benim kızımında yanağında var madeni 1 tl büyüklügünde kızımı görmeden drun ilk söylediği şey lekesi olduğuydu olsun geri mi gönderelim dedim kızımın nazarlığı o dedim kabartısı yok bazen hiç belli olmuyor sıcak olunca kızarıyor bazen insanlara laf anlatmak gücüme gidiyor geçmiş olsun düştü mü mezarlığa mı gittin ne yedin ay yazık bu ne sanki körler adını sormadan lekesini soruyorlar ben dra sormadım hiç kızımı her haliyle seviyorum kızım engelli olsa yine sevecektim o benim canım insanlar çok terbiyesiz yalnızca
yurtdışında oyuncak bebekler engelli olarakda üretiliyormuş çocuklar engelli insanları kabullensinler sevsinler diye bizimkilerde kusur arama uzmanı öyle ya selülite ona buna kafa yoran programlar oldukça insanı insan diye göremeyeceğiz
inşallah arkadaşım umarım yok olurlar ileride lekeler yüzünden oğlumun üzülmesine asla kıyamam çünkü.o benim canım nefesim dünyam
resimleri var bakabilirsin canım.kıyaslaman için
benim kızımında yanağında var madeni 1 tl büyüklügünde kızımı görmeden drun ilk söylediği şey lekesi olduğuydu olsun geri mi gönderelim dedim kızımın nazarlığı o dedim kabartısı yok bazen hiç belli olmuyor sıcak olunca kızarıyor bazen insanlara laf anlatmak gücüme gidiyor geçmiş olsun düştü mü mezarlığa mı gittin ne yedin ay yazık bu ne sanki körler adını sormadan lekesini soruyorlar ben dra sormadım hiç kızımı her haliyle seviyorum kızım engelli olsa yine sevecektim o benim canım insanlar çok terbiyesiz yalnızca
yurtdışında oyuncak bebekler engelli olarakda üretiliyormuş çocuklar engelli insanları kabullensinler sevsinler diye bizimkilerde kusur arama uzmanı öyle ya selülite ona buna kafa yoran programlar oldukça insanı insan diye göremeyeceğiz
canım şu an nasıl kızının lekesi renginde solma var mı?benim oğlum 5 aylık yanağındaki lekenin ne olacağını merak ediyorum.tabi en önemlisi canları acımıyo Allaha şükür sıkıntıları yok ama anne olmak zor.insan endişeleniyo
Valla arkadaşım bende çok üzüldüm bunaldım.sizler benim gibi üzülmeyin,eger bu tarzdaysa leke geçiyo oldugunu görün diye koydum..içinize su serptiysem ne mutlu bana
hiç üzülmeyin sinirlenmeyin bile benim kızımda da var şuan 1.5 yaşında alnında var göz kapağında var ama öyle ilk doğdugundaki gibi değil biraz söndü kendini sıkınca ağlayınca çok kızarıyo onlarda nazar boncugu olsun siz ne kadar takıntı yaparsanız o kadar gözünüze batar. bebeğinizle olmanın tadını çıkarın.
sağol teyzesi.yağız 12.ayın içinde 27 aralıkta doğum günü var. o resimler önceki halleri şimdi daha büyüdü.yeni resimlerindende koyarım bakarsın teyzesi..sende resim koyarsan bakarım nasıl olduguna çünkü ilk doğdugunda çok kötüy
bnm kizimda 27 aralikta dogdu ama 2012 :)
slm benim 6 aylık oğlum var.yüzünde ve başında doğum lekeleri var. göz kapaklarında,burnunda,kaşlarının arasında ve üst dudağında.dr yüzündekiler 2 yılda geçer ama başındakiler kalır dedi.bebeğinde veya yakın çevresinde bu tip olay yaşayanlar varsa bilgilendirirmisiniz lütfen. gerçekten geçiyormu yoksa kalıcakmı bu lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?