Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esinizin ailesini bi genetikten anlayan ogretm gorevlisine filan yonlendirinde genetikten biraz bahsetsin.. ne tuhaf insanlar var ya..sonradan acilabilir sonradan koyulabilir.. hic belli olmaz.. sapsari sacli cocuklar buyuyunce kapkara adam oluyolar bosverin kafaniza takmayin.. cekinik gen diye bisey var dunyada sacma sapan konusanlara soyleyin google arama motorundan yazip biraz bilgi edinsinler tuhaf konusmalara kafanizi takmayin.. en guzel5 haftalik bebegimin teni oldukca koyu. Esim sarisin ben de bugday tenliyim ailede de bukadar de koyu bir ten yok. Esimin ailesinden sacma sacma yorumlar gelmeye basladi.
Merak ettigim ten rengi hala degisir mi? Var mi boyle koyu baslayip acilan?
Bu dünyada en gereksiz ve saçma cümlelerden biri.... Kime ne bebeğin ten renginden. Resmen ırkçılık yapılıyor. Bebeğin daha küçük ve zamanla teni açılabilir. Benim oğlan da esmerdi şimdi sarışın ama ben buğday tenliyim. Ben sizin yerinizde olsaydım bu gereksiz muhabbeti duyar duymaz kalkar giderdim..... Sağlıcakla büyüsün inşaallah5 haftalik bebegimin teni oldukca koyu. Esim sarisin ben de bugday tenliyim ailede de bukadar de koyu bir ten yok. Esimin ailesinden sacma sacma yorumlar gelmeye basladi.
Canım bebekler esmer tenli oluyor zaten bizde eşimle beyaz tenliyiz bebeğimiz esmerdi 2'inci aydan sonra bembeyaz pamuk oldu oğlum insanlar gerçekten hasta ruhlu!5 haftalik bebegimin teni oldukca koyu. Esim sarisin ben de bugday tenliyim ailede de bukadar de koyu bir ten yok. Esimin ailesinden sacma sacma yorumlar gelmeye basladi.