- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.761
sağlıklı olsun teyzesi kordon var yanılırım dedi bacaklarını da kapamıştı bir ay sonra kesinleşir yazarım tatlım çok sağol:))))))Ozaman oğluşun hayırlı olsun diyelimmi
Doktorun 11 haftada nasıl yorumlamış bilmiyorum benim 13 haftalık halen çok küçük diyo söylemiyo senin fotoda pek belli edemedim ama nacizane içimden geçen erkek Ama Allah yinede gönlüne göre versinEki Görüntüle 1444490 burda11 haftalik erkek dendiEki Görüntüle 1444491 buda yeni kiza benziyor bacak arazi bos dendi nedir sizce
Kese solda duruyo hayırlısıCanim sunada baksana 6 haftalik arkadasimin kesesi
Cnm bebeğin kesedeki konumuna göreli değerlendiriyorsun bilgilerini paylasirmisinDoktorun 11 haftada nasıl yorumlamış bilmiyorum benim 13 haftalık halen çok küçük diyo söylemiyo senin fotoda pek belli edemedim ama nacizane içimden geçen erkek Ama Allah yinede gönlüne göre versin
Evet yani 2 erkek annesi olarakta oğullarımın ikiside soldaydı canım ama tabikide farklı olanda oluyo ben sadece fikir veriyorumCnm bebeğin kesedeki konumuna göreli değerlendiriyorsun bilgilerini paylasirmisin
Cnm bebeğin kesedeki konumuna göreli değerlendiriyorsun bilgilerini paylasirmisin
Rica ederimTahmin icin tsk cnm
Doktor öyledediyse vardır bi bildiği sonuçta biz onlar kadar bilgili deyiliz aslında evet 17 haftaya kadar genelde erkek bebekler kendini belli eder ama 20.haftada bile öğrenen ler oluyoEki Görüntüle 1444512 teyzesi bu yeni resmimiz elini emiyo ters attim ama çok merak ediyorum en son kiz dedi ayrintilida kesin ÖĞRENİRSİN dedi ama catliyorum bacak aradinda birşey göremedi 17 haftalık erkekle bebek organi artik belli edwrmi
Saol insan boyle zamanlarda konusarak rahatliyo gercekten Benim ilk gebeligim sen iki erkek annesi olarak tecrubelisin nasil geçti hamilelikleeinDoktor öyledediyse vardır bi bildiği sonuçta biz onlar kadar bilgili deyiliz aslında evet 17 haftaya kadar genelde erkek bebekler kendini belli eder ama 20.haftada bile öğrenen ler oluyo
Valla canım ikiside çok rahat ve çok güzel geçti doğumumlarımda normaldive erkenden bitti ama busefer çokzor başladık bulantılar halsizlik baya zordu seninki nasıl geçiyoSaol insan boyle zamanlarda konusarak rahatliyo gercekten Benim ilk gebeligim sen iki erkek annesi olarak tecrubelisin nasil geçti hamilelikleein
Benimde hic bulantim olmadi çok rahat geçiyor çok şükür cnm solunda benim ufaklik doktora sol yanimdan bakiyor kiz demesi ne rahmet erkek hissedirum hic kilo almadim sadece sivri bir gobusum varValla canım ikiside çok rahat ve çok güzel geçti doğumumlarımda normaldive erkenden bitti ama busefer çokzor başladık bulantılar halsizlik baya zordu seninki nasıl geçiyo
İlk bebişin aslında hiç farketetmez ama nebilim genelde erkek hamilelikleri daha rahat geçiyo hem annenin ne hissettiğide çok önemliBenimde hic bulantim olmadi çok rahat geçiyor çok şükür cnm solunda benim ufaklik doktora sol yanimdan bakiyor kiz demesi ne rahmet erkek hissedirum hic kilo almadim sadece sivri bir gobusum var
Sen üçüncüye mi hamilesin cnmİlk bebişin aslında hiç farketetmez ama nebilim genelde erkek hamilelikleri daha rahat geçiyo hem annenin ne hissettiğide çok önemli
Cinsiyeti neAynen tatlım
Daha belli deyil 13 haftalığızCinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?