- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
- #2.381
Aaa sezeryanmi ?? Kiyamam ya.Yok canım o son adet tarihim.. .. doğum haziranin başı görünüyor.. ama hazirana kalmam ben sezeryan erken oluyor. Mayısın sonu olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sezeryanmi ?? Kiyamam ya.Yok canım o son adet tarihim.. .. doğum haziranin başı görünüyor.. ama hazirana kalmam ben sezeryan erken oluyor. Mayısın sonu olur
Az once eltim hem kizinin hem oglunun ultrasyon resimlerini atti bana. Burda anlatilanlarla hiç uyumlu degil. Yani herkesin ayni olmuyor demektir.Aaa sezeryanmi ?? Kiyamam ya.![]()
Evet ve daha yeni ameliyatliyim.. çok korkuyorum tekrar kesilmektenAaa sezeryanmi ?? Kiyamam ya.![]()
Nasildi canım..Az once eltim hem kizinin hem oglunun ultrasyon resimlerini atti bana. Burda anlatilanlarla hiç uyumlu degil. Yani herkesin ayni olmuyor demektir.
Kizi fasulye gibi bi kesede ve sola yapisik. Ogluda yuvarlak bi kesede saga yapisikNasildi canım..
İste oo ayni kişide bence tutar.. yani o da öyleyse öyle gider..Kizi fasulye gibi bi kesede ve sola yapisik. Ogluda yuvarlak bi kesede saga yapisik
Canım sen bu bebeğini sagda mi solda mi hissediyorsun..O zaman senin dedigine geliyoz ramiz teorisi..:)
Hissettigim bebekse sağda..Canım sen bu bebeğini sagda mi solda mi hissediyorsun..
Merhaba :) hg bu arada ..bebek erkek demişse buyuk ihtimalle erkektir canim. Erkekler kizlara gore daha çabuk belli oluyor. Hayirli olsun bu arada.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 13+6 haftalığım. dün dr daydık. büyük ihtimalle erkek dedi. yalnız ultrason görüntüsünde çıkıntı felan yoktu. testislerden anladı. bu haftalarda testis oluşumu olurmuki. biraz netten baktım bişeyde yazmıyor.. kafam karıştı açıkcası. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim şimdiden..
O zaman bu da erkek..Hissettigim bebekse sağda..
Ama solda da hissediyorum .. cok kustugumdan kasiklarim ağriyor olabilir.. senin hangi tarafta hissedebiliyonmu?O zaman bu da erkek..
benim solumda kist var, ordan yumurtlamış da olabilirim, o ağrı yapıyor solumda, bebek ortada duruyor, doktor söyledi..Ama solda da hissediyorum .. cok kustugumdan kasiklarim ağriyor olabilir.. senin hangi tarafta hissedebiliyonmu?
Herşeyden önce hayirli olsunlar saglikli olsunlar. Kiz yada erkek başımizin tacidirbenim solumda kist var, ordan yumurtlamış da olabilirim, o ağrı yapıyor solumda, bebek ortada duruyor, doktor söyledi..
Merhaba :) hg bu arada ..bebek erkek demişse buyuk ihtimalle erkektir canim. Erkekler kizlara gore daha çabuk belli oluyor. Hayirli olsun bu arada.
İnşallah canım benim ilk kontrolüm de doktor kese oluşumunu sağda buldu.. ama son iki gidişimde tam ortada dedi.. acaba nerden yumurtladım ki.. ama cidden kızım ram soldaydı..ay bu merak bizi öldürcek araştırmadığım şey kalmadı yeminlen. benim kese sağda bundan eminim çünkü ultrasonla karnıma bakarken sola hiç yönelmiyo hep sağımda buluyo başından beri. içindeki bebişse kesenin tam solundan giriş yapmış:) . gönlüm yıllardır erkekten yana hep erkek hisediyorum ama bu isteğimden olabilir.Mckenzie inşallah sana da hayırlı bir erkek bebiş nasip eder Rabbim.
![]()
Canım ilk bebegin mi.. sen sağda mi hissettin.. yoksa doktor sağında mi buluyordu..Benimki hep sagdaydi ve sonuc bebegim kiz![]()