- 1 Ekim 2019
- 8
- 8
- 6
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.921

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek görünüyor
Erkek görünüyor![]()
Teşekkür ederimErkek görünüyor![]()
Merhaba kesem 7 ama bebeğim 6+2 günlük utrasin kağıdına bakarmisiniz cinsiyet nedir acaba diyeçok sevinirim
![]()
Henüz 6+2 burda ama kese 7 haftalık tahminde bulunurmusunuz banada rica etsem karından utrason buIkra meyra canımmm sen bana 2 kere erkek demiştin ve cinsiyeti öğrendim erkekmiş
çok teşekkür ederim
![]()
Canım ben bilmiyorum da bana daHenüz 6+2 burda ama kese 7 haftalık tahminde bulunurmusunuz banada rica etsem karından utrason bu
Merhaba bana da bakabilir misiniz acaba ? Vajinal ultrason. Şimdiden teşekkür ederimKeseye göre Karındansa erkek vajinalse kız
Merhabalar ikra meyra, bana da bakabilme şansınız olur mu acabaErkek görünüyor![]()
Kız görünüyorMerhabalar ikra meyra, bana da bakabilme şansınız olur mu acabavajinal ultrason , şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hemen dönüş sağladığınız içinKız görünüyor
Canım valla senin tam ortada kese yapısına göre kız diyebilirimMerhaba bana da bakabilir misiniz acaba ? Vajinal ultrason. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim canım hayırlı sağlıklı versin Allah ama işte merak ediyoruz yine deCanım valla senin tam ortada kese yapısına göre kız diyebilirimbenimde buna benzerdi kız cinsiyetimiz:)