Bebeğimle ilgili vicdan azabı çekiyorum

Aa uygulaması da basit gözüküypr
Yarın sünnet olacak
Sonra hemen başlayayım buna

ben de katiliyorum diger yaza kisiye. eger yaptiginiz sey size huzur vermiyorsa, bebege huzur vermiyorsa, o zaman size en iyi gelecek sey ne ise onu yapin. cunku bebege en cok zarari surekli aglayan, yuzu hic gulmeyen, mutsuz ve sinirli anne veriyor

Bence üzülmeyin sonuçta sizde tecrübe ederek öğreneceksiniz. Beni annem sadece 3 ay emzirmiş sonra mama vermek zorunda kalmış. Çoğu insana göre gayet sağlıklıyım. Annelerde korkmasın süt yetmiyorsa mama vermek ayıp bir şey değil. Bebeğin sarılık olmasından iyidir. Bence kendinizi üzmeyin bebeğinize alışmaya çalışın.

Aa uygulaması da basit gözüküypr
Yarın sünnet olacak
Sonra hemen başlayayım buna
yalniz dikkat edin power pump sonrasi memede sut kalmiyor, o yuzden cocugunuzun en az 3-4 saat emmeyecegi bir zaman olmasi lazim ki cocuk emerse ac kalmasin. ayrica verdiginiz sutu bebege hemen icirirseniz o zaman yine sutunuz artmaz, onlari buzluga saklayin, ilerde mama yaparsiniz, muhallebi yaparsiniz vs. bir nevi memeyi bebek daha cok istiyormus gibi kandiriyorsunuz :)

Bakalım 50 cc den yukarı çıkabilecek miyim
İnternette yorumlar gördüm, günde 2 litre sağanlar, sütü buzluğu doldurup taşanlar vs vs

Ben yeni doğum yaptığımda sütüm gelmemiş 4 gün . -miş diyorum 4 günün sonunda cocuk mışıl mışıl uyuyunca farkettim bende o dönem çok vicdan azabı çektim hatta eski esin ailesi ve kendisi yüzünden fışkıran sütüm 1 ayda falan kesildi mama verdim ağlayarak. O dönem acayip bir kafadaydim çok vicdan yapıp heba ettim kendimi sonuç ne koca bir hiç. Şuan kızım 4 yaşında kilosu boyu zekası duygusal durumları her şeyi çok iyi normal. Bana olan sevgisi hele.... Yani sözün özü mama meme bunları geçin önemli olan bebeğinizi stressiz ve sevgi dolu büyütün her şeyinizi hisseder 9 Ay aynı bedeni taşıdınız değil mi ? Ne gerekiyorsa akışa bırakın lütfen. Ayrıca eklemek isterim çok şükür bağışıklığı çok iyi . Meme ile büyüyenler hastalıktan kırılırken benimki taş gibi atlattı her kişi. Tabi yanlış anlaşılmasın elbette kıyas yapmıyorum ama bağışıklık için meme şart değil demek istiyorum psikolojik baskı yaşatmasın sizde diye.

Bakalım 50 cc den yukarı çıkabilecek miyim
İnternette yorumlar gördüm, günde 2 litre sağanlar, sütü buzluğu doldurup taşanlar vs vs
bunu yapmak sut cikarmak icin degil zaten bir sure sonra hic sut gelmiyor ama sagmaya devam ediyorsun.
amac memeyi uyarmak ve sut salinimini artirmak, zaten bi kac gun yapmak gerekiyor.

bunu yapmak sut cikarmak icin degil zaten bir sure sonra hic sut gelmiyor ama sagmaya devam ediyorsun.
amac memeyi uyarmak ve sut salinimini artirmak, zaten bi kac gun yapmak gerekiyor.
Ay ne soracağım
Ben en fazla 10 dk sağabiliyorum
Çünkü çok acıyor memem
Pompam çok acıtıyor sanırım
Çekilince içim gidiyor.

Sizin pompa markası neydi
Acaba Philips mi alsam diyorum paraya kıyıp

Ay ne soracağım
Ben en fazla 10 dk sağabiliyorum
Çünkü çok acıyor memem
Pompam çok acıtıyor sanırım
Çekilince içim gidiyor.

