- Konu Sahibi filizerdem
-
Belinay sanada geçmiş olsun arkadaşım..İnşallah dedikleri gibi 2 yaşına kadar kaybolur
Bakalım kremi bugün kullanmaya başladım.
Ben haftada 2 defa yıkıyorum yoksa cok cabuk hastalanıyoruz.
Vucudunda bırsey yok umarım da cıkmaz
Alerjı testı yapılmadı en kısa zamanda onu da yaptıracagım.
Su anda Istanbul da bu ısın uzmanı kımdır onu arastırıyorum bakalım tavsıyelerınıze acıgım
Ben Anadolu yakasında ikamet ediyorum çok uzakmış bana. Ama benim kinin yüzünde ki de ciddi boyutta değil gerçi. Krem ben bir kaç kere kullandım bıraktım.
Mısır nişastası banyosunu nasıl yaptırdınz. duruluyorsunuz sonra değil mi.küvete mi doldurdunuz ne kadar doldurdunuz?
tsk.ler
slm arkadaşlar bu konuyu ben başlatmıştım egem şu an 9.ayına girdi ve yok denecek kadar azaldı sadece kolunda var ama bazen çıkıyo hemen nemlendiriyorum geçiyo nemlendirici olarak bioderma kullannın birde banyoda mustela saç vücut şampuanı denemediğim kalmadı ama bunlar geçirdi.
Canım gecmıs olsun.Benımde bebegımde var.bazen cıkıyo bazen gecıyor.Bıoderma krem ve mustela sampuan ne kadar fıyatları doktor yazıyormu?nerelerde satılıyor?
konuyu baştan sona okudum ..hiçkimse bebişlerin baş bölgesindeki kuruluk ve döküntüden bahsetmemiş..benim bebişinde yüzünde , kulağında ve başında var kuruluk ve dökülme...acaba benimki farklı bir egzamamı?
geçmiş olsun. biz baş bölgesindeki kuruluk ki sonra alnına doğru inmişdi pul pul döküntüler için mustelanın hipoalerjik olan şampuanını kullandık tüm vücuduna baş bölgesine iyi gelmişdi.kulağı ve yüzü içinde mecbur kortizonlu krem kullanılıyor.
arkadaşlar benim oğlumdada atopik dermatit var manisaya çocuk alerji bölümüne götürmek istiyorum .Hasan yüksel adında bir doktor varmış ana bilim dalı başkanı içinizde giden varmı.Varsa ücretleri nasıl sanırım dışarda muayene ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?