Bebeğin kalbi durursa belirti

boyunu de demediler hic ultrason kagidinda yazarmi ki sanki kalbi atisini duyacam gibi hissediyorum bilmem allah buyuktur 10 haftaya kadar yolu varmis nasip kismet artik rabbbimin mucizeleri coktur
Canım ultrason kagıdında CRL yazıyor sağ altta gorursun. O baş popo mesafesi demek

Senın bebeğinin boyle guclu istekli annesş varsa ben ınanıyorum o cocuk sana tutunacak.. hersey Rabbimizden ol demesi yeter. Kalbını ferah tut Allah’a teslim ol tevekkül et canım
ayyy kurban olurum agzin bal yesin allahim aci keder yasatmasin sizindecsaglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah normalde bugun almislardi kiyamadim hep biseyler engel oluyor ayaklarim gitmiyor ondan dedik 8 haftayi doldursun diye sonrasi sikinti zehirleme falan yapar dediler hemen vazgecmek istemedim rabbimin vwrdir bi bildigi cok sukur

boyunu de demediler hic ultrason kagidinda yazarmi ki sanki kalbi atisini duyacam gibi hissediyorum bilmem allah buyuktur 10 haftaya kadar yolu varmis nasip kismet artik rabbbimin mucizeleri coktur
Benim 6+3de vajinal duyuldu. Crl 5,82 idi. Sen bi kaç gün sonra tekrar muayene ol aynı yerde bakalım.

Benim 6+3de vajinal duyuldu. Crl 5,82 idi. Sen bi kaç gün sonra tekrar muayene ol aynı yerde bakalım.
simdi hastaneden geliyorum betahcg 768lere düsmüs kesemde kücülüyormus yine yok kalp atisi ölmüs hatta hic canlanmamis bile olabiir dedi ama aldirin demedi detayli ultrasona girin dedi bide bu ne demek oluyor karnim cok agridi ondan gittim korktum cok felaket bi agriydi

Muhtemelen perinatolog ta da radyolojiye yonlendırmıstır. Cihazları daha detaylı goruyor ona gore karar verecektir doktorun canım

kanama basladi hastanedeyim alacaklar bugun
Balım benım üzme kendini.. basından berı herseyı detaylı takıp ettim tahmın edıyordum zaten ama canın sıkılmasın üzülme dıye hep motive etmeye calıstım senı… Rabbımın takdiri boyleymıs nolur üzme kendini. Sen cok güçlü bir kadınsın cocukların da ınsallah annelerini örnek alırlar hayatları boyunca

aynen canim allah rwzi olsun bende biliyordum umut olmadigini kendime kandirmaya calisip kabullenmek istemiyordum kabullendim hazirladilar serum takildi biz bebegi isteyecegiz cope atmasinlar biz goturup gömmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…