- 7 Kasım 2023
- 2.110
- 3.649
- 53
- 41
Evet, bu yaz çocuğu hiç görmedikleri için ve ben de evime kabul etmediğim için 3 günlüğüne gittik maalesef. Salak kafam. Çok pişmanım.Oncelikle cok gecmis olsun. İnsallah hizla iyi olur bebeginiz.
Sonra
Eki Görüntüle 3350198
Eki Görüntüle 3350199
Molluscum değil dedi bugün doktor, inanın ben de ne düşüneceğimi şaşırdımKremler lezyonun iyileşmesini hızlandırıyor olabilir. Kendiliğinden 6 ile 12 ay arasında geçiyor yazıyor.
Kayınvalidem hastalık derecesinde titiz. Kayınbiraderim ise tam tersi. Üç gün orada kaldık ağustos sıcağında 1 kere banyo yapmadı. Tuvaleti pis bıraktığını da gördümKaynından olduğunu nasıl anladın pis bir çocuk mu? Huyu suyu tipi direkt ondan şüphe ediyorum demişsin
Ay almasın eline çocuğu töbe töbe pişmiş baya. 14 yaşında erkek kardeşim günde 2 kez duş alır sabah aksam kocaman adam olmuş o artık bi de , eşin uyarsaydı abi olarak böyle pis pis gezilmez ki mikrop yuvasıKayınvalidem hastalık derecesinde titiz. Kayınbiraderim ise tam tersi. Üç gün orada kaldık ağustos sıcağında 1 kere banyo yapmadı. Tuvaleti pis bıraktığını da gördüm
Zaten bu yüzden kavga çıktı. Eşim çocuğu alma iyi tutamıyorsun falan dedi, elli kere elini yıka diye uyardı, kavga çıktı hop otele geçtik 3 günün 2'sinde.Ay almasın eline çocuğu töbe töbe pişmiş baya. 14 yaşında erkek kardeşim günde 2 kez duş alır sabah aksam kocaman adam olmuş o artık bi de , eşin uyarsaydı abi olarak böyle pis pis gezilmez ki mikrop yuvası
Ankara’da mı bahsettiğiniz hekimAramizda dermatog varsa kusura bakmasin ama dermatoloji cok belirsizligi olan bir alan ve iyi dermatolog bulmak asiri zor. Gittiginiz doktorlar nasildi bilemem ama gercekten bu isin piri varsa yakinlarda arastirin. Illa ki vardir. Ben yasadigim koca sehirde oglumu bir iki dermatologa gosterdim. Onlara kalsa vitiligoydu oglum. Bir tanesi kendisi beni bir profesore yonlendirdi tani koyamayinca. Adam 2 dakikada anladi sorunu ve onemsiz bir durum oldugunu soyledi. Iyi dermatolog bulmak samanlikta igne aramak gibi malesef.
Hayir malesef. Adana'da. Adi Murat Durdu. Baskent hastanesinde calisiyor.Ankara’da mı bahsettiğiniz hekim
Yoo neden kızayım papatyacığım, biz hiçbir zaman çocuğun başında beklemedik, sürekli uyandığı için eşimle nöbetleşe bakıyorduk. Gece o başındaydı uyandıkça sallıyordu ben uyuyordum. Şimdi ben oğlumla beraber uyuyorum büyüdüğü için ezilme vs. riski kalmadı.Sevgili Louder belki kizacaksin ama bir destek almayı düşünmez misin ? Hala sabaha kadar başında bekliyor musunuz çocuğun ? Bu durum ilerledikçe çocuğa da zarar verecek . Bu kadar korumak kesinlikle onun gelişimini etkileyecek . Kendinde farkındasın . Ayrıca bak sakınan göze daha çok çöp batıyor.
Bu yoruma katılıyorum.Aramizda dermatog varsa kusura bakmasin ama dermatoloji cok belirsizligi olan bir alan ve iyi dermatolog bulmak asiri zor. Gittiginiz doktorlar nasildi bilemem ama gercekten bu isin piri varsa yakinlarda arastirin. Illa ki vardir. Ben yasadigim koca sehirde oglumu bir iki dermatologa gosterdim. Onlara kalsa vitiligoydu oglum. Bir tanesi kendisi beni bir profesore yonlendirdi tani koyamayinca. Adam 2 dakikada anladi sorunu ve onemsiz bir durum oldugunu soyledi. Iyi dermatolog bulmak samanlikta igne aramak gibi malesef.
Bende gün içinde iki dakika yanlız bırakmıyorum doğal olarak olması gereken zaten bu . Lezyonu görsem bende çok korkar telaslanirdim bahsettiğim şey bu değilYoo neden kızayım papatyacığım, biz hiçbir zaman çocuğun başında beklemedik, sürekli uyandığı için eşimle nöbetleşe bakıyorduk. Gece o başındaydı uyandıkça sallıyordu ben uyuyordum. Şimdi ben oğlumla beraber uyuyorum büyüdüğü için ezilme vs. riski kalmadı.
Çocuğu ekstra koruduğum bir durum yok, bana göre bebeği yalnız bırakmamak ekstra bir şey değil. Olması gereken. Fotoğraflardaki lezyonu da abartmadığım açık sanırım.
Neden evliliğim bozulsun, olur mu öyle şey... Böyle bir durum hissedersem ve eşimle paylaşamayacaksam zaten bozulsun, hiç önemli de değil. Biz eşimle birbirimize bile dikkatle yaklaşıyoruz. Mesela bir taraf çok yorgun olduğunda ses yükseltme ihtimali olur mu diye alıyor diğer taraf oğlumuzu. Böyle konuların dargınlığı kırgınlığı olmaz. Ben kendi kardeşime de şüpheyle yaklaşırım gerekirse. Oğlumu korumak benim görevim...Benim geçen kulağım şişti beyin tümörü olabilir diyor bi kaynakGoogle a güvenerek yola çıkan ya ölüyor ya kanser .. şimdi bu paranoya seni gencecik kaynin çocuğunun amcasından soğutur bu eşine sirayet eder evliliğin bozulur koca bir hiç uğruna hem de.. ne zor yollardan gectin ikinci kez evlendin huzurluysan eski azap dolu günlerine özlem duyup huzurunu kaçırma.. istismar olayını yapacak adamın huyu suyu da cins oluyor garip bi his alıyorsun o insandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?