Atopik dermatit egzama

Benim kızımın da bacaklarında var. Kortizonlu kremlerle komple geçiyor, sonra tekrar geçiyor. Onu dene bunu dene olmadı. Şimdi günde 3-4 kere bolca hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benim kıza cok çok iyi geldi. Daha önce masaj yağları, losyonlar, kremler çok denemiştim ama etkili olmamıştı. En güzeli hindistan cevizi yağı

Benim kızımın da bacaklarında var. Kortizonlu kremlerle komple geçiyor, sonra tekrar geçiyor. Onu dene bunu dene olmadı. Şimdi günde 3-4 kere bolca hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benim kıza cok çok iyi geldi. Daha önce masaj yağları, losyonlar, kremler çok denemiştim ama etkili olmamıştı. En güzeli hindistan cevizi yağı
Evet kayboluyor sonra yine tekrar çıkıyor teşekkür ederim denerim

Doktorunuz herhangi bişey demedi mi bizimki şuan erken diyor alerji demek için
Cildiye doktoru alerji veya anne sütü kaynaklı değil dedi, verdigi kremler de aile hekiminin verdiği kremle aynıydı. Ama tekrarladığı için kendim alerjiden şüpheleniyorum, çünkü çok araştırdım. Atopik dermatit ile ilgili yazan ne varsa okudum deneyimledim sanırım… Şuan kullandığım kremler, bitki çayı ve yaptığım mini diyet iyi geldi. Uzun zamandır ilk defa bebegimin yüzünü bu şekilde iyi gördüm çook şükür. Ama yine tekrarlarsa alerji testi de yaptıracağım en azından bilirim neye alerjisi var. Ya da yoksa boşuna alerji için diyet yapmamış oluruz.

İlk öyleydi sonra birden yanakları kızarmaya başladı iki yanağına kabuklaştı kaşıntı da yapıyordu
Kıyamam benimki de aynı kaşıntıdan uykudan uyanıyordu çocuğum🥲 kaç aylık bebeginiz benimki 2. Ayında başladı 6 aylık oldu hala uğraşıyoruz. Allah yardımcınız olsun

Kıyamam benimki de aynı kaşıntıdan uykudan uyanıyordu çocuğum🥲 kaç aylık bebeginiz benimki 2. Ayında başladı 6 aylık oldu hala uğraşıyoruz. Allah yardımcınız olsun
3 buçuk aylık bebeğim ara ara geçiyor sonra tekrar çıkıyor

X