Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide onlara bayıldı,evde yaptığım sebzeyide meyveyide beğenmedi.Bi gun disardayken hero baby meyve püresi aldim çok severek yedi..hazir mama ve meyveleri yedirme taraftari değilim aslinda ama ben yerken istiyo artik..napiim bende verdim..
Biz atlattik cok sukur 4 subat dogumluyuz kontrollu sekilde herseyi veriyorumSevgili anneler ek gidaya gecince durumunuz nasil oldu. Biz 12 subat dogumluyuz ve ne versem dokunuyor. Hala sadece emiyor. Hayvansal gidalara alerjisi var. Yardim lutfen.
Biz atlattik cok sukur 4 subat dogumluyuz kontrollu sekilde herseyi veriyorumSevgili anneler ek gidaya gecince durumunuz nasil oldu. Biz 12 subat dogumluyuz ve ne versem dokunuyor. Hala sadece emiyor. Hayvansal gidalara alerjisi var. Yardim lutfen.
Arkadaslar merhaba benim kizim 4 aylik.dogdugundan itibaren cok aglayan huysuz bir bebekti.cocuk dr una goturduk asiri gazli dedi.yedigime ictigime cok dikkat ettim gaz damlasi da kullandik ama gecmedi sonra kakada mukus ve yuzunde dokuntuler olunca dr sut alerjisi olabilir dedi.35 gunlukken diyet yapmaya basladim 1 ay kadar kendim diyet uyguladim kimseye danismadan mukuslu kaka olmadi yuzu ve basindaki dokuntuler de tamamen gittti.daha sonra kesinlik kazansin diye 3 aylik oldugunda alerji prof. Goturduk cilt ve kan testi yapildi ikisi de negatif cikti.dr yavas yavas sutlu kek ye izle dedi .dedigini yaptim sadece sivilcemsi yada isilige benzer seyler cikmisti anlayamadim alerjiden mi yoksa sicaktan mi oluyor diye(asiri terleyen bir bebek bu arada).dr kek dokunmadiysa yogurt dene dedi ben de iki gundur 1 kasik yogurt denedim. bu sabah kakasinda kan vardi cok az. Inanilmaz uzgunum nasil oluyor anlamadim testler negatif olup boyle benim gibi olan var mi aranizda ?
Deri testinde test yapılan yere dokunduysaniz yanlış çıkabilir.bizde süt alerjisi olduğu halde yok çıkmıştı.tekrar yaptırdık 1,5ay sonra alerjisi olduğu çıktı.Arkadaslar merhaba benim kizim 4 aylik.dogdugundan itibaren cok aglayan huysuz bir bebekti.cocuk dr una goturduk asiri gazli dedi.yedigime ictigime cok dikkat ettim gaz damlasi da kullandik ama gecmedi sonra kakada mukus ve yuzunde dokuntuler olunca dr sut alerjisi olabilir dedi.35 gunlukken diyet yapmaya basladim 1 ay kadar kendim diyet uyguladim kimseye danismadan mukuslu kaka olmadi yuzu ve basindaki dokuntuler de tamamen gittti.daha sonra kesinlik kazansin diye 3 aylik oldugunda alerji prof. Goturduk cilt ve kan testi yapildi ikisi de negatif cikti.dr yavas yavas sutlu kek ye izle dedi .dedigini yaptim sadece sivilcemsi yada isilige benzer seyler cikmisti anlayamadim alerjiden mi yoksa sicaktan mi oluyor diye(asiri terleyen bir bebek bu arada).dr kek dokunmadiysa yogurt dene dedi ben de iki gundur 1 kasik yogurt denedim. bu sabah kakasinda kan vardi cok az. Inanilmaz uzgunum nasil oluyor anlamadim testler negatif olup boyle benim gibi olan var mi aranizda ?
