- 21 Aralık 2014
- 1.290
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.881
Kız olmasıni çok istedim ama malesef olmadı bugün pipiyi gördük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solda erkek canin...6 haftalık...
Sevindim canim kiz yada erkek bi ogrenebilmek cok onemli .ogrenmek icin nelercekiyoruz herseye umut bagliyoruz :)) hayirli olsun..Merve pamuk . Cnm tahminin dogru cikti oglum olacak rabbim kucagima almayi nasip etsin saglicakla inşaallah
Canim senin bebis benimki gibi donuk yatiyodu iyi bari gostermis benimkide boyle yatiyodu gostermeycek diye korluyorum doktor bastan beri heo erkek mi dedi ?Kız olmasıni çok istedim ama malesef olmadı bugün pipiyi gördük
evet canım erkekCanim senin bebis benimki gibi donuk yatiyodu iyi bari gostermis benimkide boyle yatiyodu gostermeycek diye korluyorum doktor bastan beri heo erkek mi dedi ?
Sanki saga daha yakin kiz gibi..Kızlar ikiside farklı bebek tahminleriniz neler
Kac haftalik canim ??Eve
evet canım erkek
ikisi de sağa mi yakın. Birde sağ derken ultrasonda mi sağ yoksa karında mi sağSanki saga daha yakin kiz gibi..
Resimde saga az bisey daha yakin canim saga yakin olumca kiz deniyo ac haftaluk 8 varmi ?? ama kesenin seklide fasulye seklinde ozaman da erken deniyo .. bilemedim yuzde 51 kiz 49 erkek ..ikisi de sağa mi yakın. Birde sağ derken ultrasonda mi sağ yoksa karında mi sağ
Iki ultrasonda farklı aynı kişiye ait değil ilk resim 7+2 kinci resim 7+4Resimde saga az bisey daha yakin canim saga yakin olumca kiz deniyo ac haftaluk 8 varmi ?? ama kesenin seklide fasulye seklinde ozaman da erken deniyo .. bilemedim yuzde 51 kiz 49 erkek ..
Merve bende yollamıştım bakabilir misin acaba...Resimde saga az bisey daha yakin canim saga yakin olumca kiz deniyo ac haftaluk 8 varmi ?? ama kesenin seklide fasulye seklinde ozaman da erken deniyo .. bilemedim yuzde 51 kiz 49 erkek ..
Canim nerde oldunu belli deil sanki solda yukarda bo belirti var ama kesenin sekli yuvarlak olunca kkiz deniyo .. daha cok erken canom bidaki resim e bakip bida yorum yapalim :))Kızlar yolladım sonunda burda 5*6 haftalıktı....tek resimde bu bişey gorunuyomu yada netarafta