- 1 Ekim 2019
- 8
- 8
- 6
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.921
Erkek görünüyor
Erkek görünüyor
Teşekkür ederimErkek görünüyor
Merhaba kesem 7 ama bebeğim 6+2 günlük utrasin kağıdına bakarmisiniz cinsiyet nedir acaba diyeçok sevinirim
Henüz 6+2 burda ama kese 7 haftalık tahminde bulunurmusunuz banada rica etsem karından utrason buIkra meyra canımmm sen bana 2 kere erkek demiştin ve cinsiyeti öğrendim erkekmiş çok teşekkür ederim
Canım ben bilmiyorum da bana daHenüz 6+2 burda ama kese 7 haftalık tahminde bulunurmusunuz banada rica etsem karından utrason bu
Merhaba bana da bakabilir misiniz acaba ? Vajinal ultrason. Şimdiden teşekkür ederimKeseye göre Karındansa erkek vajinalse kız
Merhabalar ikra meyra, bana da bakabilme şansınız olur mu acabaErkek görünüyor
Kız görünüyorMerhabalar ikra meyra, bana da bakabilme şansınız olur mu acabavajinal ultrason , şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hemen dönüş sağladığınız içinKız görünüyor
Canım valla senin tam ortada kese yapısına göre kız diyebilirimMerhaba bana da bakabilir misiniz acaba ? Vajinal ultrason. Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım hayırlı sağlıklı versin Allah ama işte merak ediyoruz yine deCanım valla senin tam ortada kese yapısına göre kız diyebilirimbenimde buna benzerdi kız cinsiyetimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?