• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğinde atopik dermatit yani egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar hepimizin durumu synı moraller sıfır ama bunada şükür inş.en kısa zamanda geçer bir yaşından sonra geçer diyo bazı dr lar bakalım of

arkadaşım kızımın yüzüne bende advantan sürüyorum en çabuk o tesir ediyor kıvrım yerlerine elocon ikiside kortizonlu biliyorum ama yavrumu öyle bakmaya dayanamıyorum sulanma yapıp iltihaplanıyor ve kaşıntısı artıyor zor zor vesselam

Arkadaşım benim gittiğim cildiye uzmanı advantanın bebeklerde fazla kullanılmaması gerektiğini söyledi.Önceki doktorumuz advantan vermişti,onu bıraktık.Advantan ağır bir kremmiş.

ben eumovate ve ureacort kullanıyorum ureacort çok düşük dozlu pazartesi hacettepnin prof.gitcez muaynahaneye alerji testide yapılcak hoca hangi ilacı verirse bakalım onu kullncaz

kızlar kortizonlu kremler yarayı tamamen ıyılestırmıyor ve ıyı degılmış haberınız varmı benım oglumunda gecmıyordu dr çınko verdı bırde bepanten verdı hemen hemen gectı 3 hafta oldu tekrarlamadı çok mutlu oldum ınsallah tekrarlamaz kremıde bıraktım kullanmıyorum bayadır

evet canım geçici iiyileştiriyor bırakınca tekrarlıyo canım senin bebişin neresinde vardı çinko içeren krem olarak neyi kullandın doktor banada içinde çinko içeren krem kullanabilirsin demişti pişik kremleride olabilir aslında onlardada çinko var sen ne kullandın

kızlar kortizonlu kremler yarayı tamamen ıyılestırmıyor ve ıyı degılmış haberınız varmı benım oglumunda gecmıyordu dr çınko verdı bırde bepanten verdı hemen hemen gectı 3 hafta oldu tekrarlamadı çok mutlu oldum ınsallah tekrarlamaz kremıde bıraktım kullanmıyorum bayadır

evet iyileştirmiyor ne çare işte 3 gün en fazla 4 gün gibi biraz bi iyilik sonra yine aynısı çinko demişsin ben anlamadım tabletmi kremmi ne acaba yazar mısın kılıç arkadaşım

canım eczane onu özel olarak kremle beraber yapıyor yada eczaneye gıdıp durumu anlatırsanız sıze çinko verıyor zaten sız ben çinko istiyorum dersen verır yanlız buyukler ıçın hap oluyor odegıl

Arkadaşlar Ömer Kalaycı Ankarada
Bende ıstanbul da aynı şekilde çocuk alerji uzmanı arıyorum. Özellikle bu konuda ihtisas yapmış. 3-4 aydır bizdede var bu sorun. Elidel kremi yüzünde çıktıkca kullanıyoruz. Biraz azalıyor ama uzun süreli kullanmak istemiyorum.
Bugün mustela stelapia krem sipariş verdim hemde 2 tane. Çok umutluydum bazılarınıza iyi gelmemiş. Moralim bozuldu. Sonuçta nemlendirici değil mi bu atopik ciltler için. ıyi gelmese de nemlendirir en azından.
Benim oğlumun sadece yüzünde var tüm vücudunu nemlendirmelimiyim acaba?

evet canım bütün vücudunu nemlendirmelisin aksi taktirde başka yerlerindede olabilir .olcağı varsa oluyo gerçi ona engel olamıyosun benim oğlumunda sadece yüzünde vardı şimdi bacaklarında ve kolunda çıktı hergün iki kre tüm vucudunnu nemlendirmeme ve hergün yıkamama rağmen biz ömer hocaya gidiyoruz.hoca hergün yıkayın demişti.bide alerjimiz çıktı bizim yumurta ve fındık .benim kullanmadığım hiç bir nemlndirci kalmadı mustela
avene ,bioderma,emolium ,uriıge hepsini denedim .bunlar sadece cildi nemli tutmak için yoksa egzamaya geçircenden sabredicez yani yapcak bişi yok ama kesinlikle her yerini nemlendirmeyi ihmal etme .bu arada şuana kadar kullandığım kremlerin en iyisi emolıum oldu kesinlikle en iyisiydi .yüzüne onu kullanıyorum vücudunada atoderma bioder pp kullanıyorum mustelanın stelopia temizleme suyu ile yüzünü önce silip emolium kremle nemlendiriyorum .geçmiş olsun canım