Ne yaptınız nasıl geçti?Biz atlattik cok sukur 4 subat dogumluyuz kontrollu sekilde herseyi veriyorum
1 aylikken basladi bizim alerji seruvenimz drlar biseyi yok deyip gonderdiler aile hekimimiz ise alerji dedi once sut yumurta et tavuk cikardim bir damla bile giren hicbirseyi yemedim ama sonra menuyu iyice daralttim sonunda patates zeytin ve piric yer oldum hatta ramazanda sadece patates ve zeytin yedim diyebilirim sonra ishal durdu mukus azaldi tahlil yaptrdik negatif kontrollu sekilde ek gidaya basladik suan yemedigi seyler cok az diyebilirim insaallah en kisa zamanda atlatirsinizNe yaptınız nasıl geçti?
Can'ım merhaba yoğurt ve peynir veriyormusun bebişe eğer veriyorsan miktarını ne kadar oluyor ? Bizim kesinleşmemiş alerjimiz var geçen gün bitsne cicibebe verdim kolunda egzama oluştu hemen bıraktım ,bunun tanında kakada da tepkilerimiz oluyor , aynı dönemlerde diet yapmışık ve benim kızımda şubat doğumlu .1 aylikken basladi bizim alerji seruvenimz drlar biseyi yok deyip gonderdiler aile hekimimiz ise alerji dedi once sut yumurta et tavuk cikardim bir damla bile giren hicbirseyi yemedim ama sonra menuyu iyice daralttim sonunda patates zeytin ve piric yer oldum hatta ramazanda sadece patates ve zeytin yedim diyebilirim sonra ishal durdu mukus azaldi tahlil yaptrdik negatif kontrollu sekilde ek gidaya basladik suan yemedigi seyler cok az diyebilirim insaallah en kisa zamanda atlatirsiniz
Veriyorum cnm yogurt kendi yaptigim labne kendi yaptigim tereyag veriyorum gunluk 1 cay kas tereyag 1 tatli kas labne cok minik bir kase yogurt veriyorum bebe buskivisinide evde yaptim ilk sut urunleri baslangicini yogurtla yaptim once kendim yedim tepki olmayinca bebisin diline degdirdim ertesi gun az bisey verdim ertesi gun ceyrek kasik derken miktari arttirarak devam ettim 1 ya da 2 kizariklik oldu dr onu onemsememi soyledi kakada tepki olmayinca egzamada artmayinca deneyerek gittik artik kizariklikta olmuyorCan'ım merhaba yoğurt ve peynir veriyormusun bebişe eğer veriyorsan miktarını ne kadar oluyor ? Bizim kesinleşmemiş alerjimiz var geçen gün bitsne cicibebe verdim kolunda egzama oluştu hemen bıraktım ,bunun tanında kakada da tepkilerimiz oluyor , aynı dönemlerde diet yapmışık ve benim kızımda şubat doğumlu .
Arkadaslar merhaba benim kizim 4 aylik.dogdugundan itibaren cok aglayan huysuz bir bebekti.cocuk dr una goturduk asiri gazli dedi.yedigime ictigime cok dikkat ettim gaz damlasi da kullandik ama gecmedi sonra kakada mukus ve yuzunde dokuntuler olunca dr sut alerjisi olabilir dedi.35 gunlukken diyet yapmaya basladim 1 ay kadar kendim diyet uyguladim kimseye danismadan mukuslu kaka olmadi yuzu ve basindaki dokuntuler de tamamen gittti.daha sonra kesinlik kazansin diye 3 aylik oldugunda alerji prof. Goturduk cilt ve kan testi yapildi ikisi de negatif cikti.dr yavas yavas sutlu kek ye izle dedi .dedigini yaptim sadece sivilcemsi yada isilige benzer seyler cikmisti anlayamadim alerjiden mi yoksa sicaktan mi oluyor diye(asiri terleyen bir bebek bu arada).dr kek dokunmadiysa yogurt dene dedi ben de iki gundur 1 kasik yogurt denedim. bu sabah kakasinda kan vardi cok az. Inanilmaz uzgunum nasil oluyor anlamadim testler negatif olup boyle benim gibi olan var mi aranizda ?
