Bebegin anne karninda kalbi durmasi

bekleyip de gorecegiz ne oluyo demekki.. daha onceki yasananlarin insan ister istemez etksinden cikamiyor malesef..

Pihtilasma olabilir mi acaba?ilk gebeliklerde sagliksizsa kalp durmasi olabiliyor bende yasadim.ama ikinci gebeliktede kalbi zayifsa Allah korusun bebege yeterince kan akışı gitmiyor mu acaba? Benim doktor ikinci gebeligimde tedbir amacli coraspin yazmisti.sizde doktorunuzla bi görüşün isterseniz.ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullanin

ilginize alakaniza cok cok tesekkurler oncelikle :)siz de yasamissiniz cok gecmis olsun etkisi kaliyor ne yazikki.. doktorum karnimdan bakti goremeei rahim ters dedi sonra vajinal bakti o da biraz zorlasa da gordu nihayet bak bak kalbi atiyor dedi.. 2 hafta sonra yine gel guclendigini gorup emin olalim dedi folic asit onerdi ki zaten kullaniyodum o kadar..

Rica ederim sizde sagolun.insallah sag salim bebeğinizi kucaginiza alabilirsiniz

8.haftamda olmama ragmen goremedi o da bana cok enteresan gelmisti.. 8 gun kucuk cikti yani 6+6 su an dedi .. hadi o da neyse de benim hcg de zaten katlayarak artmadi dr onemsemedi bunu da..

iste insan hala korkularini atamiyor.. bjde hic belirtisiz bi gebelik olunca da daha da korkuyor.. ikinci kes ayni seyleri yasamaya gucun yok gibi hissediyosun
Haklsn öyle düşünmekte cnm bende korkyrm ama hep olumlu düşünmeye calsyrm Rabbim hakkmzda hayrlsini versin en son ne zman gittin doktra ne dedi

Haklsn öyle düşünmekte cnm bende korkyrm ama hep olumlu düşünmeye calsyrm Rabbim hakkmzda hayrlsini versin en son ne zman gittin doktra ne dedi
canim en son cuma gunu gittim benim son adete gore 8 hafta olmasi lazimdi ama 6+6 cikti.. karindan bakti bakti goremedi rahim ters dedi sonra vajinal bakti bak kalbi atiyo goruyo musun dedi.. cok cok minicik bisey gosterdi ben tam goremedim.. 2 hafta sonra gel kuvvetlendigini gorelim emim olalim dedi.. bide benim hcg cok ama cok az artti ikiye falan katlamadi hic dr onemsemedi .. su an inan olsin hic belirtim yok nasil is u anlamadim

Anladm cnm belki geç döllenme olmuştur hem kimi ilerki haftalarda görüyor kalp atışı varmış çok şükür içine sinmedyse başka bi doktra dha git cnm bekleme

canim doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…