- Konu Sahibi Havalianne__
kızlar resimdeki bebenim usg resmim bakıldıgında saga daha yakın yani ne olacak sizce
turko şimdi kızımın usg resmne baktım seninkiyle aynıı
kese yuvarlak ve saga daha yakın
buna göre bebek kız olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar resimdeki bebenim usg resmim bakıldıgında saga daha yakın yani ne olacak sizce
benim usg sağda duruyordu erkek dedi doktorum bugün.:uhm:
turko şimdi kızımın usg resmne baktım seninkiyle aynıı
kese yuvarlak ve saga daha yakın
buna göre bebek kız olabilir
benim usg sağda duruyordu erkek dedi doktorum bugün.:uhm:
canımbenim resimdeki gibi resme bakıldıgındamı sagdaydı bebiş benimkide şöyle bakılırsa sagda kızım var bir tane birde oglum olursa hayırlısıyla fena olmaz hayırlısı olsun inşallahh
Kızlar USg resimlerimi koymaya çalıştım sizce bebeğimin cinsiyeti ne???
evet canım resmi elime alıp baktığımda sağda bebek ve erkek dedi doktor.
bişi sorcam sana
kesenin şekili yuvarlakmı yoksa düzensiz bişekli mi var?fasulye şekilinde yada elips şeklide gibi mi???7-8 haftallık usgye bak
elips şeklinde 7-8 haftalık usg. 12 haftalık olan fasulye şekline benziyor.
bişi sorcam sana
kesenin şekili yuvarlakmı yoksa düzensiz bişekli mi var?fasulye şekilinde yada elips şeklide gibi mi???7-8 haftallık usgye bak
ya canim simdi aklim karisti benim kesede fasulye seklimi desem kayik gibimi duruyor desem bu sekil olunca kese düzensizmi oluyor :çok üzgünüm:
bana saga yakin gibi geldi birde diger arkadaslar baksin
benimki yuvarlak ama seninki gibi bakıldıgında tam olarak bbelli sagda duruyor ben şimdi ne düşünecegimi şaşırdım şu 4 hafta geçseydşi belli olurdu
rabia senin beebk sola yakı duruyorduu dimi
kesende fasulye şeklindeymişşş hayırlı olsun pipilin:))
turko bana senin ve eşinin dogum tarihlerini ve hamile kaldıgın ilişki gününün tarihini yaz bioritime bakayımm