- 28 Şubat 2015
- 631
- 417
- 63
- 37
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.801
Cnm çok heyecanliyim ya netlesseydi benim geçenlerde bir tanidigim doğumuna bir hafta kala erkek olduğunu öğrendi pembis pembis giymek zorunda kaldi ufaklik kiz denilen de daha çok yanilma oluyor anliyacanCevremde hic duymadim cnm ama bildigim kadariyla doktorun erkek bebek tahminleri genelde dogru cikarmis
Nasip yapiyor cnm takvimiSende hamilelik takvimine bebeginin dogum tarihini yazsana bebislerimizi takip ederiz
Evet cnm yanilma oluyor genelde kiz tahminlerde doktorun tecrubeli olmasi onemli benceCnm çok heyecanliyim ya netlesseydi benim geçenlerde bir tanidigim doğumuna bir hafta kala erkek olduğunu öğrendi pembis pembis giymek zorunda kaldi ufaklik kiz denilen de daha çok yanilma oluyor anliyacan
Kisisel bilgilerine gir canim in asagiya orda bebeginizin dogum tarihini yazin diyor yaziyorsun mesela boyle. 18-08-2015 bu benimkiydi sende kendi bebeginin dogum tarihini yaz aralarina tire koymayi unutma yoksa olmaz.Nasip yapiyor cnm takvimi
Olmus cnmTM cnm
Eger erken dogurmasak sen benden 1hafta once dogum yapiyorsunTM cnm
Anlaya bilirsem bakarım neden olmasın şekerimSebahat yengem biraz sonra bize gelecek oda yeni hamile ultrasyon resmine bakaeak tahminde bulunur musun? Cevremde hamile kim varsa artik bakiyorum kagidina;-)
Bebek kesenin solunda hayırlı olsunBuda benim yegenim minnacik daha acaba kiz mi erkek mi;-) Allah bilir tabikide ama boyle tahmin yapmak ta zevkli oluyor;-)
İnşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkarBuda erkek cikti hade hayirlisisonuclari yazarim buraya tsk
Allah hayirli ise nasip etsin insallah. Sagol tatlim gorusuruzİnşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkar
solunda olunca kızmı erkekmi oluyorBebek kesenin solunda hayırlı olsun
Genelde soldaysa erkeksolunda olunca kızmı erkekmi oluyor
benimkide solda... vajinal baktıGenelde soldaysa erkek
Canım ozaman hayırlı olsun oğluşun diyelimmibenimkide solda... vajinal baktı
İNŞAALLAH canım... amin.amin... en başından beri hep erkek diye hissediyorumki normalde eşimde bende kız olsun istiyoduk... hep ekşi yiyiyorum diye kız olacak diyolar... ama turşu yemiyorum mesela... bir tuhaf aşeriyorumCanım ozaman hayırlı olsun oğluşun diyelimmi
Aşerme kişiden kişiye değişiyor kimi kızda ekşi yer kimi erkekte o bünyeden bünyeye değişiyorİNŞAALLAH canım... amin.amin... en başından beri hep erkek diye hissediyorumki normalde eşimde bende kız olsun istiyoduk... hep ekşi yiyiyorum diye kız olacak diyolar... ama turşu yemiyorum mesela... bir tuhaf aşeriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?