Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba kiz mi yani acaba karindan bakildi :)

Eklentiler

• 7A7A3415-8684-4262-B7B0-E2719B4163D8.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
İkra meyra bana erkek demişti nur topu gibi kızım oldu çok şükür
Yani geçiniz bu işleri
Ben keseye göre tutmaz en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim ne demek geçiniz bu işleri ben tahmin ediyorum yüzde yüz demiyorum ki

Ben keseye göre tutmaz en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim ne demek geçiniz bu işleri ben tahmin ediyorum yüzde yüz demiyorum ki
Bana ilettiğiniz tahmin zaten keseye göre değildi nub’du. Gereksiz beklenti oluşuyor, gitsin doktordan öğrensin insanlar. Tekrar hamile olsam hiç girmem bu tahmin işlerine. Bu yüzden tahmin almak isteyenlerle ilgili fikrim aynı, geçiniz bunları.
Benim deneyimim ve benim fikrim bu

Zaten yüzde yüz tahmin kimse diyemez Dr sayfasımi sandınız burayı sürekli geçiniz lafı kullanmayın net erkek yada net kız demiyoruz erkek sanki erkek gibi kız sanki kız gibi tahmin ediliyor. Hadi geçiniz burdan alıntı yapmayın

Bana ilettiğiniz tahmin zaten keseye göre değildi nub’du

bak ne güzel yazmışsın tahmin sadece kimse kendini kaptirmiyor sağlıkla büyütün evlatlarinizi

Hala yüzde yüz değil diyorsun. Evet, ben de onu diyorum İyi ki yazdım çünkü burada olan biten vakit kaybından ibaret, belki okuyan olur da uyanır duruma.
yani geçer bu işleri.
Ayrıca istediğim kadar istediğim şekilde cevap veririm. Sahibi misin buranın?
Ha ha ha.

Son düzenleme:
Kızım oldu

Bu goruntuden belli olmaz sanirim ama yinede bi baksaniiiiz

Eklentiler

• 6F463592-547A-4A05-9178-6A4C002730E6.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…