- 28 Ocak 2024
- 58
- 36
- 3
- Konu Sahibi fedupsamania
-
HarikasınızAteş ölçer. Ve ateş düşürücü.
Çok teşekkür ederimGayet güzel bir liste olmuş ekstradan olmaması dileğiyle ama ihtiyacınız olabileceğini düşünerek calpol ve ateş ölçer ekleyebilirsiniz listeye.
Doğru söylüyorsunuz. Hiç belli olmaz birden bunlar olabilir.Kesjnlikle calpol ve ates olcer
Çok teşekkür ederimAaa arkadaslar yazmis zaten
Çok teşekkür ederimTırnak makası, suda tırnakları çok çabuk uzuyor.
Bebek bulaşık deterjanı ve süngerde götürmüştüm ben odada yıkıyordum bulaşıklarını. Gece klima açık uyunacağı içinde uygun uyku kıyafeti alıyordum. Otele gidecekseniz eğer park yatak isteyebilirsiniz odayada.
Hemen sipariş verdimDoğal içerikli Sinek kovucu eğer kullanırsaniz bazı bölgelerde otellerde bile sinek sorunu oluyor.eger yoksa havuz deniz sonrası için muslin pancolar oluyor oldukça kullanışlı birde herhangi bir böcek sinek ısırığı için bir jel yaziyor bizim doktorumuz belki o tarz bişi hem size de lazım olabilir şimdiden iyi tatiller
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz her fikri değerlendirmek lazımAbartiyorum ve arac ile gidecekseniz aliskin oldugu park yatak yada benzeri diyorum+ yonetmen sandalyesi gibi mama sandalyeleri var yada mini bir koltuk
Iyi tatiller dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?