insallah canim cook sagol :)Aynen cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin için rahatlar yarin
inşallah bebegini hayirlisyla alirsin kucagina canim bende de phtilasma var ve benimki de tup bebek daha cok yeni clexane mi kullaniyorsun yaninda aspirin de kullaniyormusunÇok sağol cnm valla korktuğum başıma gelmedi çok şükür inşallah sonuna kadr iyi gider. Sen naslsn
Amin cnm Inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına. Benm iki tüp bebek sonrası kendiliğinden oldu cnm ikinci tüp bebekte bebegimin kalbi durunca araştırıldı ve pıhtılaşma cıktı benm ama sen önlem amaclı onda da iğne ve asprinde kullaniyodum bundada iğne ve asprn verdi doktor bende ilk bir kutu başka bi marka iğne kullandım smdi clexane kullnayrm cnm asprinde kullanyrm ama tedirginim hala kanamam olcak diyeinşallah bebegini hayirlisyla alirsin kucagina canim bende de phtilasma var ve benimki de tup bebek daha cok yeni clexane mi kullaniyorsun yaninda aspirin de kullaniyormusun
Allah korusun insallah hepimiz sorunsuz gebelik geciririz. Bende clexane 4 luk kullaniyorum ve bebe aspirini bir doktor sadece clexane yeter dedi digeri aspirinde kullan en azindan 12.hftaya kdr dedi simdilik kullaniyorum ama ne yapacagima hangisinin dedigini yapacagimi sasirdim pihtilasma genlerim mthfr677 mthfr 1298 ve F13V34L heterezigot senin ki hangileriAmin cnm Inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına. Benm iki tüp bebek sonrası kendiliğinden oldu cnm ikinci tüp bebekte bebegimin kalbi durunca araştırıldı ve pıhtılaşma cıktı benm ama sen önlem amaclı onda da iğne ve asprinde kullaniyodum bundada iğne ve asprn verdi doktor bende ilk bir kutu başka bi marka iğne kullandım smdi clexane kullnayrm cnm asprinde kullanyrm ama tedirginim hala kanamam olcak diye
Allah korusun insallah hepimiz sorunsuz gebelik geciririz. Bende clexane 4 luk kullaniyorum ve bebe aspirini bir doktor sadece clexane yeter dedi digeri aspirinde kullan en azindan 12.hftaya kdr dedi simdilik kullaniyorum ama ne yapacagima hangisinin dedigini yapacagimi sasirdim pihtilasma genlerim mthfr677 mthfr 1298 ve F13V34L heterezigot senin ki hangileri
yine de doktorunun dedigini yap canim benim tup bebek ya transfer olunca aspirine baslatmislardi hamilelik olunca da aspirini kesip iğneye baslamistim dun de riskli gebelikler profesörüne sordum alanında bayagi iyi bir prof.oda aspirini kesme dedi 12.haftaya kdr kullanicam bakalim daha kendi doktorumu goremedim bayramdan sonra kese icin gidecegiz ozaman tekrar soracagimbende clexane 4 ve coraspirin kullanıyorum bende çok gibi geldi ama doktorun dediğini dinliyorum cnm Faktör V (1299) ve MTHFR(A1298C) heterozigot benmde
Aynen cnm bnce sende devam et genede inşallah bayramdan snra keseyi görürsün cnm herşey yolunda gider beklemek zor ama mecbur dua edip bekliyorzyine de doktorunun dedigini yap canim benim tup bebek ya transfer olunca aspirine baslatmislardi hamilelik olunca da aspirini kesip iğneye baslamistim dun de riskli gebelikler profesörüne sordum alanında bayagi iyi bir prof.oda aspirini kesme dedi 12.haftaya kdr kullanicam bakalim daha kendi doktorumu goremedim bayramdan sonra kese icin gidecegiz ozaman tekrar soracagim
ah canim benimmm ahh... Allah'in takdiri ne desek bos.. bu dunya sinav dunyasi demekki seninki de buymus Rabbim daha uzucu sinavlardan korusun esirgesin.. ikinciye baslamadan once istersen bi testlerini yaptir pihtilasma genetik ona gore doktorlar uygun ilerleme yontemini belirtirler.. etrafta ve bu sitede duydum boyle uzucu tecrube yasayip sonra bebegini sagsalim kucagina alan..Ben bebeğimi 2 hafta önce kalbi durduğu için kaybettim 30 haftalıktık doğuma günler sayıyorduk içim yanıyor içim kalbi durmuş ciğerparemin suni sancı verdiler normal doğumla aldılar yavrumu tekrar ne zaman hamile kalınır bilmiyorum ikinci de aynı olur mu çok korkuyorum
10. haftada kanama olur mu? yoksa yine miiiii.....dun aksamonce kahverengi lekelenme oldu.. sonra iki damla kanama... sabah da wcye ciktim yine aksamkinden bidaz daha fazla kanama gelmis .. delircem..
Aynı kaderi paylaşıyoruz desem...beraber sevindik beraber mi üzüleceğiz kanamam var benim de.yine aynı şey diye düşünüyorum.yarın gideceğim.depo iğne vuruldum bugün10. haftada kanama olur mu? yoksa yine miiiii.....
Ben bebeğimi 2 hafta önce kalbi durduğu için kaybettim 30 haftalıktık doğuma günler sayıyorduk içim yanıyor içim kalbi durmuş ciğerparemin suni sancı verdiler normal doğumla aldılar yavrumu tekrar ne zaman hamile kalınır bilmiyorum ikinci de aynı olur mu çok korkuyorum
Böyle bir durumda ne desem boş biliyorum çünkü bende aynı durumdayım öncesinde kalp atışını duymuşmuydunuz bende şuan 8 haftalık hamileyim ama doktor kalp atışı yok kürtaj olman lazım dedi önce kese şekli bozuktu sonra kese düzeldi bebekten kalp sesi alınamadı Salı günü için proftan randevü aldım artık gereken orada yapılacakMerhaba hanimlar benimde 8 haftalikken gelişimi durmuş kalbi atmiyor dedi ilk gebeliğimdi cok agladim kanama lekelenme olmadi kurtaj oldum yan odada yeni doğmuş bebek seslerini duyarken benim bebeğim alindi Allah herkesin gonlune gore versin
Böyle bir durumda ne desem boş biliyorum çünkü bende aynı durumdayım öncesinde kalp atışını duymuşmuydunuz bende şuan 8 haftalık hamileyim ama doktor kalp atışı yok kürtaj olman lazım dedi önce kese şekli bozuktu sonra kese düzeldi bebekten kalp sesi alınamadı Salı günü için proftan randevü aldım artık gereken orada yapılacak
Bende bugün kürtaj oldum 7 haftalık kalp atışı alamadık malesef çok zormuş