Çocuk Hastalıkları Bebeğin uykuda irkilmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
İyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu

Bunun adi moro refleksi, her bebek yapar, her anne yasamistir bu durumu yani. Bunun icin ultrason cektirmenize gerek yoktu aslinda

Bunun adi moro refleksi, her bebek yapar, her anne yasamistir bu durumu yani. Bunun icin ultrason cektirmenize gerek yoktu aslinda
Hastanedeyken doktor fark edip istedi ultrasonu ben de korktum ilk bebeğim hiç tecrübem yok her seyirmesinde korkuyorum

korkma canım bebeğini mumkunse bi süre kundak yap bunun için hazir satilan kundaklar var ben iki cocugumdada kullandim ilk iki ay filan uykusuda bölünmez anne karninda gibi yaşıyorlar şuanda alışması lazım bu dünyaya.

Hastanedeyken doktor fark edip istedi ultrasonu ben de korktum ilk bebeğim hiç tecrübem yok her seyirmesinde korkuyorum
Kollarini sarip uyutun bebegi, bacaklar serbest kalsin. Kol hareketiyle irkiliyorlar cunku. O doktora da bir daha goturmeyin bence

Deneyim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…