Bebegin ten rengi

GBids

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
1
0
36
5 haftalik bebegimin teni oldukca koyu. Esim sarisin ben de bugday tenliyim ailede de bukadar de koyu bir ten yok. Esimin ailesinden sacma sacma yorumlar gelmeye basladi.
Merak ettigim ten rengi hala degisir mi? Var mi boyle koyu baslayip acilan?

5 haftalik bebegimin teni oldukca koyu. Esim sarisin ben de bugday tenliyim ailede de bukadar de koyu bir ten yok. Esimin ailesinden sacma sacma yorumlar gelmeye basladi.
Esinizin ailesini bi genetikten anlayan ogretm gorevlisine filan yonlendirinde genetikten biraz bahsetsin.. ne tuhaf insanlar var ya..sonradan acilabilir sonradan koyulabilir.. hic belli olmaz.. sapsari sacli cocuklar buyuyunce kapkara adam oluyolar bosverin kafaniza takmayin.. cekinik gen diye bisey var dunyada sacma sapan konusanlara soyleyin google arama motorundan yazip biraz bilgi edinsinler tuhaf konusmalara kafanizi takmayin.. en guzel
Gunlerinizin tadini cikarin

Bu dünyada en gereksiz ve saçma cümlelerden biri.... Kime ne bebeğin ten renginden. Resmen ırkçılık yapılıyor. Bebeğin daha küçük ve zamanla teni açılabilir. Benim oğlan da esmerdi şimdi sarışın ama ben buğday tenliyim. Ben sizin yerinizde olsaydım bu gereksiz muhabbeti duyar duymaz kalkar giderdim..... Sağlıcakla büyüsün inşaallah

Sağlıcakla büyüsün yavrunuz. Böyle gereksiz konuşmalarda keşke tıpa takabilseydik ağızlarına. Ben buğday eşim beyaz tenliyiz. Kızım baya esmer bir bebek olarak doğdu ve büyüdükçe açıldı teni. Şuan 5 yaşında buğday tenli.

Canım bebekler esmer tenli oluyor zaten bizde eşimle beyaz tenliyiz bebeğimiz esmerdi 2'inci aydan sonra bembeyaz pamuk oldu oğlum insanlar gerçekten hasta ruhlu!

Ben bembeyaz denecek cinstenim esimde hafif bugday ilk ay oglumda karaydı resmen simdi gorenler amaninn pamuk tenli diyorlar benin gibi bembeyaz oldu.
Ancak sizjn asil sorununuz disardan gelen sesleri susturmak ve boyle dert etmemek olsun. Yoksa daha cok konu gelir.

Ben de netten hep araştırırdm bebeğimin rengi açılacak mı die. Gerçekten özellikle 5 6 aylık olunca pamuk gibi vembeyaz oluolar eğer sizin ve eşinizin ten remgi koyu değilse.

Bıktım yani şu beyaz ten, sarışın hastası insanlardan.. Öncelikle asla takmayın ne derlerse desinler.. Bir de bebeğiniz sarılık olduysa ten rengi olduğundan daha koyu görünür.. Benimde kızım sarılık oldu yüzü çok esmer olmasa da koyu renkti vücudu beyazdı.. Şuan 2 aylık olacak sarılığı gitti yüzü beyazladı.. Hem de benim kızımın sarılığı çok düşük değerlerdeydi. Bir de sizin ki yüksekse hep koyu olur rengi..

Onun haricinde gen aktarımı diye birşey var.. sizin ve eşinizin rengi bembeyaz bile olsa ailelerinizde birilerinin rengi esmer olması o genleri taşıyorsunuz anlamına gelir.. Yani gen diziliminden o esmer ten denk gelmiş olabilir.. Bu çok doğal ve esmer insanlar çirkin falan değil..

Ama ben gördüğüm kadarıyla bebeklerin ten rengi ilk zamanlardaki gibi olmuyor genelde.. Ya açılıyor ya koyulaşıyor.. Yani şuan hiçbirşey belli değil ☺️

X