Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

burda11 haftalik erkek dendi
buda yeni kiza benziyor bacak arazi bos dendi nedir sizce

Eklentiler

• IMG_20150307_120154.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20150307_120211.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 131
Canim sunada baksana 6 haftalik arkadasimin kesesi

Eklentiler

• 14257238602362032058687.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 141
Doktorun 11 haftada nasıl yorumlamış bilmiyorum benim 13 haftalık halen çok küçük diyo söylemiyo senin fotoda pek belli edemedim ama nacizane içimden geçen erkek Ama Allah yinede gönlüne göre versin
Cnm bebeğin kesedeki konumuna göreli değerlendiriyorsun bilgilerini paylasirmisin

Doktor öyledediyse vardır bi bildiği sonuçta biz onlar kadar bilgili deyiliz aslında evet 17 haftaya kadar genelde erkek bebekler kendini belli eder ama 20.haftada bile öğrenen ler oluyo

Doktor öyledediyse vardır bi bildiği sonuçta biz onlar kadar bilgili deyiliz aslında evet 17 haftaya kadar genelde erkek bebekler kendini belli eder ama 20.haftada bile öğrenen ler oluyo
Saol insan boyle zamanlarda konusarak rahatliyo gercekten Benim ilk gebeligim sen iki erkek annesi olarak tecrubelisin nasil geçti hamilelikleein

Saol insan boyle zamanlarda konusarak rahatliyo gercekten Benim ilk gebeligim sen iki erkek annesi olarak tecrubelisin nasil geçti hamilelikleein
Valla canım ikiside çok rahat ve çok güzel geçti doğumumlarımda normaldive erkenden bitti ama busefer çokzor başladık bulantılar halsizlik baya zordu seninki nasıl geçiyo

Valla canım ikiside çok rahat ve çok güzel geçti doğumumlarımda normaldive erkenden bitti ama busefer çokzor başladık bulantılar halsizlik baya zordu seninki nasıl geçiyo
Benimde hic bulantim olmadi çok rahat geçiyor çok şükür cnm solunda benim ufaklik doktora sol yanimdan bakiyor kiz demesi ne rahmet erkek hissedirum hic kilo almadim sadece sivri bir gobusum var

Benimde hic bulantim olmadi çok rahat geçiyor çok şükür cnm solunda benim ufaklik doktora sol yanimdan bakiyor kiz demesi ne rahmet erkek hissedirum hic kilo almadim sadece sivri bir gobusum var
İlk bebişin aslında hiç farketetmez ama nebilim genelde erkek hamilelikleri daha rahat geçiyo hem annenin ne hissettiğide çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…