Kese de düzenli duruyo beta ölçen cihazlarıni beğenmedim.ultrason
attim kuzum onada bi bakanmi cok ilac kullandim bu surecte ben hamile oldugumu bilmiyordum cocugum olmuyor diye umudumu kesip normal haysta donmustum burayada agostdan beri girmiyordum dun yeniden aktif ettim size sormak icinE Allah Allah. Bende 4500 beta civarı minik bi kese göründü 2 hafta sonra kalp dinledik biz. Betan daha az ki kalp nasıl duyacakmış. Acaba kesen filan mı düzensiz ondan mı öyle dedi?Ultrason kağıdını da atabilir misin? M Mevsim4747
Insallah hayırlısıyla ilerlerattim kuzum onada bi bakanmi cok ilac kullandim bu surecte ben hamile oldugumu bilmiyordum cocugum olmuyor diye umudumu kesip normal haysta donmustum burayada agostdan beri girmiyordum dun yeniden aktif ettim size sormak icin
sagol kuzum aynen baska hastane degilmi gideyim ayni hastaneye degil dimi bu betaye gore kac haftalik oluyor banada dun 6hafta 5 gunluk dedilerKese de düzenli duruyo beta ölçen cihazlarıni beğenmedim.sen baska doktorlara da git mutlaka canım. Olmadıysan vajinal muayene ol.
amin insallah konu sahibide bende guzel haberlerle doneriz insallahInsallah hayırlısıyla ilerler
Konu sahibi siz de güzel haberlerle dönün.
Betaya bakma sen şimdi ultrasondaki sağlıklı ilerleme önemli. Kaç haftalık olduğunu ultrasondan söylerler.sagol kuzum aynen baska hastane degilmi gideyim ayni hastaneye degil dimi bu betaye gore kac haftalik oluyor banada dun 6hafta 5 gunluk dediler
Ya çok çok tatlısınız siz çok :) ah bi çıkabılsem ballı süt yaptım oyalanıyorum halaInsallah hayırlısıyla ilerler
Konu sahibi siz de güzel haberlerle dönün.
Teşekkür ederim.Ya çok çok tatlısınız siz çok :) ah bi çıkabılsem ballı süt yaptım oyalanıyorum hala
Hakıkaten mucize olmus :) inşallah devamı da guzel gider.iyyim 1 aydir cok yemek yiyordum ilaclarda cok aldim grip olmustum gebe oldugumu bilmiyordum istahim cok acik 55 den 60 kilyo ciktim normaldi herseydi son 1 haftadir goguslerim sizliyordu ben kist var diye onemsemiyordum 47 gun once adet gormustum sok oldum 6 haftalik gebrsin dddi
Kanama gelmeden once hiçbirşey hissetmedinizmi peki belirtilerinizde?Maalesef ben de yaşadım daha da once ama kanama gelene kadar anlamadım. Şimdi yine hamileyim ve cok korkuyorum bende
Canım ne zaman gideceksin kendı doktorunainsallah bende ayni sikintidayim cok zor bi durum yarin beta takibi yalilacakndun cikan sonuc 2027,01 benim amh 019 idi onla hamile kaldim
simdi aradi 133 cikmis beta ben hic bisi anlamadim dusmüs yani bugun 7 haftaya girmisti oysaki gelmen lazim kurtaj yapacagiz diyorlar gitmeyecem 8 hafta kadar belki kalbi atar o zaman gitmeyecem trerk etmeyecek beni o biliyorum benim tek umudum tutunacak sol dalim olacakti o hayir olmedi iste onlara gore kalbi durmus iste betahcg dusmusCanım ne zaman gideceksin kendı doktoruna
Düşmesi hakıkaten cok garip inşallah hersey yolundadır ama sen doktoruna gorunmeyi de ihmal etme. Rahmıne zarar verecek bir durum olusmasın canım Allah korusun.simdi aradi 133 cikmis beta ben hic bisi anlamadim dusmüs yani bugun 7 haftaya girmisti oysaki gelmen lazim kurtaj yapacagiz diyorlar gitmeyecem 8 hafta kadar belki kalbi atar o zaman gitmeyecem trerk etmeyecek beni o biliyorum benim tek umudum tutunacak sol dalim olacakti o hayir olmedi iste onlara gore kalbi durmus iste betahcg dusmus
Cok ama cok gecmıs olsun hatırlattıysam da özür dilerimKonu sahibi, sonuç ne oldu bilmiyorum. Ben de geçen ay yaşadım; 8+1 de kalp durması. Normalde benim uzun açlıklara dayanamam ve sık idrara çıkma, karında şişlik gibi belirtilerim vardı. Bir anda durdu, aa ne iyi hissediyorum demeye başladım. 1 gün sürdü bu endişelerim, doktora gittik ve sonuç korktuğumuz gibi oldu maalesef.
Her şey biz insanlar için, Allah dilemedikçe bizim elimizden ne gelir. Belirsizlikler içinde kalmaktansa ne olduğunu öğrenip ona göre davranmak en güzeli.
Allahım inşallah sağ salim kavusmanızu nasip etsin canım benımMerhaba benimde bu 4. Üç düşükten sonra bana önceki gebeliklerimde kan sulandirici verdiler ve hepsi düştü en sonki gebeligimde 12 binlik sulandırıcı verdi Dr iki gün sonra kanamam oldu ve düştü
Dün fakülte doktoruna gittim geçmişimi anlattım kullandığım kan sulandırıcı iğneler hele hele son 12 binlik sulandırıcı düşük yaptırmış dedi kanama başlayınca kesmedinmi dedi Dr kesmemi söylememişti
Bu sefer sadece coraspin kullanıyorum bakalım sonuç ne olursa artik hayırlısı olsun
5+2 aylık hamileyim hiç yasayan çocugum yok 34 yaşındayım
Tek belirtim göğüs hassiyeti olmasıydı o da kanama gelene kadar devam etti. Hatta o kadar sızlıyorlardıkı son güne kadar hergün bebe yağı sürüyordum gerginliği için. Ben hersey yolunda dıye dusunurken aksam aniden belime agrı girdi ve wcye gıttıgımde pecetede kahverengi leke gordum. Hemen uzandım bacaklarımı dınlenmeye calıstım ama nafile her gidişimde bu sefer kanka karısın gelmeye basladı. Şansıma o günde kurban bayramı ve doktor bulmak cok zordu. Nöbetci doktor olan bi yer buldum gittiğimizde ultrasonda kalbının durmus oldugunu soyledi.Kanama gelmeden once hiçbirşey hissetmedinizmi peki belirtilerinizde?