Sizin pompa markası neydi
Acaba Philips mi alsam diyorum paraya kıyıp
hemen hemen tum pompalar ayni bence, caniniz aciyorsa dedigim gibi cok yapmayin o zaman, onemli olan rahatlik :)

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ama hepimiz geçtik bu yollardan canınızı sikmayin kimseyide takmayın ve gerçekten çocuk açlıktan ağlıyor ve mamayı verin lütfen. Benim ilk oğlumda mamayla büyüdü şimdi tüp gibi 2. Oğlumda 10.5 ay emdi manada veriyordum gün içinde hiçte bisey olmadı. Emin olun bundan sonra kilo alımıda çok güzel olacak.

Sen canının derdine düşmüşsun onlar ne diyor bir kurekte bana ver ya yemin ederim deli oluyorum bu kafalara. Ne içiyorlar acaba bu kadar güzel kafalara sahipler. Hiç deme birde sezeryan muhabbeti var. Ben ultra kötüyüm hem sadece 5 aycik emzirdim iki bebeği oysa evlenecekleri zamana kadar emzirmem gerekirken üstüne üstuk birde sezeryan

Çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yaşatmasın okurken ağladım ve gücünüze hayran kaldım inşallah o güzel kalbinizle iki evladinizin ennn güzel en özel günlerine şahit olursunuz bol sağlık ve mutluluk diliyorum

Siz zaten dersinizi almissiniz. Daha da vah tüh deyip demoralize olmaya ağlamaya gerek yok. Olanı değiştiremeyiz. Şükür ki oğlunuz sağlıklı ve bir problem yok. Bundan sonrası için ic gudulerinize ve doktorunuza güvenin.

O çevredekiler pok yesin, sen dinleme onları. o mamaların formülasyonları ne kadar zengin. kendileri daha 2 dişi çıkmış cocuğa keki böreği hamuru lapayı dayarlar çok da sağlıklı sanarlar. bebek bakımı kimseye doğustan yuklu değil, deneye yanıla birbirinizi tanıyarak öğreneceksiniz. üzülmeyin, çevreyi dinlememeyi öğrenmiş oldunuz. :)

Annelik =vicdan azabı galiba.. sadece emzirme mama konusu değil. tuvalet eğitimi, ek gıdası memeden kesmesi , uyku eğitimi….liste uzayıp gider. Güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi Bana Diyor Nau Nau . Benim kuzu bütün gün kucakta, uyumuyor tüm gün akşam sizip kalıyor uykusuzluktan. İnanılmaz gazı var. Ve ben gaz damlası vermiyorum. Versem oğluma kimyasal ilaçlar veriyorum diye vicdan azabı çekeceğim. Vermiyorum bu kez gücüm tükeniyor, yoruluyorum bu kez kızımla ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum

Bebeğim o masumlugu, çaresizliği, muhtacligi hormonlar ile birleşince ne kadar üzüldüğünuzu anlıyorum.
Mama ya da meme ile ya da her ikisi ile birlikte gitmekte sıkıntı yok, ki siz de demişsiniz zaten
Ama naçizane, doktorlar emzirme konusunda çok bilgi sahibi olmuyor genelde. Emzirme danışmanindan destek alabilirsiniz. Mama azaltılırken kişiye özel takip daha doğru olacaktır.

Bu baskıyı yapan da kadınlar yani.. kadının kadına ettiği siddet, hepsinden beter yemin ederim..
2 tane oglum var ikisini de cok az emzirdim. 'Sütüm yok, ölsün mü cocuk açlıktan' dedim her agzını açana..
Lohusa anneye bu tür psikolojik şiddet uygulayanlar Allah'ından bulsun

Hala mama veren bir anne olarak. Mama verin.
Kapsamlı çalışmalar ile anne sütüne en yakın ve çocuğa vitamin, mineral açısından en iyi destek olarak üretiliyor bizim gibi annelere en büyük destek.

Sonuçta biz çocuğa eskiler gibi şeker, beze sıkıştırılmış lokum, unlu inek sütü yada ekmek içi dolu çayla beslemiyoruz.

İçini rahatlat çok yenisin ve hala lohusasın üzme kendini.

Bebeğin için en iyisini sen yapacaksın buna inan.

Yanlis anlamayin ama o mama icip rahatladigi icin degil bünyesine agir geldigi icin uzun uzun uyuyor mamayi sindirmek anne sutunu sindirmek gibi degil. Neyse sutunuzun artmasini istiyorsaniz bukgur pilavi marul rezene ve isirgan cayi icin kuru meyveden sekersiz komposto yapin bol bol emzirin sutunuz artacaktir mamayi zamanla birakir yada azaltirsiniz. Mama tu kaka degil ama bence anne sutuyle buyuyen cocuklar cok saglikli oluyor nekadar cok verebilirseniz kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…