İnşallah canın hayırlısıyla bekliyorum haberleriniInşallah cnm bende senin gibi güzel haberlerle gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canın hayırlısıyla bekliyorum haberleriniInşallah cnm bende senin gibi güzel haberlerle gelirim
valla sen bulantim var dedikce seviniyorum bu kez insallah cook guzel gececek hamisligin kucuk yavrunu alacaksin kucagina insallahİnşallahya canım evet 12yi bi atlatsaydık,ani bulantılar geliyo neyseki çıkarmıyorum
İlk bebegimin benim de 10. Haftada kalbi durmustu ve bende kontrole girtigimde ogrenmistim, kayip sonrasi pihtilasma testlerim yapildi ve kan pihtilasmam oldugu icin kaybettigimizi ogrendik, 3 ay sonra yine hamile kaldim hemen igneye basladik ve bebegim dogdu su an 10 aylik.
Eger pihtilasmaniz varsa bunu test yapmadan anlamaniz imkansiz ve her gebelikte bu talihsizligi yasayacaksiniz demektir.
Umarim ilk kaybiniz pihtilasma ile ilgili degildir...
Gebelik belirtilerine takilmayin, ben de her iki gebeligimde de zerre kadar bulanti kusma vs yasamadim hareketlerrini hissedene dek hamile olduguma dair hic ibare yoktu....
Zaten bekleseniz isteseniz olmaz:) hep boyle bu yumurcaklar ummadigimiz anda ceeee yapiyor bize:) insallah guzel ve sorunsuz bir hamilelik gecirirsinizbebeginizi saglikla mutlulukla buyutun insallah :)
haklisiniz aslinda ben ikinci hamilelige hazirliksiz yakalandim korkum biraz da bundan..
yani aslinda dusuncem once bi doktora gitmek ve neler yapilabiljr bunlari konustuktan sonra denemelere baslamakti...
ancak tam anlamiyla zerre kadar ummadigim ay hamile oldugumu ogrendim.
hatta o kadar ihtimal vermedim ki testi bile gecikmeden 10 gun sonra yaptim olamaz oyle bisey diye ama olmus..
dediginiz gibi belirtilerle alakasi yoktur insallah... tekrar uzulmem..
İNşallah canın hepimiz sağ salim alalım inşallahvalla sen bulantim var dedikce seviniyorum bu kez insallah cook guzel gececek hamisligin kucuk yavrunu alacaksin kucagina insallah
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi alaşh uzun ömürler verdin,sizin hangi gende problem vardı homozigot mu heterozigotmuydu hatırlıyormusunuz?bir de tedavide ne kullandınız genelik boyunca?bende de pıhtılaşma çıktı daİlk bebegimin benim de 10. Haftada kalbi durmustu ve bende kontrole girtigimde ogrenmistim, kayip sonrasi pihtilasma testlerim yapildi ve kan pihtilasmam oldugu icin kaybettigimizi ogrendik, 3 ay sonra yine hamile kaldim hemen igneye basladik ve bebegim dogdu su an 10 aylik.
Eger pihtilasmaniz varsa bunu test yapmadan anlamaniz imkansiz ve her gebelikte bu talihsizligi yasayacaksiniz demektir.
Umarim ilk kaybiniz pihtilasma ile ilgili degildir...
Gebelik belirtilerine takilmayin, ben de her iki gebeligimde de zerre kadar bulanti kusma vs yasamadim hareketlerrini hissedene dek hamile olduguma dair hic ibare yoktu....
Mtfhr 677 heterozigottu genim, bir cok doktor bu durumda igneye gerek duymazken doktorum mutlaka igne kullanmam gerektigini soyledi ve cok sukur sorun yasamadik. Ben yalnizca clexan 4000 kullandim ilave olarak aspirin almadim.Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi alaşh uzun ömürler verdin,sizin hangi gende problem vardı homozigot mu heterozigotmuydu hatırlıyormusunuz?bir de tedavide ne kullandınız genelik boyunca?bende de pıhtılaşma çıktı da
bence eger sakincasi yoksa tabi biraz daha bekle belki gec dollenme olmustur.. hcg takibi yapiliyor mu 2 ye katliyor mumerhaba aynı durumu bende yaşıyorum ilk hamileligim dr. 5 haftalik gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım diye çağırdı ve gittim bu gidişimde kalp atislarini duyamadı kafama takılan şey şu ultrason a göre gebeligim 5haftalikti ama sat e göre 7 haftalik bir anlam veremedim dr. kalp atışlarını duyamayınca ümit yok bu bebekten diyince dünyam başıma yıkıldı şimdi dr. gitmeye korkuyorum nolacak bu halimiz
Benimde mthfr a1298c homozigot ben clexane 0.4 e ilave aspirin de kullanıyorumMtfhr 677 heterozigottu genim, bir cok doktor bu durumda igneye gerek duymazken doktorum mutlaka igne kullanmam gerektigini soyledi ve cok sukur sorun yasamadik. Ben yalnizca clexan 4000 kullandim ilave olarak aspirin almadim.
1 kere yapıldı 7tüp kan aldı doktor ama birazdan öğrenicem allahın izniylebence eger sakincasi yoksa tabi biraz daha bekle belki gec dollenme olmustur.. hcg takibi yapiliyor mu 2 ye katliyor mu
3698 sonuc ne zaman cikti yeni degil sanirim ilk zamanlarda mi yaptirdin canm1 kere yapıldı 7tüp kan aldı doktor ama birazdan öğrenicem allahın izniyle
onemli olan 2 ye katlayarak artiyor olmasi insallah gec dollenmedir canim.. icine sinmiyorsa farkli bi doktora daha gorun istersen.. buradan ne dersek diyelim nihayetinde doktorlar bu isin ilimini ogrenmis insanlar elbette daha dogru yonlendireceklerdir.. hayirlisi olsun hakkinda3698 sonuc ne zaman cikti yeni degil sanirim ilk zamanlarda mi yaptirdin canm
ilk başlarda yaptırdım başka doktora daha gidicem geç döllenme diye düşünüyorum bendeonemli olan 2 ye katlayarak artiyor olmasi insallah gec dollenmedir canim.. icine sinmiyorsa farkli bi doktora daha gorun istersen.. buradan ne dersek diyelim nihayetinde doktorlar bu isin ilimini ogrenmis insanlar elbette daha dogru yonlendireceklerdir.. hayirlisi olsun hakkinda
merhaba herkese,
daha once 11. haftamda kalbi durmasi nedeni ile kurtaj olmak zorunda kaldim. simdi yine 7 haftalik hamileyim kalp atislarini vajinal ile gorduk ama henuz guclenmemis. bu durumu 2 kez yasayan var mi cok korkuyorum.. hicbi gebelik belirtim de yok kac gundur
2 kürtaj oldum.3.gebeliğim allah izin verirseiki kürtajdan sonra da 2ay korunmanın hemen ardından hamile kaldım.öyle bir durum varsa hiç endişe etmeyin hemen oluveriyor allahın izniyle.düşüğün bacağı içerde kalır derler eskiler:)kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız?