- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 39
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.741
masallah bebise ne tatlı solda gibi ama yani sola daha yakın
bu bebis sagda BenceEki Görüntüle 1439588 kizlar bakarmisiniz benimkinede
sagda benceKızlar sizce bebişimin cinsiyeti ne tahminlerinizi bekliyorum
Sagda olunca oglan mi oluyordu canimbu bebis sagda Bence
Sagda olunca oglan mi oluyordu canim
Bence sağdaysa kız ama yinede Allah bilirSagda olunca oglan mi oluyordu canim
Aynen canim Allah tan baska kimse bilemezBence sağdaysa kız ama yinede Allah bilir
Ama ben sana bişey diyeyimmi senin kese solda bence ya şimdi baktımda erkek benceAynen canim Allah tan baska kimse bilemezama gönlümdeen ilk olacagi icin ilkinin erkek olmasini istiyorum Rabbim hangisini uygun gormusse bas goz üstüne kizim olursa hel var ya
Hadi yaa ciddimi msin? iinşallah dedgin gibidir tatlimAma ben sana bişey diyeyimmi senin kese solda bence ya şimdi baktımda erkek bence
Bana erkek gibi geldi ama tabiki Allah bilirBenimkinede bakarmisiniz bi turlu bacaklarini acmiyor 16 haftaligiz ilk gebeligim
Seninki solda bence zaten başıda soldaYani solda mi sagda mi onu bilemedim cnm
Canım ya seninki ilk resimde bariz solda ama ikincisinden bişey anlamadım hakkında hayırlısı ama sola yakın geldi banabenimkinede bakarmısınız?
Himm 12 martta kontrolum var o zaman acar ins bacaklarini buraya yazarimSeninki solda bence zaten başıda solda
solda tatlım doktor hep soluma bastırıp bakıyo yani sence?Canım ya seninki ilk resimde bariz solda ama ikincisinden bişey anlamadım hakkında hayırlısı ama sola yakın geldi bana
Ozaman oğluşun hayırlı olsun diyelimmisolda tatlım doktor hep soluma bastırıp bakıyo yani sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?