geldimi sonuc canimYaptm sabah ama yarn öğleden snra çıkcakmis cnm
Şindi gidiyorum dua edin duyayım pıt pıtpıtları lütfencanim doktora gittin mi
ay canimm etmez miyimm :) ayy hadi guzel haberler ver insallahŞindi gidiyorum dua edin duyayım pıt pıtpıtları lütfen
Evet cnm 10000 yazıyor ama doktor yoktu soramadım çok gbi geldi banageldimi sonuc canim
Inşallah duyarsn cnm dualarmız seninleŞindi gidiyorum dua edin duyayım pıt pıtpıtları lütfen
ya belli olmuyo hcg bazen canim..Evet cnm 10000 yazıyor ama doktor yoktu soramadım çok gbi geldi bana
Aynen bi doktor görsün herşey yolunda desin ikiz olsn hiç farketmezya belli olmuyo hcg bazen canim..
bi dr gorsun bakalim seni ultrasonla baksin..
ya daa ikiz de olabilir mi kii acaba :)
ayy canim coooook sevindimm :) oh masallah masallah :) kac haftalikmis peki :)KIZLAr çok şükür duyduk dakikada 142atıyor yavrumun kalbi,boyu da 0.8cm şükürler olsun darısı henüz duymayan arkadaşlara
Tam olması gerektiği gibi tam haftasında dedi 8.2mm 6+5görünüyor ultrasonda.iki hafta önce 5mmbir kese vardı bebek de kalp de görünmüyordu.allah ne kadar büyük ne büyük mucize ya diyorum yaşadıkçaayy canim coooook sevindimm :) oh masallah masallah :) kac haftalikmis peki :)
oy oyy masallah ya :) Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim :) belirtilerin yine az mi kolay gecicek insallah bizim gebelikler :)Tam olması gerektiği gibi tam haftasında dedi 8.2mm 6+5görünüyor ultrasonda.iki hafta önce 5mmbir kese vardı bebek de kalp de görünmüyordu.allah ne kadar büyük ne büyük mucize ya diyorum yaşadıkça
Hep yatmak istiyorum en ağır belirtim o uyku hali çok var.bide ani bulantı geliyor ama çıkarmıyorum 3gündür var akşamları özellikle bir bulantı geliyor aniden.geçmek bilmiyor atak gibi gelip gelip gidiyor.kalçam ağrıyo sağ taraf göğüsler bi şişiyor bi iniyor bi değişik onlarda :)ama en büyük sıkıntım yatmak :) kafam kalkmıyor yaoy oyy masallah ya :) Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim :) belirtilerin yine az mi kolay gecicek insallah bizim gebelikler :)
yaa sacma gelicek biliyorum ama boyle belirtiler olmasi bence cook guzel tadini cikar valla.. bende o kadar belirtisiz ki korkular bastiriyor icimeHep yatmak istiyorum en ağır belirtim o uyku hali çok var.bide ani bulantı geliyor ama çıkarmıyorum 3gündür var akşamları özellikle bir bulantı geliyor aniden.geçmek bilmiyor atak gibi gelip gelip gidiyor.kalçam ağrıyo sağ taraf göğüsler bi şişiyor bi iniyor bi değişik onlarda :)ama en büyük sıkıntım yatmak :) kafam kalkmıyor ya
Evet insanı korku salıyor ne yalan söyleyeyim ben de hergün gögüslerimi kontrol ediyorum acıyor mu diye :)yaa sacma gelicek biliyorum ama boyle belirtiler olmasi bence cook guzel tadini cikar valla.. bende o kadar belirtisiz ki korkular bastiriyor icimebelirtili hamislik farkindalik da veriyo insana daha da hissettiriyor hamile oldugunu :)
dr ilac verdimi mi canim peki tedbir amacliEvet insanı korku salıyor ne yalan söyleyeyim ben de hergün gögüslerimi kontrol ediyorum acıyor mu diye :)
Oh çok şükür valla sevindim cnm rahatladım artk darisi bana insallahKIZLAr çok şükür duyduk dakikada 142atıyor yavrumun kalbi,boyu da 0.8cm şükürler olsun darısı henüz duymayan arkadaşlara
29ağustos kullanılan ilaçlara devam 100mg progestan günde 2kez,folio,clexane 0,4 ve coraspin 100mgOh çok şükür valla sevindim cnm rahatladım artk darisi bana insallahbidahaki randevun ne zman cagirdi
Sifa olsunn :) hadi bakalimmm Rabbim guzel guzel kucagina almayi nasip etsin insallah :)29ağustos kullanılan ilaçlara devam 100mg progestan günde 2kez,folio,clexane 0,4 ve coraspin 100mg
Çok geç degilmi dicemde bayram giriyo araya ztn benim ilaçlarda aynın seninki gbi kan pıhtılaşması mi var sendede29ağustos kullanılan ilaçlara devam 100mg progestan günde 2kez,folio,clexane 0,4 ve coraspin 100mg
sen ilk yasadigin durumdan sonra (konuyu cok acmak istemiyorum ama ) test mi yaptirdin canim pihtilasma oyle mi anlasildiÇok geç degilmi dicemde bayram giriyo araya ztn benim ilaçlarda aynın seninki gbi kan pıhtılaşması mi var sendede