bekleyip de gorecegiz ne oluyo demekki.. daha onceki yasananlarin insan ister istemez etksinden cikamiyor malesef..Bende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.
Pihtilasma olabilir mi acaba?ilk gebeliklerde sagliksizsa kalp durmasi olabiliyor bende yasadim.ama ikinci gebeliktede kalbi zayifsa Allah korusun bebege yeterince kan akışı gitmiyor mu acaba? Benim doktor ikinci gebeligimde tedbir amacli coraspin yazmisti.sizde doktorunuzla bi görüşün isterseniz.ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullaninmerhaba herkese,
daha once 11. haftamda kalbi durmasi nedeni ile kurtaj olmak zorunda kaldim. simdi yine 7 haftalik hamileyim kalp atislarini vajinal ile gorduk ama henuz guclenmemis. bu durumu 2 kez yasayan var mi cok korkuyorum.. hicbi gebelik belirtim de yok kac gundur
ilginize alakaniza cok cok tesekkurler oncelikle :)siz de yasamissiniz cok gecmis olsun etkisi kaliyor ne yazikki.. doktorum karnimdan bakti goremeei rahim ters dedi sonra vajinal bakti o da biraz zorlasa da gordu nihayet bak bak kalbi atiyor dedi.. 2 hafta sonra yine gel guclendigini gorup emin olalim dedi folic asit onerdi ki zaten kullaniyodum o kadar..Pihtilasma olabilir mi acaba?ilk gebeliklerde sagliksizsa kalp durmasi olabiliyor bende yasadim.ama ikinci gebeliktede kalbi zayifsa Allah korusun bebege yeterince kan akışı gitmiyor mu acaba? Benim doktor ikinci gebeligimde tedbir amacli coraspin yazmisti.sizde doktorunuzla bi görüşün isterseniz.ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullanin
Rica ederim sizde sagolun.insallah sag salim bebeğinizi kucaginiza alabilirsinizilginize alakaniza cok cok tesekkurler oncelikle :)siz de yasamissiniz cok gecmis olsun etkisi kaliyor ne yazikki.. doktorum karnimdan bakti goremeei rahim ters dedi sonra vajinal bakti o da biraz zorlasa da gordu nihayet bak bak kalbi atiyor dedi.. 2 hafta sonra yine gel guclendigini gorup emin olalim dedi folic asit onerdi ki zaten kullaniyodum o kadar..
8.haftamda olmama ragmen goremedi o da bana cok enteresan gelmisti.. 8 gun kucuk cikti yani 6+6 su an dedi .. hadi o da neyse de benim hcg de zaten katlayarak artmadi dr onemsemedi bunu da..ilginize alakaniza cok cok tesekkurler oncelikle :)siz de yasamissiniz cok gecmis olsun etkisi kaliyor ne yazikki.. doktorum karnimdan bakti goremeei rahim ters dedi sonra vajinal bakti o da biraz zorlasa da gordu nihayet bak bak kalbi atiyor dedi.. 2 hafta sonra yine gel guclendigini gorup emin olalim dedi folic asit onerdi ki zaten kullaniyodum o kadar..
sizi de tebrik ederim insallahh saglikla hayirlisiyla alin kucaginiza :)Rica ederim sizde sagolun.insallah sag salim bebeğinizi kucaginiza alabilirsiniz
Haklsn öyle düşünmekte cnm bende korkyrm ama hep olumlu düşünmeye calsyrm Rabbim hakkmzda hayrlsini versin en son ne zman gittin doktra ne dediiste insan hala korkularini atamiyor.. bjde hic belirtisiz bi gebelik olunca da daha da korkuyor.. ikinci kes ayni seyleri yasamaya gucun yok gibi hissediyosun
canim en son cuma gunu gittim benim son adete gore 8 hafta olmasi lazimdi ama 6+6 cikti.. karindan bakti bakti goremedi rahim ters dedi sonra vajinal bakti bak kalbi atiyo goruyo musun dedi.. cok cok minicik bisey gosterdi ben tam goremedim.. 2 hafta sonra gel kuvvetlendigini gorelim emim olalim dedi.. bide benim hcg cok ama cok az artti ikiye falan katlamadi hic dr onemsemedi .. su an inan olsin hic belirtim yok nasil is u anlamadimHaklsn öyle düşünmekte cnm bende korkyrm ama hep olumlu düşünmeye calsyrm Rabbim hakkmzda hayrlsini versin en son ne zman gittin doktra ne dedi
Anladm cnm belki geç döllenme olmuştur hem kimi ilerki haftalarda görüyor kalp atışı varmış çok şükür içine sinmedyse başka bi doktra dha git cnm beklemecanim en son cuma gunu gittim benim son adete gore 8 hafta olmasi lazimdi ama 6+6 cikti.. karindan bakti bakti goremedi rahim ters dedi sonra vajinal bakti bak kalbi atiyo goruyo musun dedi.. cok cok minicik bisey gosterdi ben tam goremedim.. 2 hafta sonra gel kuvvetlendigini gorelim emim olalim dedi.. bide benim hcg cok ama cok az artti ikiye falan katlamadi hic dr onemsemedi .. su an inan olsin hic belirtim yok nasil is u anlamadim
21 temmuzda 10900Anladm cnm belki geç döllenme olmuştur hem kimi ilerki haftalarda görüyor kalp atışı varmış çok şükür içine sinmedyse başka bi doktra dha git cnm bekleme
2 ye katlamadi kac gun gecmis21 temmuzda 10900
3 agustosta 14300 cikti :/ butun tereddutum bundan iste
Hmm evet az artmış cnm inşllah bi sıkıntı yoktur ben daha kan testi yaptırmadım21 temmuzda 10900
3 agustosta 14300 cikti :/ butun tereddutum bundan iste
Yarn sabah sağlık ocağında yaptrcam cnmyaptirsana canim takibini yapariz beraber hem
hadi bakalim insallah guzel guzel katlayişlarina şahit olalim hepberaber :)Yarn sabah sağlık ocağında yaptrcam cnm
hadi bakalim insallah guzel guzel katlayişlarina şahit olalim hepberaber :)
Yaptm sabah ama yarn öğleden snra çıkcakmis cnmcanimm naptin hcg yaptin mi ?
Ben de aynı şeyleri iki kez yaşadım üçüncüye hamileyim cuma kalp atışı için gidicem çok korkuyorum[/QUOTE
canimm gittin mi doktora
canim doktora gittin miBende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.