senaaanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2017 518 173 35 30 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #81 Mevsim4747 .!.: aynen canim allah rwzi olsun bende biliyordum umut olmadigini kendime kandirmaya calisip kabullenmek istemiyordum kabullendim hazirladilar serum takildi biz bebegi isteyecegiz cope atmasinlar biz goturup gömmek istiyoruz Genişletmek için tıkla... Nasıl oldun canım operasyona gırdınmi
Mevsim4747 .!.: aynen canim allah rwzi olsun bende biliyordum umut olmadigini kendime kandirmaya calisip kabullenmek istemiyordum kabullendim hazirladilar serum takildi biz bebegi isteyecegiz cope atmasinlar biz goturup gömmek istiyoruz Genişletmek için tıkla... Nasıl oldun canım operasyona gırdınmi
M Mevsim4747 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 373 365 30 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #82 senaaanur .!.: Nasıl oldun canım operasyona gırdınmi Genişletmek için tıkla... evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim
senaaanur .!.: Nasıl oldun canım operasyona gırdınmi Genişletmek için tıkla... evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim
zeynep4 Guru Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 12.221 2.447 30 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #83 Mevsim4747 .!.: evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın çok üzgünüm
Mevsim4747 .!.: evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın çok üzgünüm
senaaanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2017 518 173 35 30 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #84 Mevsim4747 .!.: evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim Genişletmek için tıkla... Ağlama artık kuzum hersey Allah’tan… evlatlarına sarıl sıkı sıkı
Mevsim4747 .!.: evet cnm yeni ciktim yeni ayildim bogazim cok kurumus cok aglamisin kalbi atti almadiniz demi diye aglamisim Genişletmek için tıkla... Ağlama artık kuzum hersey Allah’tan… evlatlarına sarıl sıkı sıkı
zeynep4 Guru Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 12.221 2.447 30 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #85 senaaanur .!.: Bu sefer herhangı bır lekelenmen yok dimi canım iyisin Genişletmek için tıkla... Sizde hamilesiniz galiba kaç haftalık
senaaanur .!.: Bu sefer herhangı bır lekelenmen yok dimi canım iyisin Genişletmek için tıkla... Sizde hamilesiniz galiba kaç haftalık
Rande Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 2.152 5.113 40 1 Aralık 2021 Konu Sahibi senaaanur #86 Konu sahibi ne yaptınız? Doktora gidip kalp atışı duymuşsunuzdur inşallah