Çocuk Hastalıkları Bebeğinde Doğum Lekesi Olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim kızımında alnında var kırmızı leke gibi ağlayınca daha da belli oluyor. doktor 4 yaşına gelinceye kdr geçer dedi. normalde gözükmüyor ama ağlayınca çıkıyor.

kızın ne kadarlık arkadaşım merak ettim.benim oğlumdakiler sürekli kırmızı ve büyük lekeler. ağladığında yada kendini sıktığında dahada koyulaşıyor.kızının ten rengi nasıl

merhaba
Benimde oğlumda var bir yanağında birde belinde ağustos ayında doğum yaptım 8 aylık doğdu ilk doğduğunda sanki tırnak atmışsın gibi pembeydi hatta hemşirelere kızacaktım sizmi yaptınz diye sonra gün geçtikçe koyulaşmaya ve kabarmaya başladı ve büyümeye :S şuan 4 aylık olcak ve büyüdü çok aşırı değil ama rahatsız edici bekliyorum sabırla doktorlar 1 yaşına kadar büyür sonra küçülür dediler.her sabah kalkıp serçe parmağımla ölçüyrum :S çok zor bir durum...

evet zor bi durum gerçekten yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum.ALLAH a şükür sağlığı sıhhati yerinde ama lekeler ya geçmezse endişesi üzüyor insanı. doktarlar geçer dedi ama endişeleniyorum oğlum için.geçmezse ve ileride çok üzülürse diye.böyle düşününcede kat kat üzülüyorum.inşallah geçici lekelerdir.bebeğini güle güle büyüt ALLAH uzun ömür versin inşallah

çok tşkler canım iyi dileklerin için.bugün doktordan randevu aldık yarın saat 1 de göstereceğiz bakalım ne diyecek?

çok tşkler canım iyi dileklerin için.bugün doktordan randevu aldık yarın saat 1 de göstereceğiz bakalım ne diyecek?

yarın umarım güzel haberlerle çıkarsınız doktorun odasından.sonrasında benide bilgilendirirsen çok memnun olurum.güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bu konuyla alakalı

inan doktora gitmeye korkuyoruz eşimle bizimki baya çok rahatsızlık geçirdi 2 kilo doğdu sarılık oldu 1 hafta yattı tam iileşti dedik fıtık oldu malesef ameliyat olmak zorunda kaldı .

inan doktora gitmeye korkuyoruz eşimle bizimki baya çok rahatsızlık geçirdi 2 kilo doğdu sarılık oldu 1 hafta yattı tam iileşti dedik fıtık oldu malesef ameliyat olmak zorunda kaldı .
çok geçmiş olsun.bebeğinin sağlık kaygısı hiç bişeyle kıyaslanamıyo çok zor oluyo.şimdi nasıl iyimi

şimdi iyi çok şükür sadece durmaksızın ağlıyor ama nazdan:) senin bebeğin nasıl . bu arada bebeğindeki benler kabarık mı benim oğlumdaki gibi?

benim oğlumdakiler ben değil doğum lekesi canımhemojenmiş türü.kırmızı renkteler.2 göz kapağının tamamında 2 kaş arasında alnında burnunda ve dudağının üzerindeki alanda var küçük değiller malesef

kabarık değiller düz lekeler.ayrıca başındada 2 tane baya büyük leke var

lekeler kabarık değil düz.ayrıca başının arkasındada 2 baya büyük kırmızı leke var

l

Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı lekeler benim bebeğimde de vardı. Halk arasında leylek ısırığı deniyormuş. Yani leylekler bebeği güya ordan tutup getirmişler :)) Kafasında, iki kaşının ortasında, göz kapağında ve burnunda var. Benim bebeğim de beyaz tenli. Ben de çok ama çok üzülmüştüm. Günlerce kafaya takmıştım ya geçmezse diye ama şimdi 11 aylık oldu oğlum ve lekeler neredeyse geçti. Zaten 4-5 aydan sonra epeyce silikleşti ve ağlayınca belirginleşiyordu. Merak etme senin bebeğindekiler de aynı leke bence. Kafasındakiler hala duruyor sanırım ama saçları kapattı zaten görünmüyor. İnan bana zamanla geçecek. Zaten insanın gözü de alışıyor zamanla. Hiç takmıyorsun. Güle güle büyüt bebişini canım...

mrb arkadaşım benimde aynı sorunum var 11 11 2010 da kızımı kucağıma aldım. bebeğimin alnında ve sağ gözünün üzerinde doğum lekesi var.Ve inş geçer diyorum bebeğim mutlu bi çocuk olsun istiyorum dert etmesin böyle şeyleri bende de varmış küçükken geçmiş yok şimdi inş bebeklerimizinde geçer. Dua edelim ki başka sağlık sorunları yok elleri ayakları düzgün canları sağ olsun AMİN.

çok sağol.söylediklerin içime su serpti.insan ister istemez takıyo kafaya ve üzülüyo.heleki direk anneye bağlıyolar ya bu lekelerin sebebini o zaman dahada canım sıkılıyo.yok hamileyken gizli bişeymi yedin sürdün yok ciğere elleyip yüzünemi sürdün ben hayatımda ciğer ne yedim nede elimi sürdüm sevmiyorum çünkü.aslında inanmıyorum bu tip şeylere ama bir taraftanda aklımı kurcalamıyo değil o kadar çok söyleyenler olduki kafam karıştı artık.ama senin yazdığın gibi şeyler duyduğumdada bana moral oluyo ve geçicek diye dahada umutlanıyorum.rabbim başka keder hastalık vermesin inşallah.herkesin evladını bağışlasın.

AMİN arkadaşım allah hastalık vermesin evlatlarımıza.bebeğini güle güle büyüt. inşallah büyüdükçede geçer evlatlarımızdaki lekelerde ilerde üzülüp kafaya takmazlar.onların üzülmeleri bizi dahada üzer.allah ım hepsine uzun ömür versin inşallah.

merhaba ,, ya gidemedik doktora kendi kendimize çok büyütmek istemedik çünkü her şeyi o kadar kafaya takar olduk ki :S eşimle diyoruzki artık erken öleceğiz sanırım.Düşünüyoruz ailelerimiz o kadar çocuk nasıl büyütmüşler.Allah sabır versin hepimize :)onlar güldükçe bizde gülüyoruz.oNLAR HEP GÜLSÜN...

evet hep gülsünler inşallah. gözlerimin içine öyle bir bakıp gülüyoki bazen ANNEEEMMM der gibi.işte o an kelimelerin anlamsız kaldığı anlardan oluyo. insan bütün üzüntülerini unutuyo. onlar HAYAT

canım benim ikizlerim var bizim de göz kapaklarında ve ensede vardı diğer bebeğimde de vardı şimdi göz kapağındakiler çok azaldı biri bayağı beyaz tenli sinirlenince ağlayınca çıkıyodu azalıyo git gide diğerinin ensedeki tamamen gitmiş başında silik var bence gider dediyse gider ben de inanamamıştım ama gidiyormuş gördüm

ikizlerin ne kadarlık ne zaman kaybolmaya başladı lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…