- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside kız görünüyor en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba bende iki kese var; 7. Hafta bir kiz bir erkek gibi geliyorIkra meyra siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2907303 Eki Görüntüle 2907305
Erkek keseye göre tabiki de en iyi 11 12 13 haftalar olmalı o zaman dikkat etmedim vajinal olduğunuMerhaba bana da bakabilir misiniz acaba ? Vajinal ultrason. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Ben keseye göre tutmaz en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim ne demek geçiniz bu işleriİkra meyra bana erkek demişti nur topu gibi kızım oldu çok şükür
Yani geçiniz bu işleri
Bana ilettiğiniz tahmin zaten keseye göre değildi nub’du. Gereksiz beklenti oluşuyor, gitsin doktordan öğrensin insanlar. Tekrar hamile olsam hiç girmem bu tahmin işlerine. Bu yüzden tahmin almak isteyenlerle ilgili fikrim aynı, geçiniz bunları.Ben keseye göre tutmaz en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim ne demek geçiniz bu işleriben tahmin ediyorum
yüzde yüz demiyorum ki
Zaten yüzde yüz tahmin kimse diyemez Dr sayfasımi sandınız burayıBana ilettiğiniz tahmin zaten keseye göre değildi nub’du. Gereksiz beklenti oluşuyor, gitsin doktordan öğrensin insanlar. Tekrar hamile olsam hiç girmem bu tahmin işlerine. Bu yüzden tahmin almak isteyenlerle ilgili fikrim aynı, geçiniz bunları.
Benim deneyimim ve benim fikrim bu![]()
Zaten yüzde yüz tahmin kimse diyemez Dr sayfasımi sandınız burayısürekli geçiniz lafı kullanmayın
net erkek yada net kız demiyoruz erkek sanki erkek gibi kız sanki kız gibi tahmin ediliyor. Hadi geçiniz burdan alıntı yapmayın
Bana ilettiğiniz tahmin zaten keseye göre değildi nub’du
bak ne güzel yazmışsın tahmin sadece kimse kendini kaptirmiyor sağlıkla büyütün evlatlarinizi
EvetErkek keseye göre tabiki de en iyi 11 12 13 haftalar olmalı o zaman dikkat etmedim vajinal olduğunu![]()
Kızım olduAllah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Belki de haklısın farklı cinsiyet olmayacak gibi geliyor eğer bir çocuğun varsaHer şey meraktan aslında Allah hayırlısı neyse onu versin. Henüz 8 haftalığız fakat onu görmek bile anneyi mutlu ediyor.
4 boyutlusunu da yükledim fikir olur belki başka anne adaylarına.
Bende kız demiştimCanım bu son di miKız diyorsun şimdi di mi
![]()
İkiside kız görünüyormerhaba anneler, benim bebelerim için de tahminde bulunurmusunuz. 6 haftalık vajinal ultrasyon
Evet hayatımda iyi ki dediğim kızım oldu. Çok teşekkür ederim canım sana da. Tahminin doğru çıktıBende kız demiştim![]()
Ben kız diyorumBu goruntuden belli olmaz sanirim ama yinede bi baksaniiiiz![]()
ayy Ikra da kiz olabilir dediii hadi bakaliiim hayirlisiBen kız diyorumTabiki en doğrusunu İkra bilir
Erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı