Bebegin anne karninda kalbi durmasi

sen ilk yasadigin durumdan sonra (konuyu cok acmak istemiyorum ama ) test mi yaptirdin canim pihtilasma oyle mi anlasildi
Evet cnm ben üniversitede iki kere tüp bebek yaptrdm ikinci tutmuştu kalbi durunca araştırma yaptılar bide eşimle bizi genetik bölümüne gönderdiler kromozom testi fln yaptılar pıhtılaşma testi yaptılar öyle cıktı cnm

EVet kızlar kan pıhtılaşması var ikinciden sonraki testte ortaya çıktı mthfr a1298c homozigot

Çok geç degilmi dicemde bayram giriyo araya ztn benim ilaçlarda aynın seninki gbi kan pıhtılaşması mi var sendede
EVet kızlar kan pıhtılaşması var ikinciden sonraki testte ortaya çıktı mthfr a1298c homozigot
evet gercekten illa daha cok uzulup yipranicaz ki oke test yapsinlar.. bana da yapmadilar ilkinde normal ilkinde deyip gonderdiler.. simdi yine hamileyim ama bu kadar korku yasiyorum deger mi yani.. kendimi yipratiyorum korkuyorum en guzel gecirip keyif alacagim zamanlari endiselerimden dolayi mahvediyorum... hep aklimda acaba sorusu.. halbuki yapilmis olsa testler bilsek nedenini ona gore onlemimizi alip ilerlesek cok mu zor olur

İkinci gebeliğin mi canım test yaptırmadı dolayısıyla o zaman?tedbiren coraspin ve clexane mı verdi doktorun

Aynen cnm çok haklsn ama benm ilki tüp bebekle olduğu için ozman önlem amaclı gene kan sulandırıcı ve asprn içiyorum pıhtılaşma olduğu bilinmiyordu ama gene düşük oldu yani Rabbim yazdıysa olur inşallah sen genede doktra sorsaydin önlem amaclı kullansam olurmu diye

Evet canım çünkü ikincide bana test yapılmadan tedbiren coraspin verdi 8.haftada durdu gene.ilki 6ydı haftası durduğında.yetmedi coraspin yani.şuan hem coraspin hem iğne kullanıyorum

pztesi tahlil sonuclarimi gostermeye gittigimde soyleyecegim bu durumu.. cok tesekkurler kizlar.. bisey daha soracagim idrar testinde "bol lokosit goruldu" yaziyor bu enfeksiyon demek mi aslinda hic sikayetim yok ama..

Evet canım çünkü ikincide bana test yapılmadan tedbiren coraspin verdi 8.haftada durdu gene.ilki 6ydı haftası durduğında.yetmedi coraspin yani.şuan hem coraspin hem iğne kullanıyorum
Anladm cnm inşallah bu sfer hepimiz saglkla kucgmza alırız zman geçmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…