Evet normal çıktı eşimde de bende deGenetik testlerinizi yaptırdınız mı?
Hazırlandım doktora gitmek ıcın korkuyorum cıkamadım evdenGenetik testlerinizi yaptırdınız mı?
Çok güzel. Kötüyü düşunüp bebeğinizi strese sokmayın. Gidin muayene olun içiniz rahatlasın.Evet normal çıktı eşimde de bende de
Bir şey yoktur inşallah. Bebeğimi görmeye gidiyorum diyerek gidin. Olumsuz gitmeyin. Sonucu bize yazın.Hazırlandım doktora gitmek ıcın korkuyorum cıkamadım evden
Aynı anda yazmısız hazırlandım giyindim cıkamıyorum hakıkaten korkudan o kadar kotuyum geceden beri uyuyamadım kabuslar rüyalarÇok güzel. Kötüyü düşunüp bebeğinizi strese sokmayın. Gidin muayene olun içiniz rahatlasın.
bende dun ogrendim 6 haftalik gebe ciktim kalp atisi yok dedi yarin gel alalim dedi bekleyecem baska doktorlara gitcemEvet normal cıktı eşimde ben de.
insallah bende ayni sikintidayim cok zor bi durum yarin beta takibi yalilacakndun cikan sonuc 2027,01 benim amh 019 idi onla hamile kaldimBir şey yoktur inşallah. Bebeğimi görmeye gidiyorum diyerek gidin. Olumsuz gitmeyin. Sonucu bize yazın.
Aslında 7 hafta mı olması gerekıyordu? Peki hıc kalp atımını duymasanız bıle ekrandan gosterdımı en azından baslamıs diye yoksa hıc olusmadımı henüzbende dun ogrendim 6 haftalik gebe ciktim kalp atisi yok dedi yarin gel alalim dedi bekleyecem baska doktorlara gitcem
Bu betayla bebği nasıl gördü ki kese görebilir sadece. Yanlış yazmıyorsunuz di mi?insallah bende ayni sikintidayim cok zor bi durum yarin beta takibi yalilacakndun cikan sonuc 2027,01 benim amh 019 idi onla hamile kaldim
yok direk ölmüs dedi şok oldum nasil eve geldim bilmiyorum kendi doktorum aldirma cocugu dddi yarin gel yanima dedi komsumda ayni seyleri yasamis 8 haftada duyulmus kalp atislari o yuzden 8 haftaya kadar takip edecemAslında 7 hafta mı olması gerekıyordu? Peki hıc kalp atımını duymasanız bıle ekrandan gosterdımı en azından baslamıs diye yoksa hıc olusmadımı henüz
yok kuzum dur atayim seni onceden biliyorum burdan ben betadan cok anlamam birde sen bak kuzum lutfenBu betayla bebği nasıl gördü ki kese görebilir sadece. Yanlış yazmıyorsunuz di mi?
yok kuzum dur atayim seni onceden biliyorum burdan ben betadan cok anlamam birde sen bak kuzum lutfen
Tabıkı doktorun dogru demıs. Henüz olusmamıs bıle olabılır nasıl oldu derkı henüz 7. Haftada hatta 6 cıkmıs sizin. Bence moralını bozma kesınlıkle. Gebelik belirtilerin nasıl peki sen kendını nasıl hıssedıyorsunyok direk ölmüs dedi şok oldum nasil eve geldim bilmiyorum kendi doktorum aldirma cocugu dddi yarin gel yanima dedi komsumda ayni seyleri yasamis 8 haftada duyulmus kalp atislari o yuzden 8 haftaya kadar takip edecem
Kese duzenlı goruluyor ve bebek cidden oluşmus. Sen yine doktoruna görün derimultrason
iyyim 1 aydir cok yemek yiyordum ilaclarda cok aldim grip olmustum gebe oldugumu bilmiyordum istahim cok acik 55 den 60 kilyo ciktim normaldi herseydi son 1 haftadir goguslerim sizliyordu ben kist var diye onemsemiyordum 47 gun once adet gormustum sok oldum 6 haftalik gebrsin dddiTabıkı doktorun dogru demıs. Henüz olusmamıs bıle olabılır nasıl oldu derkı henüz 7. Haftada hatta 6 cıkmıs sizin. Bence moralını bozma kesınlıkle. Gebelik belirtilerin nasıl peki sen kendını nasıl hıssedıyorsun