Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Canim bende cok eksi yiyorum tuzlu aci baharatli tatli hic yiyemiyorum. genelde eksi yiyenin kizi olur derler ama hayirlisi bakalim benimkide soldaymis seninki ne zaman belli olur

Canim bende cok eksi yiyorum tuzlu aci baharatli tatli hic yiyemiyorum. genelde eksi yiyenin kizi olur derler ama hayirlisi bakalim benimkide soldaymis seninki ne zaman belli olur
Neden acaba sadece tatli yiyemiyorum aci hic yiyemezdim yemege basladm cok tuhaf

benimkide solda... vajinal baktı

Canım geçmiş sayfalarda vajinal ise ters hesaplıyormuşsun diye okudum. Mesela karından ultrasonda bebek solda duruyorsa karnında sağda duruyo demek o zaman erkek. Ama vajinalda solda duruyorsa karnında da solda demek o zaman kız. Ama ben bunlara inanmıyorum Kiminde tutuyo kiminde tutmuyo. Onu ancak Allah bilir. Istersen geçmiş sayfalara dön epey bi denk gelirsin demek istediğime. Konunun ilk müdavimleri arasında geçmiş birkaç yıl önce bu vajinal ultrason mevzusu.

seninkinin cinsiyeti belli olmadımı daha... ben nisanın sonuna doğru gidicem... o zaman belli olur İNŞAALLAH...tatlıymış pastaymış çikolataymış resmen tiksinmiş durumdayım yiyemiyorum... yumurtayıda yiyemiyorum... önceleri acayip turşu canım çekerken ondanda tiksindim...bolca portakal limon yiyiyorum...

Yok ya hala belli olmadi cinsiyeti bacaklarini acmiyor 12 martta kontrolum var belki o zaman gostetir kendini bende limonu tuzlayip yiyorum

Yok ya hala belli olmadi cinsiyeti bacaklarini acmiyor 12 martta kontrolum var belki o zaman gostetir kendini bende limonu tuzlayip yiyorum
oooooooooooooohhhhhhhhhh yarasın... valla tuzdan kaçıyorum... sende kaç bence

Kızlar. Merhaba sizleri okuyordum şimdi bende yeni hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla hayırla gelir hepimizin keseye göre cinsiyet tahmini nasıl ben daha dr gitmedim ultrasonda hangi tarafta ise erkek oluyor acaba benim bir kızım var bir oğlum olsun istiyor şimdi ama nasip artık
tahminleriniz neler erkek çocuk karında yada ultrason da nerde olmalı teşekkürler

Genelde teorik olarak erkek bebek solda kız bebek sağda diye biliyorum benim iki oğlumda soldaydı hayırlı olsun

Genelde teorik olarak erkek bebek solda kız bebek sağda diye biliyorum benim iki oğlumda soldaydı hayırlı olsun
Ultrasyonda mı solda canım genelde ultrasyon sol olursa karında sağ oluyor diyolar seninki ultrasyondamıydı

Kacinci haftada soldaydi....İlk ultrason resimdemi
Bizimde dün cinsiyet kesinleşti 13 hafta büyük ihtimalle erkek demişti doktor 17 haftada kesin. Rus, çin takvimi tutmadı ama 7.haftada kesenin solundaydı oğlum.
Buradaki teoriye göre 7-8-9.haftadaki konumu önemli daha geç yanlış sonuç verebilir ki bizim 10.haftada sağ tarafa geçmişti.
Ultrasonda karından bakılanda eğer vajinal bakıldıysa tam tersi geçerliymiş.

Allah bagislasin darisi tüm isteyenlerin ve bnm basma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…