- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Kızlar bana da link atar mısınız bulamadımBen aldım ama siyah inceden xl gayet iyiler malı da öyle kötü değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bana da link atar mısınız bulamadımBen aldım ama siyah inceden xl gayet iyiler malı da öyle kötü değil
Kızlar şu süslü lohusa gecelik takımlarından alan ya da almayı düşünen var mı?Ben alicam sanırım.
192 aset 1 numara 204 adet 2 numara almış oldum. Günde on kullansa ortalama kırkına kadar kullanır bunları. Çok da yüklenmedim belki memnun kalmaz bebek başka alırım diye.Her bedenden 1 tane mi aldınız. Nasıl yapalım ben sadece 1 tane yenidoğan aldım şimdilik.
Link atarmisinizSüssüzünden alacaktım lohusalar için pijamaları hep süslü yapmışlar. Normallerin de hep beli sıkı, sezeryan olursa beli bol bir şey rahat olur.
O yüzden az süslü beli ayarlanır pijama takımı aldım bir tane
Link atarmisiniz
Güle güle giy bakalım çiçekli böcekli bnm crocs larım var onu giycem
Zenginler bu topiğe yazmasın demedik miGüle güle giy bakalım çiçekli böcekli bnm crocs larım var onu giycem
Güle güle giy bakalım çiçekli böcekli bnm crocs larım var onu giycem
Ayyy pardon cınım 3 sene önce almıştım doğururum diye nasip olcak inşallah gold değil yaZenginler bu topiğe yazmasın demedik mi
3 sene önce almıştım tatilde giydim bi kaç kez doğurursam kullanırım diyordum nasip anca olduCrocsların modelini normalde sevmiyorum. sırf hastane için almak mantıksız olur sanırım inşallah tutulduğum bir ana gelip de almam.
Normalde kullananlar için önü kapalı güzel.
Sen ne alcaktın bez? Ben 2 no alsaymışım direkt olurmuş he. 1le 2 arasında fark yok gibi. 2 de zaten 3-6 kiloymuş. Ben de 3 kilodan az doğurmam muhtemelen.Ayyy pardon cınım 3 sene önce almıştım doğururum diye nasip olcak inşallah gold değil ya
Prima alcem yaaSen ne alcaktın bez? Ben 2 no alsaymışım direkt olurmuş he. 1le 2 arasında fark yok gibi. 2 de zaten 3-6 kiloymuş. Ben de 3 kilodan az doğurmam muhtemelen.
Yada bunları giycem ayağımla çekmedim amele yanıklarım çıkmasın diyeZenginler bu topiğe yazmasın demedik mi
Aynen moruks Benim evde dandik marka vardı ama en yoğun zamanlar icin yolculuk filan yaparsam kullanmalık.Prima alcem yaa
Eee nolcak 1 numara olmadı lohusayken sen kullan
Bana böyle şeylerle gel ucuzYada bunları giycem ayağımla çekmedim amele yanıklarım çıkmasın diye
Kırmızı kurdele takarlar lohusaya bn kırmızı terlik giycemBana böyle şeylerle gel ucuz
Ay yok be Hiç gelenekci biri değilimdirmKırmızı kurdele takarlar lohusaya bn kırmızı terlik giycem
Kız sen sarı tülbent neyin yaptırdın mj