Doğuma Hazırlık Bebeğin cinsiyetini ilişki tarihine göre tahmin etmek...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elfida86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
79
64
88
Kızlar eğer yumurtlama tarihinizi ve ilişki tarihinizi biliyorsanız cinsiyeti tahmin edebilirsiniz, erkekteki xylerden yler dayanıksız ve hızlıymış, xler yavaş ama dayanıklıymış, eğer yumurtlama sonrası ilişkiden hamileyseniz bebeğiniz erkek, yumurtlama öncesi ilişkiden hamileyseniz bebeğiniz kız olacak, vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Yumurta çatlayınca 24 saat canlı kalıyor, spermlerse 3 gün dayanıyormuş, yumurta çatladıktan sonra ilişki olduysa yler hızlı gidiyor ve yumurtayı orda hazır buluyor, bebek erkek oluyor ama ilişki önce olduysa yler ölüyor xler 3 gün duruyor, bu sırada döllenme olursa bebek kız oluyor

Adetten sonraki 10 günlük gibi bi süre, herkesin hatta aynı kişinin bile her ay yumurta çatlama günü değişebiliyor, tam o günden bahsediyorum, çatlamadan önce girilen ilişki ve çatladıktan sonra 24 saat içinde girilen ilişki, zaten döllenme için koca ayın içinde sadece 24 saatimiz var :)

Adetten sonraki 10 günlük gibi bi süre, herkesin hatta aynı kişinin bile her ay yumurta çatlama günü değişebiliyor, tam o günden bahsediyorum, çatlamadan önce girilen ilişki ve çatladıktan sonra 24 saat içinde girilen ilişki, zaten döllenme için koca ayın içinde sadece 24 saatimiz var :)
Ben adetimdem hemen sonra girdim sonra hamile oldugumu öğrendim yani oğlum mu olacak :)

Adetten hemen sonra yumurtlayanlar da baya var galiba

Hakikaten hemen adet sonrası yumurta çatlamaz 10 gün var diyorlar ama sizin bebişlerin gelesi varmış :) hoşgelmişler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, nadir rastlanan bir durum diye biliyorum, mucizevi bebekler :)

Kizlar ben anlamadım bu hesabı o zaman benimki ne olacak? Adet tarihim 11 Mayıs yunurtlama 23 Mayıs şüpheli ilişki de bir 20 Mayıs bir 23 mayısta oldu hangisinde tutmuştur ki :KK53:

Kizlar ben anlamadım bu hesabı o zaman benimki ne olacak? Adet tarihim 11 Mayıs yunurtlama 23 Mayıs şüpheli ilişki de bir 20 Mayıs bir 23 mayısta oldu hangisinde tutmuştur ki :KK53:
Spermler 3gun yaşıyabildiği Îçin 23mayıs yumurtlama gerceklestiyse döllenme olmuştur bu durumda kız olma ihtimali yüksek çünkü y.ler kısa ömürlü x.ler uzun ömürlü tabi hiç birşey yuzdeyuz değil erkekte olabilir (döllenme söz konusu ise). Kizimda aynı seninki gb yumostan 3gun önce ve yumoş gunu iliski ile olmuştu ;-)

Spermler 3gun yaşıyabildiği Îçin 23mayıs yumurtlama gerceklestiyse döllenme olmuştur bu durumda kız olma ihtimali yüksek çünkü y.ler kısa ömürlü x.ler uzun ömürlü tabi hiç birşey yuzdeyuz değil erkekte olabilir (döllenme söz konusu ise). Kizimda aynı seninki gb yumostan 3gun önce ve yumoş gunu iliski ile olmuştu ;-)

Ayyy inşallah kızdır hayirlisiyla :KK76::KK76:

Eşimin teyzesi almanyada kadın doğumcu bize söylediği yum.gunu tek iliski ile erkek bebek %60,70 oranında tutuyor ordaki isteyen hastalarına uyguluyor,kız Îçin 3gun önce ve sık ilişki olmalı.Allah diledigine kız diledigine erkek evlat verir ama bu tedbiri bize öğreten rabbim takdir eylerse verir,tedbir kuldan takdir Allahtan,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

Son olarak geçtiğimiz ay yum.günümde tek iliski ile denemesini yaptım eğer hamilelik gerçekleşirse sizlere cinsiyeti bildiririm bir kızım var 5yasında erkek olursa çeşni kız olursa bacı olur hayırlısı olsun

Eşimin teyzesi almanyada kadın doğumcu bize söylediği yum.gunu tek iliski ile erkek bebek %60,70 oranında tutuyor ordaki isteyen hastalarına uyguluyor,kız Îçin 3gun önce ve sık ilişki olmalı.Allah diledigine kız diledigine erkek evlat verir ama bu tedbiri bize öğreten rabbim takdir eylerse verir,tedbir kuldan takdir Allahtan,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

Inşallah :dua:

Erkek bebek için adetin hemen bitince ilişki diyorlardı ama bu dediğin daha mantıklı geldi :deli:

Hesaplar da tutarsa tabi :KK49:

Back
X