1 aylikken basladi bizim alerji seruvenimz drlar biseyi yok deyip gonderdiler aile hekimimiz ise alerji dedi once sut yumurta et tavuk cikardim bir damla bile giren hicbirseyi yemedim ama sonra menuyu iyice daralttim sonunda patates zeytin ve piric yer oldum hatta ramazanda sadece patates ve zeytin yedim diyebilirim sonra ishal durdu mukus azaldi tahlil yaptrdik negatif kontrollu sekilde ek gidaya basladik suan yemedigi seyler cok az diyebilirim insaallah en kisa zamanda atlatirsiniz
Kanolayona gelmedik hic cok erken farkettim benÇok sevindim atlattiginiza .sanirjm kan olayi yoktu kakanizda .ve hafif gecirmissiniz anladigim kadarıyla..
Ben bi çok şeyi yesemde sut ürünleri ve dana eti olmadan zor gerçekten..
Ben de cok sıkı diyet yaptim 35 gunluktu basladigimda. fakat sadece sut urunleri(tere yag margarin peynir yogurt ve sut) ve yumurta icin yaptim.sonra yavas yavas yumurta denedim ona alerjisi olmadigini gordum ama sut urunlerini sadece ramazan bayraminda baklava yedim 2 dilim 2 saat sonra sirtinda dokuntuler oldu.Allah yardimcimiz olsun daha beterinden korusun ... ama zor gercekten canim cok fazla tatli seyler cekiyor ama hepsinin icinde sut var ne yazikki1 aylikken basladi bizim alerji seruvenimz drlar biseyi yok deyip gonderdiler aile hekimimiz ise alerji dedi once sut yumurta et tavuk cikardim bir damla bile giren hicbirseyi yemedim ama sonra menuyu iyice daralttim sonunda patates zeytin ve piric yer oldum hatta ramazanda sadece patates ve zeytin yedim diyebilirim sonra ishal durdu mukus azaldi tahlil yaptrdik negatif kontrollu sekilde ek gidaya basladik suan yemedigi seyler cok az diyebilirim insaallah en kisa zamanda atlatirsiniz
Benim de hic kan olmamisti ben de sizin gibi kucukken farkettim dr a gitmeden diyete baslamistim zaten suan 4 aylik uzun zamandir hasretim dondurmaya tatliya ama bizden kotu olanlar da var et yumurta yiyemeyenler de var bu yuzden buna da sukurKanolayona gelmedik hic cok erken farkettim ben
Cok dikkat ettim test olurken ayni gun hem.kan hem cilt testi yapildi sonuclar negatifti.dr da sizinki hafif gececek bisey dedi o yuzden kontrollu bir sekilde sutlu kekle baslatti, sonra yogurda gectik. ama 2 gun 1 er kasik yogurt yedim sonuc: ilk kez kanli kaka yaptiDeri testinde test yapılan yere dokunduysaniz yanlış çıkabilir.bizde süt alerjisi olduğu halde yok çıkmıştı.tekrar yaptırdık 1,5ay sonra alerjisi olduğu çıktı.
halka tatlı yiyebilirsin,içinde sütte yumurtada yok.Ben de cok sıkı diyet yaptim 35 gunluktu basladigimda. fakat sadece sut urunleri(tere yag margarin peynir yogurt ve sut) ve yumurta icin yaptim.sonra yavas yavas yumurta denedim ona alerjisi olmadigini gordum ama sut urunlerini sadece ramazan bayraminda baklava yedim 2 dilim 2 saat sonra sirtinda dokuntuler oldu.Allah yardimcimiz olsun daha beterinden korusun ... ama zor gercekten canim cok fazla tatli seyler cekiyor ama hepsinin icinde sut var ne yazikki
Bende un helvası yapi yorum krize girince,yada vegan usulü kek.birde kadayif..sadece un ve suyla yapılanlar var...halka tatlı yiyebilirsin,içinde sütte yumurtada yok.