- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.861
Sola yakınKızlarrr şimdi bu nereye yakin cevaplarmisiniz lutfen
Kiz benceKızlar 12.haftamdayim sizce cinsiyeti ne
Ay inşallah canım yaa kız çok istiyorum hayırlısiylaKiz bence
cnm oğluşum oluyomuş yazarım demiştim:)Ozaman oğluşun hayırlı olsun diyelimmi
cnm benimkiyle aynı fotosu benim kızım olacak buyuk ihtimal kızKızlar 12.haftamdayim sizce cinsiyeti ne
Canim cok kucuk ben bisey anlamadim icimden geceni soyleyim erkekKızlar neden benimkinie yorum yapmiyonuz ustte paylastim
Biri kızın olacak herhalde dediği zaman o kadar seviniyorumki tarif edemem inşallah hayırlı,sağlıkli bi kızım olur.teşekkürler canım yorumun içincnm benimkiyle aynı fotosu benim kızım olacak buyuk ihtimal kız
Sagol bitanemCanim cok kucuk ben bisey anlamadim icimden geceni soyleyim erkek
7 ve 8 haftalik usg lerinde tam bi fasulye gibiydi ama bu 9 cu haftadaki evet yuvarlakCanim Bence kız gibi erkek fasulye seklinde gorunuyormus kiz daha yuvarlak diyorlar
Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahcnm oğluşum oluyomuş yazarım demiştim:)
Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Canım bence senin bebiş erkek gerçi tahmin için erken ama görür görmez içimden öyle geçti hayırlısı olsun hakkındaEki Görüntüle 1459230 Kizlar benimkine bakarmisiniz?? 9+3 olduk
Daha once ki usg fotosundada erkek demistin hadi hayirlisi tatlimCanım bence senin bebiş erkek gerçi tahmin için erken ama görür görmez içimden öyle geçti hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?