How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Atopik dermatit egzama

Benim kızımın da bacaklarında var. Kortizonlu kremlerle komple geçiyor, sonra tekrar geçiyor. Onu dene bunu dene olmadı. Şimdi günde 3-4 kere bolca hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benim kıza cok çok iyi geldi. Daha önce masaj yağları, losyonlar, kremler çok denemiştim ama etkili olmamıştı. En güzeli hindistan cevizi yağı

Benim kızımın da bacaklarında var. Kortizonlu kremlerle komple geçiyor, sonra tekrar geçiyor. Onu dene bunu dene olmadı. Şimdi günde 3-4 kere bolca hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benim kıza cok çok iyi geldi. Daha önce masaj yağları, losyonlar, kremler çok denemiştim ama etkili olmamıştı. En güzeli hindistan cevizi yağı
Evet kayboluyor sonra yine tekrar çıkıyor teşekkür ederim denerim

Doktorunuz herhangi bişey demedi mi bizimki şuan erken diyor alerji demek için
Cildiye doktoru alerji veya anne sütü kaynaklı değil dedi, verdigi kremler de aile hekiminin verdiği kremle aynıydı. Ama tekrarladığı için kendim alerjiden şüpheleniyorum, çünkü çok araştırdım. Atopik dermatit ile ilgili yazan ne varsa okudum deneyimledim sanırım… Şuan kullandığım kremler, bitki çayı ve yaptığım mini diyet iyi geldi. Uzun zamandır ilk defa bebegimin yüzünü bu şekilde iyi gördüm çook şükür. Ama yine tekrarlarsa alerji testi de yaptıracağım en azından bilirim neye alerjisi var. Ya da yoksa boşuna alerji için diyet yapmamış oluruz.

İlk öyleydi sonra birden yanakları kızarmaya başladı iki yanağına kabuklaştı kaşıntı da yapıyordu
Kıyamam benimki de aynı kaşıntıdan uykudan uyanıyordu çocuğum🥲 kaç aylık bebeginiz benimki 2. Ayında başladı 6 aylık oldu hala uğraşıyoruz. Allah yardımcınız olsun

Bebeğimde örgü yelek giymesi sonucu çenesinde çıkmıştı,2 aya yakın sürdü,en son Fito krem sürünce birkaç sürmeden sonra geçti çok şükür Fito krem deneyin inşallah şifa olur.
Tamamen geçti mi bidaha çıktı mı

Merhaba 2 aylık bebeğimin yanaklarında kırmızılıklar oldu doktor atopik dermatit dedi mustela krem verdi ama pek bir işe yaramıyor aynı durumu yaşayan ve kurtulan var mı ne yapmam gerek ?
Canim benim kardesimde olmusdu hatirliyorum iki yanagi yanik gibi duruyordu nemlendirici kullandik ama doktor iki yasina kadar devam eder dedi ve etti de sonra kendiliginden gitti bir daha olmadi ama deterjan yorumu yapilmis katiliyorum mumkunse kiyafetlerini ayri yika bebek deterjani kullan ve devamli yuzunu nemlendir saf zeytin yagida deneye bilirsin ama korkma geciyor

Canim benim kardesimde olmusdu hatirliyorum iki yanagi yanik gibi duruyordu nemlendirici kullandik ama doktor iki yasina kadar devam eder dedi ve etti de sonra kendiliginden gitti bir daha olmadi ama deterjan yorumu yapilmis katiliyorum mumkunse kiyafetlerini ayri yika bebek deterjani kullan ve devamli yuzunu nemlendir saf zeytin yagida deneye bilirsin ama korkma geciyor
Uni babynin kokusuz sıvı detarjanıyla ayrı yıkıyorum ve kurutma makinesinde kurutuyorum kıyafetlerini cildi hassas diye zeytinyağı daha kötü yaptı kullandım onu da hametan iyi gelir mi acaba nemlendirmeye çünkü hem nemlendirme hem de sivilcelere yaralara ve yanıklara falan da iyi geliyor ya

Uni babynin kokusuz sıvı detarjanıyla ayrı yıkıyorum ve kurutma makinesinde kurutuyorum kıyafetlerini cildi hassas diye zeytinyağı daha kötü yaptı kullandım onu da hametan iyi gelir mi acaba nemlendirmeye çünkü hem nemlendirme hem de sivilcelere yaralara ve yanıklara falan da iyi geliyor ya
Hametan vermisdi ama cocuk aci hissetmiyorsa surekli biseyler deneme bence dahada azdirabilirsin soyle bikacgun kendi haline birak cocuk zorlanirsa aci hissediyorsa cildiyeye gotur yikarken sabun kullan ve emerkende dikkat et yanaklarina kayar kurur dahada azdirir

Hametan vermisdi ama cocuk aci hissetmiyorsa surekli biseyler deneme bence dahada azdirabilirsin soyle bikacgun kendi haline birak cocuk zorlanirsa aci hissediyorsa cildiyeye gotur yikarken sabun kullan ve emerkende dikkat et yanaklarina kayar kurur dahada azdirir
Bitek dün hametan doktorun yazdığı kremler ve birinin tavsiyesiyle madecasol sürdüm biraz düzeldi kırmızılıklar dindi bugün sadece nemlendirdim hametan ile şuanlık iyi inşallah tez zamanda geçer

Bitek dün hametan doktorun yazdığı kremler ve birinin tavsiyesiyle madecasol sürdüm biraz düzeldi kırmızılıklar dindi bugün sadece nemlendirdim hametan ile şuanlık iyi inşallah tez zamanda geçer
Hametan iyi geldiyse baska bisey kullanma korkma geciyor dedimya bizimkisi 2 yasina kadar gecmemisdi

Back