• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benim resme bakınca solda karnımdada önce hep solda hissettim bebeğim kız.Ama rabia nın dediği uçuk meselsi bendede oldu.hemde hamileliğimin ilk başında kocaman çıkmıştı:)

bu dudakta ucuk olayindan konu acmak istiyorum ama bilmiyorum nekadar dogru olur bir yandanda tescil edilmis olurdu :)

bebeginin kız olma ihtimali yüksekk
bu yöntem baya kişide tuttuuu.cinsiyet belli olunca yaz mutlaka[/QUOTE
aslında sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyorum ama demekki kız olmasını daha çok istiyorum çok heyecanlandım zaten göstermiyo bebeğim en geç haftaya öğrenmiş olurum mutlaka yazarım... tutarsa ne dilersen dile benden :)

Allah gönlüne göre versin inş
benimde 1 kızım var ve cidden her anneye bi kız evlat lazımmm

Canim benim kizima baktim kesenin saginda duruyor sonra düsükle sonuclanan bebegimin usg sine baktim oda kesenin solunda duruyor ve onu cok net olarak yumurta attiktan sonra iliski olmustu ve tek iliski ile hamile kalmistim ama 7 haftasinda kalbi atmadi ve 8 haftasinda düsükle sonuclandi yani cinsiyetini bilmiyorum ama bu ay tekrar denedim bakalim insallah hamile kalirsam 7 haftasindan sonra yazarim kesenin neresinde duruyor diye....................:nazar:

bende kendimi merak ediyordum.baktım dün ikisinede..veeee ikisininde saga yatkın duruyonlar.yani elime alıp baktıgımda sagdalarr.hemide iki kızımda sagdalarr..güzel bi bulgu oldu dimi..

canım elara benim 7 haftalık usg de bebiş sol tarafta sağ taraf boşluk.5 haftalık rahim usg sinde de doktor bu sağ tarafata demişti.ama kesenin sağ da olduğunu belirtmişti.

Kızlar USg resimlerimi koymaya çalıştım sizce bebeğimin cinsiyeti ne???

Eklentiler

• $S4030149.webp
    $S4030149.webp
    9 KB · Görüntüleme: 3.274
  • $S4030150.webp
    $S4030150.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 3.040
  • $S4030151.webp
    $S4030151.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 2.865
Back
X