- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnce yaptır ya bazı doktorlar bile sarılığa iyi geliyor diyormuş bn evde örterim aradaAy yok beHiç gelenekci biri değilimdirm
Ay töbeee gitmem o doktora da bi dahaBnce yaptır ya bazı doktorlar bile sarılığa iyi geliyor diyormuş bn evde örterim aradaal basmasın diye kırmızı kurdele onu Bnde yapmadım çünkü pijamam kırmızıydı erkek doğurdum kırmızı ve pembe pijama almıştım
Yada bunları giycem ayağımla çekmedim amele yanıklarım çıkmasın diye
Cok guzel olmus
Bunlardan kullanan var mi cok begendim
Eki Görüntüle 2914348
Teşekkür ederim.Cok guzel olmusben de makrome istyrm bir de hediyelik olarak anahtarlik gibi birsey olablr
Iade edersin beğenmezsenÖrtü ben de istiyorum dokunmadan alamama huyum var.
Iade edersin beğenmezsen
Bu makrome kaapi susunden kendim yapabilir miyim acaba ya hic bilmiyorum ama bilen birine soracağım:)Teşekkür ederim.Ben hediyelik düşünmedim ya gelen giden olmaz burda akrabamız yok yaza memlekette mevlüt yaparım inşallah.
Aa ben uğraşırım.Uğraştırıcı geliyor. Çoğu zaman aman böyle de kullanırım diye iade etmiyorum. Memnun kalınan bir şey olursa tercihim oluyor.
Bence kesinlikle yapılır ama bak benimkini gerçekten arkadasım çok güzel yapmış eli güzel. Bi tane de arkadaşımın kardeşi almış dur ss alıp atacam.Bu makrome kaapi susunden kendim yapabilir miyim acaba ya hic bilmiyorum ama bilen birine soracağım:)
Onu bnm ateş basma durumum karar vercekHastanede önü kapalı daha rahat edersin crocs um olsa bende giyerdim
Bencede senin ki daha güzel sanki yolunmuş gibi bu
Bu markaya ben de bakıyoruum. Sanırım alacağım müslin örtüleri battaniyeleri de güzel duruyor ortaya karışık bir şeyler yaparımBunlardan kullanan var mi cok begendim
Eki Görüntüle 2914348
Ay bunları ben bilmiyorum anlatın kızlarBnce yaptır ya bazı doktorlar bile sarılığa iyi geliyor diyormuş bn evde örterim aradaal basmasın diye kırmızı kurdele onu Bnde yapmadım çünkü pijamam kırmızıydı erkek doğurdum kırmızı ve pembe pijama almıştım
Şimdi sitesinde fiyatlarına baktım.Bu markaya ben de bakıyoruum. Sanırım alacağım müslin örtüleri battaniyeleri de güzel duruyor ortaya karışık bir şeyler yaparım