Bebeğin kalbi durursa belirti

Tek belirtim göğüs hassiyeti olmasıydı o da kanama gelene kadar devam etti. Hatta o kadar sızlıyorlardıkı son güne kadar hergün bebe yağı sürüyordum gerginliği için. Ben hersey yolunda dıye dusunurken aksam aniden belime agrı girdi ve wcye gıttıgımde pecetede kahverengi leke gordum. Hemen uzandım bacaklarımı dınlenmeye calıstım ama nafile her gidişimde bu sefer kanka karısın gelmeye basladı. Şansıma o günde kurban bayramı ve doktor bulmak cok zordu. Nöbetci doktor olan bi yer buldum gittiğimizde ultrasonda kalbının durmus oldugunu soyledi.
Ah canım benim okurken bıle kötü oldum 😔Peki öğrendiğinde kac haftalıktı ki

Yok canım hıc yok sarı akıntım var. Fakat benım daha oncekı kalp durması hıkayemde yıne lekenme olmadı ilkinde sadece doktora gittim muayenede yenı durmus kalbi dedi :KK43:
Bendede hep leke oldu öle gittim kalp atımı yavaslamisti
Hele ilk gebelikte sanki suyu gelen gebeler gibi çay bardağı kadar sulu kan boşalmıştı çok zordu inşallah bidaha yaşamayız

Suanlik bişi yok daha yeni adetimden 6 gün geçti daha çok 7. Haftada kanama başlıyordu
Ama afedersin giriş varya orası sanki dışarı çıkacak gibi bir baskı var bugün korkuyorum
Canım eger uygunsan mumkun mertebe uzanmaya dınlenmeye calıs. Yorma kendını. Muhtemelen rahım kendıne yer edındıgı ıcın gerilme kasılma oluyordur. Hummalı bir çalışma var sonucta orada

E Allah Allah. Bende 4500 beta civarı minik bi kese göründü 2 hafta sonra kalp dinledik biz. Betan daha az ki kalp nasıl duyacakmış. Acaba kesen filan mı düzensiz ondan mı öyle dedi? 🤔 Ultrason kağıdını da atabilir misin? M Mevsim4747
merve merve canim buda cumartesi gunu ultrason 7 haftaya girdi

Eklentiler

• 20211129_135403.jpg
    20211129_135403.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 818
Daha once bu baslıkta bı postum vardı ve maalesef bu acıyı bende yasayanlardanım :KK43: ıkı kez kalp durması ve 2 kez kımyasal gebelik gecırdım. Şimdi hamıleyım ve 9 haftanın ıcındeyım kalp atısını 6 gun once gordum ama o günden beri belirtilerim de ciddi azalma söz konusu. Diğer iki kaybımda hıcbır belirti eksıklıgı yasamadım kı zaten belirtiletim yok denecek kadar azdı. Bu gebelıkte ıse mıde bulantım sıskınlıgım hepsı varken 3 gundur kendımı bombos hıssedıyorum ve doktora gıtmeye korkuyorum. Bu acı durumu tecrübe edenler sizde ne gibi değişiklik vardı? Yanı gebelık belırtılerının anıden azalması normal mi bu haftalarda?
Ben kanama görmüştüm canım dediklerin psikolojik olabilir

X