benim oğlumda da atopik dermatit çıkmıştı.doktorumuz mustela stelatopia krem önerdi.3 günde geçti.derisi yenilendi sanki. ben şampuanını da aldım.vücuduna yayılmasını da önlemek istiyorum.geçmiş olsun.

Bakalım kremi bugün kullanmaya başladım.
Ben haftada 2 defa yıkıyorum yoksa cok cabuk hastalanıyoruz.
Vucudunda bırsey yok umarım da cıkmaz :(
Alerjı testı yapılmadı en kısa zamanda onu da yaptıracagım.
Su anda Istanbul da bu ısın uzmanı kımdır onu arastırıyorum bakalım tavsıyelerınıze acıgım

bende 1 aydir kullaniyorum mustela serisini cok farketti ozellikle kuvet yagi cok farkettirdi cok nemli tutuyo hemen kremini suruyorum zaten sampuaninida almistim cok memnunum gozle gorunur bir duzelme var kizimda suan hic kizariklik yok mesela ama arada nobetleri oluyo bu hastaligin kortizonlu kremini kullaniyorum hemen geciyor

benim oğlumda da atopik dermatit çıkmıştı.doktorumuz mustela stelatopia krem önerdi.3 günde geçti.derisi yenilendi sanki. ben şampuanını da aldım.vücuduna yayılmasını da önlemek istiyorum.geçmiş olsun.

bende kullanmaya basladım. sadece yuzumuzde belırlı donemlerde azıcık cıkıyor. Insallah cogalmaz ve 2 yasından sonrada gormeyız. Izmır ın neresındesın? Mayıs ın son haftasında Izmır de olacagız.

slm arkadaşlar bu konuyu ben başlatmıştım egem şu an 9.ayına girdi ve yok denecek kadar azaldı sadece kolunda var ama bazen çıkıyo hemen nemlendiriyorum geçiyo nemlendirici olarak bioderma kullannın birde banyoda mustela saç vücut şampuanı denemediğim kalmadı ama bunlar geçirdi.

aynı ürünleri bende kıullanıyorum canım bizde bir hafta sonra 8.ayımıza gircez ama yüzümüz hiç geçmiyo ayaklatrındakileri kontrol edebilkiyorum sönüyolar ama yüxzü hiç greçmiyo sürekli kortizon sıkıldım yoruldum inş.bizimkide geçer

günaydın arkadaslar
benım oglumun sadece yanaklarında var.. zaten hıc bır zaman ılerı derecede degıldı..ama halan kuruluk var.bakalım mustela stetalpoia iyi gelecekkk sanırım

selamlar...
benimde oğlumda atopik dermatit var.pazartesi günü cerrahpaşaya götürdüm doktor görür görmez ailede kimde astım var dedi bende ablasında deyince genetik bir hastalık tedavisi yok büyüdükçe atıcak hastalığı dedi.içim rahat etmedi dün de çapaya götürdüm orada da aynı şeyleri söylediler.kaka tahlili ve kan testi istediler.bende 15-20 sonra çapada çok iyi bir doktor bulup gidicem tahlillerini yaptırıcam birdaha da sürekli aynı doktora giderim.ama oğlumun biraz hafifledi vücudundakiler hatta bitti gibi havalar ısındı ondan mı acaba?yüzünde de çok az kaldı...
allahım yavrularımıza şifa versin.

Back