdi bizde..ama sümüksü hali hic geçmiyor..3 gün içinde 5 çeşit kakasi oluyor.değişken yani..Arkadaslar merhaba
29 gunluk bir oglum var inek sutu alerjisinden supheleniyoruz. Henuz test sonucu cikmadi ama kakasi yesil ve mukuslu ben cuma gununden beri diyetteyim sadece sebze yiyorum butun sut ve sut urunlerini kestim. Oglumun belirtileri oksuruk agizinda gecmeyen pamukcuk kakasi ishal ve mukuslu kan varmi anlayamadik. Surekli huzursuz ve agliyor gaz cikarirken cok skntili hiriltili solunumu var. Sadece anne sutu beriyorum suanda zaten cok kucuk daha. Stres ve panikle bekliyorum test sonucunu korkuyorum ki coklu gida alerjisi olmasin diye. Ne zaman duzelir sutum tecrubeli arkadaslardan yardim ve yorum bekliyorum. Hepinize acil sifalar diliyorum.
Merhaba cok gecmis olsunGeçmiş olsun..pamukçuk bizde de hep vardi,dr alerjik bebeklerde olur dedi ama bi tedavi vermemişti.geçen hafta bütün agzina ve benim meme ucuma kadar yayildi ilaç kullandik .kakada kan diyete hemen cevap verdi bizde..ama sümüksü hali hic geçmiyor..3 gün içinde 5 çeşit kakasi oluyor.değişken yani..
hiç bir şey yemezsen sütün bebeğine yaramaz ki zaten.süt ürünlerini,çıkmışsa yumurtayı çıkar hayatından yeterMerhaba cok gecmis olsun
Bizim test sonucumuz cikti hemde cok yuksek dunden beri aglaya aglaya mama veriyorum ama oglumda gozle gorulur bir rahatlama
Oldu resmen cocuk kendine geldi uyumayan surekli aglayan cocuk dunden beri uyuyor. Henuz gastrolog dr gorumedik. Normal cocuk dr mamayi onerdi. Ben icmez diye dusunurken hic tereddut etmeden icti. Dun aksam ve gece mama verdik sabah emzirdim ve pisman oldum gene sıkınti oldu ce huzursuz oldu oglum. Yarin gastrolog ile gorusmemiz var bakalim o ne diycek.
Kisaca ozetlemek gerekirse ben hala diyet yapiyorum hic bir sey yememeye calisiyorum ki sutum normale donsun alerji yapmasin diye. Hic birsey yememeye raziyim yeterki anne sutu alsin.
Gercekten cok cok zor bir surec psikolojik olarak bu kdr etkilenicegimi hic dusunmezdim ama guclu olmaya calisiyorum.
Konu ile ilgili gelisme oldukca buraya yazmaya devam edecegim ki en azindan baska baska bilgilerle derdimize care bulabilelim.
Hepinize hepimize cok gecmis olsun Cocuklarimiz biran once iyilessin.
Malesef arkadaşım hiçbirşey yememek sütü azaltıyorMerhaba cok gecmis olsun
Bizim test sonucumuz cikti hemde cok yuksek dunden beri aglaya aglaya mama veriyorum ama oglumda gozle gorulur bir rahatlama
Oldu resmen cocuk kendine geldi uyumayan surekli aglayan cocuk dunden beri uyuyor. Henuz gastrolog dr gorumedik. Normal cocuk dr mamayi onerdi. Ben icmez diye dusunurken hic tereddut etmeden icti. Dun aksam ve gece mama verdik sabah emzirdim ve pisman oldum gene sıkınti oldu ce huzursuz oldu oglum. Yarin gastrolog ile gorusmemiz var bakalim o ne diycek.
Kisaca ozetlemek gerekirse ben hala diyet yapiyorum hic bir sey yememeye calisiyorum ki sutum normale donsun alerji yapmasin diye. Hic birsey yememeye raziyim yeterki anne sutu alsin.
Gercekten cok cok zor bir surec psikolojik olarak bu kdr etkilenicegimi hic dusunmezdim ama guclu olmaya calisiyorum.
Konu ile ilgili gelisme oldukca buraya yazmaya devam edecegim ki en azindan baska baska bilgilerle derdimize care bulabilelim.
hiç üzülme sütün yine artar.sadece moralini yüksek tut bol sıvı tüket,rezene falan iç yeter.benimde komşumunda tekrar arttı.mamayı biberonla veriyorsan kaşığa geç ve emzik yada parmağı neyi emiyorsa onları emmesine engel ol.emme ihtiyacını gidermek için mecbur kalacak annesine.9.aydada mucizevi bir şekilde alerjileri geçiyormuş,doktor söyledi.biraz sabredeceğiz artık ne yapalım.Kızımda çıkan süt alerjisi sebebiyle mamaya alıştı zaten diyete başladığım günden bu yana sütüm bitti denilecek kadar azaldı bazen sağdığımda 25 ml çıkıyor bazen hiç çıkmıyor zaten kızımda beni emmeeyi bıraktı çok üzülüyorum ama önemli olan kızımın sağlığı Allah beterinden saklasın
Canım benim sütüm hep azdı zaten şimdi bugün sağdım yine hiç gelmedi buna yawrucak ne yapsın emziğe yeni alıştı daha 2 hafta olacak emdiği mamayı hazmetsin diye parmağını deli gibi emiyor ben emzirme pozisyonuna doğru yatırdığımda feryadı basıyorhiç üzülme sütün yine artar.sadece moralini yüksek tut bol sıvı tüket,rezene falan iç yeter.benimde komşumunda tekrar arttı.mamayı biberonla veriyorsan kaşığa geç ve emzik yada parmağı neyi emiyorsa onları emmesine engel ol.emme ihtiyacını gidermek için mecbur kalacak annesine.9.aydada mucizevi bir şekilde alerjileri geçiyormuş,doktor söyledi.biraz sabredeceğiz artık ne yapalım.
Sütün azda olsa yine de ondaki vitaminler ve çocuğu hastalıklara karşı koruyan maddeler için değerli.bebek memeyi emerken salyasının bir kısmının meme ucundan içeri girdiğini ve memenin bunu analiz edip bebeğine göre süt ürettiğini biliyor muydun.bebek gripse mesela antibiyotikli süt üretiyor yani şifa niyetine ne varsa içirmen lazım.mamayı hazmetmek için değil psikolojik rahatlama için emmeye ihtiyacı var.canınıda fazla sıkmadan biraz daha uğraş bence.bende bu emzirme olayından baya Bi çektim benimkide emmek istemiyordu ama atlattık çok şükür.gerçi alerji yüzünden kilo aldırmıyor ama olsun.Canım benim sütüm hep azdı zaten şimdi bugün sağdım yine hiç gelmedi buna yawrucak ne yapsın emziğe yeni alıştı daha 2 hafta olacak emdiği mamayı hazmetsin diye parmağını deli gibi emiyor ben emzirme pozisyonuna doğru yatırdığımda feryadı basıyor
Merhaba cok gecmis olsun
Sevgili anneler ek gidaya gecince durumunuz nasil oldu. Biz 12 subat dogumluyuz ve ne versem dokunuyor. Hala sadece emiyor. Hayvansal gidalara alerjisi var. Yardim lutfen.