Bebeğin eşi aşağıda hakkında bilgi verebilirmisiniz

zeynep elvann

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
2
0
1
20
Kızlar selam size bi sorum olacak kızlar ben bundan on gün önce doktora gittim ağrılarım sancılarım vardı doktor bebeğin eşi önde dedi buda benim için bebek için riskli düşük riski var dedi kanama riski ameliyat sırasında kanama riski var dedi ilerleyen haftalarda düzelir belki dedi bu arada 17 haftalık hamileyim bu gün başka bi doktor baksın dedim emin olmak için buda baktı ben öyle bişey göremiyorum dedi ama ben emin olamadım bundan aşağıya baskı var sürekli kasılmalar falan bide dedim doktorum dedi düşük tehlikesi var bana böyle diyor düşük riski biri karnına vurur kanaman olur öyle olur düşük 😂 ya kafam çok karışık sizde böyle bişey oldu mu yada sizde olduysa başka doktora baktırdınız mı o ne dedi

Kızlar selam size bi sorum olacak kızlar ben bundan on gün önce doktora gittim ağrılarım sancılarım vardı doktor bebeğin eşi önde dedi buda benim için bebek için riskli düşük riski var dedi kanama riski ameliyat sırasında kanama riski var dedi ilerleyen haftalarda düzelir belki dedi bu arada 17 haftalık hamileyim bu gün başka bi doktor baksın dedim emin olmak için buda baktı ben öyle bişey göremiyorum dedi ama ben emin olamadım bundan aşağıya baskı var sürekli kasılmalar falan bide dedim doktorum dedi düşük tehlikesi var bana böyle diyor düşük riski biri karnına vurur kanaman olur öyle olur düşük 😂 ya kafam çok karışık sizde böyle bişey oldu mu yada sizde olduysa başka doktora baktırdınız mı o ne dedi
Ya bence yer değiştirebilir sadece biraz dikkat etmen gerekiyor ayrıca da eğer devam ederse normal doğum olmaz sezeryan okursun en fazla ki bunu zaman gösterir konumu değişebilir bol bol dinlen kendini yorma bazı insanların kesesi çok aşşağıda oluyo hamilelik ilerledikçe yukarı çıkan oluyo ki plesentanın yeri neden değişmesin çokta kafaya takmayın bence🙏

Bebek yukarı çekebiliyor belki ilk doktorada aşağıdaymış ikinci doktora gittiğinizde bebek yukarı çekmiştir. Zaten bebek büyüdükçe de yukarı çıkar genelde endişe etmeyin

Bende de birinin eşi aşağıdaydı yatışla 15 gün sonraki kontrolümde filan yukarı çıkmıştı olabilecek şeyler bunlar bebek büyüdükçe yer değiştiriyor merak etmeyin. Benim birde iki bebek iki eşe rağmen yer değiştirdi. Yer bulanilmesi bile ilginçti oysaki o sıkışıklıkta 🤣🤣

Merhaba,

Bende 2.aydan itibaren bebeğin eşinin konumu nedeniyle kanama oldu, artik neredeydi bilmiyorum ama düşük riskim vardı ve 5. Aya kadar kanama devam etti. Bebeğim iyi mi, sağlıklı mı olacak diye çok korktum ve 5. Aya kadar hiç kendimi yormadım ve sağlıkla doğum yaptım.

Bence bol bol dinlenin, endişelenmeyin.

Back