Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Cevremde hic duymadim cnm ama bildigim kadariyla doktorun erkek bebek tahminleri genelde dogru cikarmis

Cevremde hic duymadim cnm ama bildigim kadariyla doktorun erkek bebek tahminleri genelde dogru cikarmis
Cnm çok heyecanliyim ya netlesseydi benim geçenlerde bir tanidigim doğumuna bir hafta kala erkek olduğunu öğrendi pembis pembis giymek zorunda kaldi ufaklik kiz denilen de daha çok yanilma oluyor anliyacan

Cnm çok heyecanliyim ya netlesseydi benim geçenlerde bir tanidigim doğumuna bir hafta kala erkek olduğunu öğrendi pembis pembis giymek zorunda kaldi ufaklik kiz denilen de daha çok yanilma oluyor anliyacan
Evet cnm yanilma oluyor genelde kiz tahminlerde doktorun tecrubeli olmasi onemli bence

Sebahat yengem biraz sonra bize gelecek oda yeni hamile ultrasyon resmine bakaeak tahminde bulunur musun? Cevremde hamile kim varsa artik bakiyorum kagidina;-)

Buda benim yegenim minnacik daha acaba kiz mi erkek mi;-) Allah bilir tabikide ama boyle tahmin yapmak ta zevkli oluyor;-)

Eklentiler

• 1425741228372-2003282526.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 135
Canım ozaman hayırlı olsun oğluşun diyelimmi
İNŞAALLAH canım... amin.amin... en başından beri hep erkek diye hissediyorumki normalde eşimde bende kız olsun istiyoduk... hep ekşi yiyiyorum diye kız olacak diyolar... ama turşu yemiyorum mesela... bir tuhaf aşeriyorum

Aşerme kişiden kişiye değişiyor kimi kızda ekşi yer kimi erkekte o bünyeden bünyeye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…